منم با راهنمایی دوست گلم تونستم این گلدون رو درست کنم
این دستور دوست گلم زهرا جونه که من عین مطلبو برای شما کپی میکنم
اینقدر واضح نوشتن که من باهمین دستور تونستم این گلدونو درست کنم
چسب چوب
پودر مل(از لوازم ساختمانی فروش ها میتونین تهیه کنین)
کمی آب
قلمو ی سر صاف یا هر قلمو یی دارین
رنگ اکرلیک
یک چنگال (که استفاده نمیکنید و دور انداختنیه)
1-اول چسب چوب رو داخل یه ظرف مثل جای پنیر یا یه ظرف پلاستیکی بریزین حدود نصف یه چسب کوچیکو.بعد توش کمی (حدود1/4 یک فنجان آب بریزین.خوب همش بزنین.
2-حالا پودر مل رو آروم آروم بریزین و مدام هم بزنین تا گلوله نشه و مایع صافی بدست بیاد.تا جایی بریزین که خمیرتون نه خیلی سفت بشه نه خیلی شل.
3-بعد با قلموتون خمیرو روی شیشه بزارین و خوب پخشش کنین.ترجیحا تیکه تیکه این کارو کنین چون می خواییم روش با چنگال طرح بندازیم نباید اول کل کارو با خمیر پوشش بدیم چون تا بخواییم طرح بندازیم جاهای دیگه خشک میشه.
4-خمیر باید طوری باشه که وقتی روی شیشه میزاریدش شره نکنه و علاوه بر اینکه راحت روی سطح کار می تونین پخشش کنین باید دو ،سه باری روشو با چنگال طرح بندازین و ببینین که آیا شکل میگیره یا به حالت اولش برمیگرده.(اگه شل بود پودر مل و اگه سفت بود آب اضافه کنین)
5-یه قسمت کوچیکو که خمیر گذاشتین(حدود 1/6 ظرفتون مثلا)بعد چنگالو دستتون بگیرین و مدام بزارین روی خمیر و به سمت خودتون بکشین تا خمیر کشیده بشه و فرم بگیره(اینجارو دیگه نتونستم بهتر از این توضیح بدم شرمنده)خلاصه باید کاری کنین که خمیر حالت برجسته برجسته پیدا کنه .
یکمی که خمیر سفت شد دیگه ثابت میمونه میتونین تیکه بعدی رو خمیر بزارین.
بعد بزارین ظرفتون بمونه تا کاملا خشک بشه.بعد هر طوری که خواستین رنگش کنین.