ورود
شما هم اکنون در حال مشاهده انجمنهاي مامي سايت مي باشيد.

انجمن گفتگوي مامي سايت

جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

فروشگاهی برای کودک شما - من و مامان

+ ارسال مبحث جديد + ارسال پاسخ  صفحه 2 از 485 |  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4, 5 ... 485  بعدي
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: يکشنبه 11 مرداد 1388, 10:43 pm 
آفلاين
مدیر ارشد سایت
مدیر ارشد  سایت
نماد کاربر
تاريخ عضويت: جمعه 26 تیر 1388, 4:30 am
نام و نام خانوادگی: مریم محمدی
اعتبار خوش نامی: 20
لیلی نوشته است:
سلام

منم چند روز پیش موهامو رنگ کردم مارک کالکشن شماره 7 موهام نارنجی شد مجبور شد دوباره برام رنگ بزاره شماره 5 و 6 قهوه ای سوخته شده منم اگه بشورم رنگ باز میکنه یا برم دوباره روش رنگ بزارم بعد چه رنگی بزارم تا روشن تر بشه و نارنجی هم نشه ممنون میشم ازت راهنمائیم کنی :love:

لیلی جون اگه بعد از دو یا سه بار شستن رنگ باز نکرد  ... باید دوباره رنگش کنی .........

بالا
 مشخصات  

فروشگاه سیسمونی نوزاد - نی نی لازم
پستارسال شده در: سه شنبه 3 شهریور 1388, 11:34 pm 
آفلاين
مدیر ارشد سایت
مدیر ارشد  سایت
نماد کاربر
baran13527 نوشته است:
سلام منم میخوام موهامو رنگ کنم ولی موندم چی بزنم موهام الان قهو ای تیرست پایینش که مش داشته تقریبا زیتونی هست ریشه ها هم که موهای طبیعی خودمه دوست دارم موهام یک دست بشه البته تو فکر بلوند هستم ولی خیلی زود خسته میشم :s28:

باران جون براي يكدست كردن رنگ مو ،‌ اگر دوست داري موهات رنگ روشن باشه ،‌ بايد موهات دكلره كامل بشه ( كه من توصيه نميكنم ) و بعد رنگ دلخواهت رو روش بذاري

ولي اگر رنگ تيره مد نظرته ، بايد رنگ هاي اصلي ( گروه N )  روي موهات بذاري تا كامل پوشش دهي داشته باشه و رنگ رو دوباره بعد از يك هفته تكرار كني تا پايدار بشه .....

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: سه شنبه 3 شهریور 1388, 11:39 pm 
آفلاين
مدیر ارشد سایت
مدیر ارشد  سایت
نماد کاربر
roobi نوشته است:
سلام
من موهام را با سري loreal excellence creme رنگ كردم؛ بار اول دكلره كامل چون بلوند مي خواستم. بعد از اون هم ريشه هام را با همون رنگ ، رنگ كردم كه البته نارنجي مي زد. حالا يك رنگ موي كستينگ به شماره 600 گرفتم. دو تا سوال دارم؟
1- رنگ موهاي من قهوه اي متوسط است. آيا با اين رنگ قهوه اي روشن مي شود؟
2- نحوه استفاده از آن چه جوري است؟ زيرا دستور العملش به فرانسه نوشته. فرقش با سري excellence فقط در اينه كه اون سرم موي اول كار را ندارد؟ يعني مراحل به صورت رنگ، بعد از آبكشي نرم كننده و بعد دوباره آبكشي است؟
مرسي

سلام روبي جوووووون

جواب سوال اول : رنگ موهات روشن ميشه ولي به شرط اينكه دوباره رنگ مو رو تكرار كني ،‌ ولي اگر ميخواي رنگ مو تكرار نشه ،‌حتما بايد قبلش دكلره كرده باشي

جواب سوال دوم :  ترتيب رنگ كردن هم همونطوريه كه خودت گفتي ...... رنگ مو ،‌ آبكشي ،‌نرم كننده ،‌و دوباره آبكشي و تا دو روز هم شامپو نزن .......

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: شنبه 14 شهریور 1388, 6:29 pm 
آفلاين
مدیر ارشد سایت
مدیر ارشد  سایت
نماد کاربر
aramesh_mn نوشته است:
سلام،من موهامو دکلره کامل کردم میخواستم راهنماییم کنید که جهت ویتامینه کردن مو از چه موادی و با چه مارکی و چگونه استفاده کنم و کلآ برای جلوگیری از خشک شدن موهام چه توصیه هایی بهم میکنید.  ممنونم

سلام آرامش جون

برای اینکه به آرامش برسی  :s3:  باید بگم که اگه از چرب کردن مو بدت نمیاد ..... میتونی دو تا شیشه روغن بادوم و روغن زیتون بدون بو از عطاری بگیری و یه روز در میون ازشون استفاده کنی ..... یک روز روغن زیتون و روز بعد روغن بادوم ....... که به تقویت و ترمیم موهات خیلی کمک میکنه ......

طریقه مصرف: مقدار خیلی کم از روغن رو کف دستت میریزی بعد خوب دو تا دستت را به هم میمالی تا روغن اضافی گرفته بشه و بعد دستاتو به آرومی لابه لای موهات میکشی

در مورد شستن مو حتما از شامپوهای ملایم مثل شامپو بچه استفاده کن و نرم کننده هم فراموش نشه .... فقط میدونید که نرم کننده نباید زیاد روی مو بمونه و سریع باید آبکشی بشه ..... و به ریشه مو هم نخوره

بعدشم که یکم موهات جون گرفت میتونی از نرم کننده و شامپوی LOREAL رنگ قرمزش برای شستشوی موهات استفاده کنی ...... ترمیم کننده مکمل هم داره ......... که باید جداگانه بخری ...........

از بین محصولات ایرانی هم من فقط سینره رو توصیه میکنم ........ شامپو ... نرم کننده .. ترمیم کننده و همه چی ........ تمام محصولاتش خوب جواب داده .........

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: شنبه 14 شهریور 1388, 6:41 pm 
آفلاين
مدیر ارشد سایت
مدیر ارشد  سایت
نماد کاربر
سولماز نوشته است:
سلام

من موهام حسابی سفید شده . :s1:  از رنگ ومش و.......... اصلا خوشم نمی یاد طبیعی بودن رو خیلی دوس دارم .

حالا به توصیه آرایشگاهم مش کردم  سفید ها  لابه لا مش گم شدن ولی  مجبورم تو محل کار حد بزنم تا مشم معلوم نشه.

اعصابم رو خط خطی میکنه. بعد یه سال مش حسابی دلم رو زده میخوام فندقی بکنم نظر تون چیه اون موقع هم باید هر ماه رنگ کنم ریشه گیری بشه. و همچنین سفید ها  هم معلوم نشه.ای خداااااااااااااااااااااا راستی این شامپو ها که تبلیغ میکنه سفیدی مو رو بر طرف میکنه درسته؟؟ :23:  :23:  :23:

سولماز جون بیا با هم گریه کنیم چون موهای منم در اوان جوانی داره هی هر روز سفید میشه ...... منم تبلیغ این شامپوها رو دیدم ولی هنوز کسی که تجربه کرده باشه ندیدم ...... سوال میکنم از دور و بریا ........... اگه مطلب مفیدی بود برات میذارم .........

اما در مورد رنگ کردن مو ...... منم یه مدت مش کردم ولی از اونجایی که با موی مش شده همیشه باید آرایش داشته باشی تا از بی روحی صورتت کم بشه ...... برام خسته کننده بود ......... واسه همین موهامو با رنگهای تیره مثل N4 یا N5 پوشش میدم ... رنگهای اورال قدرت پوشش دهی موهای سفیدش عالیه خصوصا کستینگ کرم " خودمونیم چقد باید از این شرکت لورال پورسانت بگیرم هااااااااا " :evil:  فقط یادت باشه همیشه پایه موتو با یه رنگ اصلی از گروه N رنگ کنی بعد هم هفته ای یکبار یه رنگ موی رقیق با همون تن رنگی که دوست داری مثلا زیتونی که میشه گروه M رو مثل شامپو رو موهات بریز و یه کم ماساژ بده تا به همه موهات برسه ( دستکش یادت نره  :23:  ) بعد از 20 دقیقه هم بشور ....... از یه تیوپ رنگ میتونی بیشتر از 10 بار برای ترمیم ریشه و ساقه بصورت رقیق که گفتم استفاده کنی .......... البته این روش فقط برای کسائیه که درصد سفیدی موهاشون هنوز خیلی زیاد نشده ............

برای رقیق کردن رنگ مو برای رنگساژ باید به نسبت 3 به 1 از اکسیدان کرم و رنگ مو استفاده بشه ........ اکسیدان کرم هم از ضعیف ترین نوعش استفاده بشه ........

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: شنبه 14 شهریور 1388, 6:44 pm 
آفلاين
مدیر ارشد سایت
مدیر ارشد  سایت
نماد کاربر
leila نوشته است:
سلام
راستش من تصمیم دارم موهامو رنگ کنم تو این زمینه هم سر رشته ای ندارم و میخوام بدم همسرم موهامو رنگ کنه....میشه راهنماییم کنید چه رنگ مویی بخرم؟ اورآل رو دیدم خیلیا تعریف میکنن کدوم نوعش بهتره؟ شامپویی یا تیوپی؟ شامپویی اگه بخرم باید دو تا بخرم خودم فکر میکنم یکی و نصفی رنگ ببره موهام .... از نصف باقیمونده میشه واسه ریشه گیری چند بار دیگه استفاده کرد؟ یا فاسد میشه؟
ممنوم میشم زودی جوابمو بدین

لیلا جون اورال رنگ موی خوبیه ........ ولی رنگهای دیگه مثل ویلا  و نیوآ یا همون آکوا هم بد نیست

رنگهای تیوپی دوام بیشتری دارند. و رنگ اضافی هم حدودا تا دو ماه بعد از باز شدن فاسد نمیشه و میتونی استفاده کنی .... فقط اون قسمت سر رنگ رو که سیاه میشه حتما دور بریزید.

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: يکشنبه 15 شهریور 1388, 9:19 am 
آفلاين
تاريخ عضويت: دوشنبه 12 مرداد 1388, 11:51 am
اعتبار خوش نامی: 0
سلام

ممنون ممنون :43:  :72:  :43:  :72:  ممنون

از این که به این سرعت ودقت به سئوالم جواب دادی ممنونم .

در مورد رنگ کردن مو به رنگ شرابی یا فندقی نظر تون چیه ؟ به من خیلی مییاد اونو باید چه جوری ریشه گیری کرد .آیا به صلاح هست؟ مورو خراب نمیکنه به مدت طولانی استفاده  بشه؟

در مورد روغن بادوم وزیتون ما که همش مقنعه سرمونه ما چیکار کنیم  هر روز باید شست؟ این روغنها چقدر باید رو موها بمونه؟ :35:  :43:

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: يکشنبه 15 شهریور 1388, 6:40 pm 
آفلاين
مدیر ارشد سایت
مدیر ارشد  سایت
نماد کاربر
سولماز جون از اونجائیکه ما خانوما بدون تنوع دادن به سر و صورتمون استخون درد میگیریم ....... اگه دوست داشته باشی سالی یک یا دو بار میتونی از رنگهای تن شرابی استفاده کنی ..... ولی برای طولانی مدت میتونه آسیب جدی به موهات بزنه " موهات رنگ پذیریه خودشو از دست میده و با رنگهای دیگه به راحتی نمیشه پوشش داد " و در ضمن اگر دوباره هوس کنی موهاتو دکلره کنی و بعدشم هایلایت خیلی سخت رنگ باز میکنه ..........

در مورد استفاده از روغنهای گیاهی .... حداکثر باید یک هفته در ماه استفاده بشه ...... فکر کنم هر روز باید همراه با دوش گرفتن مقنعه و روسریتم یه آب بزنی خانومی .... تا نتیجه عکس نده و بیشتر میکروب و آلودگی رو به خاطر چرب بودن به خودش جذب نکنه ......

ولی اگر واقعا نمیتونی از روغنهای گیاهی " زیتون - بادام " استفاده کنی من بهت

ترمیم کننده موی سینره رو توصیه میکنم

اینم یه لینک برای خریدش : ترمیم کننده موی سینره

بالا
 مشخصات  

نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  

+ ارسال مبحث جديد + ارسال پاسخ  صفحه 2 از 485 |  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4, 5 ... 485  بعدي

ورود به سايت

نام کاربري :
رمز عبور :
من را به خاطر بسپار
پيغام آنلاين بودن من را نشان نده

نرم افزار رژیم غذایی صدف
آتلیه تخصصی کودک پاپا

منو اصلي

مشاهده پست هاي بدون جواب

نمايش مبحث هاي فعال

پرسش و پاسخ

لوازم فانتزی و کاربردی منزل
چراغ خواب اتاق کودک
خرید کارت شارژ آنلاین - تالیا - همراه اول - ایرانسل

لينکهاي ويژه

• نتایج انتخابات 1392
نتایج انتخابات ریاست جمهوری www.zavieha.com
زاویه ها

• ملک من
املاک و مسکن تهران را روزانه در ملک من مشاهده کنيد ... بي واسطه بخريد بفروشيد و اجاره کنيد...
املاک تهران در ملک من

• عکس ققنوس
زیباترین عکسهای دوستانتان را با ما ببینید
اشتراک عکس

• جواهرات زرنگار
فروش انواع زیورآلات برند وژورنالی طرح ایتالیایی زیبا شامل ست , نیم ست ,گردنبند, دستبند, انگشتر و ...
پرداخت درب منزل

• سرخاب سفیداب
یک مجله‌ی اینترنتی رایگان، برای آنهایی که به زیبایی خود اهمیت می‌دهند!!!
همراه ما باشید

• خواب شاپ
تشک ایرانی و خارجی , تخت , روتختی , بالش , انواع کالای خواب همراه هدیه و حمل رایگان
khab shop

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 7 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد

انتقال به:  

News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad
Karma functions powered by Karma MOD © 2007, 2009 m157y
phpBB SEO
User Reputation MOD powered by www.phpBBmods.org|طراح :keyvan.a | کيوان علوي