سولماز نوشته است:
سلام
من موهام حسابی سفید شده .
.gif)
از رنگ ومش و.......... اصلا خوشم نمی یاد طبیعی بودن رو خیلی دوس دارم .
حالا به توصیه آرایشگاهم مش کردم سفید ها لابه لا مش گم شدن ولی مجبورم تو محل کار حد بزنم تا مشم معلوم نشه.
اعصابم رو خط خطی میکنه. بعد یه سال مش حسابی دلم رو زده میخوام فندقی بکنم نظر تون چیه اون موقع هم باید هر ماه رنگ کنم ریشه گیری بشه. و همچنین سفید ها هم معلوم نشه.ای خداااااااااااااااااااااا راستی این شامپو ها که تبلیغ میکنه سفیدی مو رو بر طرف میکنه درسته؟؟

سولماز جون بیا با هم گریه کنیم چون موهای منم در اوان جوانی داره هی هر روز سفید میشه ...... منم تبلیغ این شامپوها رو دیدم ولی هنوز کسی که تجربه کرده باشه ندیدم ...... سوال میکنم از دور و بریا ........... اگه مطلب مفیدی بود برات میذارم .........
اما در مورد رنگ کردن مو ...... منم یه مدت مش کردم ولی از اونجایی که با موی مش شده همیشه باید آرایش داشته باشی تا از بی روحی صورتت کم بشه ...... برام خسته کننده بود ......... واسه همین موهامو با رنگهای تیره مثل N4 یا N5 پوشش میدم ... رنگهای اورال قدرت پوشش دهی موهای سفیدش عالیه خصوصا کستینگ کرم " خودمونیم چقد باید از این شرکت لورال پورسانت بگیرم هااااااااا "

فقط یادت باشه همیشه پایه موتو با یه رنگ اصلی از گروه N رنگ کنی بعد هم هفته ای یکبار یه رنگ موی رقیق با همون تن رنگی که دوست داری مثلا زیتونی که میشه گروه M رو مثل شامپو رو موهات بریز و یه کم ماساژ بده تا به همه موهات برسه ( دستکش یادت نره

) بعد از 20 دقیقه هم بشور ....... از یه تیوپ رنگ میتونی بیشتر از 10 بار برای ترمیم ریشه و ساقه بصورت رقیق که گفتم استفاده کنی .......... البته این روش فقط برای کسائیه که درصد سفیدی موهاشون هنوز خیلی زیاد نشده ............
برای رقیق کردن رنگ مو برای رنگساژ باید به نسبت 3 به 1 از اکسیدان کرم و رنگ مو استفاده بشه ........ اکسیدان کرم هم از ضعیف ترین نوعش استفاده بشه ........