ورود
شما هم اکنون در حال مشاهده انجمنهاي مامي سايت مي باشيد.

انجمن گفتگوي مامي سايت

جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

فروشگاهی برای کودک شما - من و مامان

+ ارسال مبحث جديد + ارسال پاسخ  صفحه 366 از 476 |  برو به صفحه قبلي  1 ... 363, 364, 365, 366, 367, 368, 369 ... 476  بعدي
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: پنج شنبه 12 مهر 1391, 3:32 am 
آفلاين
تاريخ عضويت: شنبه 27 تیر 1388, 4:08 pm
اعتبار خوش نامی: 0
سلام. من موهام و شرابی کردم. البته رنگ ترکیبی بود. یه قرمز خوش رنگ شد.منظورم قرمز نیست ها. یه تن قرمز آلبالویی تو زمینه موی  خودم.  اما متاسفانه مش دارم تو موهام. الان که تن قرمزش رفته شده قهوهای قرمز تقریبا.  مش هام هم هی داره خودش و بیشتر نشون میده. من بخوام خودم یه دست رنگ بذارم دوباره. اصلا سر رشته ندارم. چه رنگی بگیرم؟ چه اکسیدانی؟ چقدر مخلوط کنم؟ چند دیقه بذارم؟ میشه توضیح بدید برام؟ چقدر رنگ بریزم؟ چه مارکی؟ موندگاریش زیاد باشه

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: پنج شنبه 12 مهر 1391, 3:38 am 
آفلاين
سلام. من موهام و شرابی کردم. البته رنگ ترکیبی بود. یه قرمز خوش رنگ شد.منظورم قرمز نیست ها. یه تن قرمز آلبالویی تو زمینه موی  خودم.  اما متاسفانه مش دارم تو موهام. الان که تن قرمزش رفته شده قهوهای قرمز تقریبا.  مش هام هم هی داره خودش و بیشتر نشون میده. من بخوام خودم یه دست رنگ بذارم دوباره. اصلا سر رشته ندارم. چه رنگی بگیرم؟ چه اکسیدانی؟ چقدر مخلوط کنم؟ چند دیقه بذارم؟ میشه توضیح بدید برام؟ چقدر رنگ بریزم؟ چه مارکی؟ موندگاریش زیاد باشه

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: پنج شنبه 13 مهر 1391, 1:46 pm 
آفلاين
ببخشید  من هر چی ارسال و میزدم  ارور میداد. اما الان میبینم 5 تا پست دارم پشت هم. ولی موقع پاک کردن هم ارور میده. تو اولین فرصت بتونم پاک میکنم پست های اضافه رو.

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: پنج شنبه 13 مهر 1391, 7:10 pm 
آفلاين
کاربر جديد
کاربر جديد
نماد کاربر
تاريخ عضويت: شنبه 27 تیر 1388, 8:55 pm
hobab نوشته است:
یه سوال دیگه: برای رنگ کردن و یکدست درآوردن موهام , از پایین شروع کنم به زدن رنگ یا از ریشه؟
اینم بگم که پایین موهام تیره تر از ریشه هامه.
بعد اینکه این ترکیبی که بهم گفتی, مقاومتش چقدره چون نمی خوام با 2 -3 بار شستشو رنگش بره.
آیا بعد از رنگ کردن نیازه که شامپوی خاصی یا نرم کننده ای بزنم یا نه؟

عزیزم من جواب شما رو داده بودم  ارسال نمی شد .از قسمت روشن تر شروع کنین و بعد ا ز15 دقیقه برسونین به قسمتهای تیره تر .مقاومتش خوبه و خیلی زود از روی مو پاک نمی شه مخصوصن که با اکسیدان 1 می زنین و دودی تیره میشه .بله شامپو و ماسک مخصوص موی رنگ شده

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: پنج شنبه 13 مهر 1391, 7:12 pm 
آفلاين
کاربر جديد
کاربر جديد
نماد کاربر
r.r نوشته است:
فرزانه جون منطورت از "۷.۰ " چیه؟
مثلا گفتی ۷ عسلی و ۷ دودی و ۵ سانت ۷
اون ۷ آخریه چیه؟

منظور از 7ممیز 0 منظور رنگهای از سری طبیعی یا اصلی هست که معمولا اول کاتالوگ می زنن . 7 طبیعی

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: پنج شنبه 13 مهر 1391, 7:19 pm 
آفلاين
کاربر جديد
کاربر جديد
نماد کاربر
Tarane00 نوشته است:
سلام منم میخوام موهامو زیتونی کنم یعنی رنگش به سبزی بزنه یه جورایی نمیخوام بور بشه و از دکلره هم نمیخوام استفاده کنم باید چه کار کنم؟؟

عزیزم جواب سئوال شما بارها در صفحات قبل داده شده .باز هم م یگم تناژ زیتونی با حداقل قرمزی روی موهای مشکی ترکیبی از 4س 9 طبیعی . و نسبت به حجم موهاتون بیشترین مقدار رو از 9 زیتونی یا 10 زیتونی و نصف یا 2.3 رنگ زیتونی هم 9 یا 8 دودی و همین مقدار هم 9 یا 8خاکستری بزنین و 4س واریاسیون سبز و 2س وارایسیون دودی یا خاکستر ی  و 2س واریاسیون نقره ای ( دلخواه ) همراه با اکسیدان 2  که مثه ماست بشه اول 2س به ریشه و بعد از 20 تا 30دقیقه به ریشه ها بزنین و بعد هم شانه کشی کنین و بشورین
اگه دوست دارین رنگتون روشن بشه زیتونی رو بیشتر و از تناژ بالاتر بزنین مثلا همون 10زیتونی روشن ترینش هست ولی اگه م یخواین تیره تر بشه 8زیتونی و بقیه رنگها هم از سری 8 باشه ...
اگه دوست ندارین چند سری رنگ رو مخلوط کنین می تونین 8زیتونی و کمی 7.0و واریاسیون سبز رو به موهاتون بزنین همراه با اکسیدان 2 که البته دوباره باید بعد از 2تا 3 هفته همین رنگو رو سرتون تکرار کنین تا موندگاریش بیشتر بشه

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: پنج شنبه 13 مهر 1391, 7:25 pm 
آفلاين
کاربر جديد
کاربر جديد
نماد کاربر
Food Lover نوشته است:
سلام فرزانه جان یادتونه قرار بود موهام رو یه دست تیره کنم ؟؟
قرار بود N4 +N4.1 بزنم
که رفتم از مارک Mood بگیرم ! فروشنده مخم رو زد که سری EXtera Natural اش به همین منظور ساخته شده و کامل پوشش میده و نیاز به ترکیب کردن نیست !

منم از همون Extera Natural شماره 5 رو گرفتم ! (کلاً از 4 شروع میشد ، چون 4 اش خیلییی سیاه بود من 5 رو که طبیعی تر بود گرفتم )

خلاصه رنگ کردم با اکسیدان 9% ! و اول هایلایت ها 10-15 دقیقه ! بعد باقی مو ها و 20 دقیقه آخر ریشه ! (در کل 55 دقیقه رنگ رو موهام بود)

بعد که شستم ! مشکییی مشکیی بود ! یعنی نزدیک به پرکلاغی ! و کامل یه دست شده بود.( اینقد مشکی که یه روز اول سخت عادت کردم به آیینه )

باره اولی که حموم رفتم بعدش همچنان مشکی بود !
اما امروز که برای بار دوم شستم ! بعد از خشک کردن دیدم دیگه به مشکی روز اول نیست و حس کردم یه نمه قهوه ای میزنه ! ( و عجیب ساقه ها که رنگ روشن داشت تیره تره کمی از اون قسمت ها که موهای طبیعیم بوده )

الان اگه همینطور بمونه خوبه  ! اما من نگرانم که هی رنگ باز کنه و روشنتر بشه چیزی که اصلاً نمیخوام اتفاق بیافته چون خسته ام هی از رنگ کردن !!

میتونم کاری کنم جلو باز شدن رنگ رو بگیرم ؟؟؟
و آیا نوع شامپو تاثیر داره ؟؟ شامپو مخصوص موهای رنگ شده بگیرم؟
پیشنهادی دارید؟

25 ml از رنگ برام مونده اگه کمکی میکنه !!!
یه عالمه مرسییییی از همه چیز

نه عزیزم پیشنهادم اینه که صبر کنین ببینین بعد از چندبار شستشوو موهاتون به چه رنگی درمیاد  که مطمئنم تناژ قهوهای خوشرنگی میشه .چون بهرحال باز هم رنگ اصلی موهاتون نیست و رنگ چه تیره چه روشن روی سرتونه زمینه موهاتون که همون طور که گفتم روشنه چون ساقه هاروشن بوده و بیشتر رنگ روی ان مونده خوب خیلی تیره تر شده مخصوصا که اشاره کردین از سری رنگهایی با پوشش دهی قوی گرفتین که مخصوص پوشاندن موهای سفیده ..همون رنگ طبیعی 3 یا 4رو می گرفتین بهتر بود ..حالا هم کمی دست نگه دارین و حتما از شامپو مخصوص موی رنگ شده استفاده کنین و سرم کریستال هم به موهاتون بزنین .بعد از چندبار شستشو بیاین نتیجه رو گزارش بدین ایشاله که خوشرنگ میشه و راضی باشین

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: پنج شنبه 13 مهر 1391, 7:41 pm 
آفلاين
کاربر جديد
کاربر جديد
نماد کاربر
samiramis نوشته است:

سلام عزیزم شما به صفحات قبل مراجعه کنی یا با جستجو کلمه شرابی در سایت می تونی فرمول موردنظرتوو پیدا کنی .. باز هم می گم رنگ های البالویی و شرابی جلید و ایگورا و خیلی خوشرنگن حتما برین از روی کاتالوگ انتخاب کنین و یا مخلوطی ار زنگهای یاقوتی گروه r وrf و شرابی البالویی که رنگهای فانتزین رود پاک میشن

ترکیب شرابی آلبالویی 7 +اکسیدان 2از روی کاتالوگ انتخاب کنین و یا شرابی مایل به البالویی اکوارلی و یا مارک البورا
بسته به حجم موهاتون رنگ بزیزین و همون مقدار اکسیدان که مثه ماست چکیده بشه نه رقیق تر و نه سفت تر
اگه موهاتون فقط مش داره 2س به ریشه بزنین و بعد از 20دقیقه بزنین به ریشه هاتون و بعد از 20دقیه شانه کشی و ابکشی کنین

بالا
 مشخصات  

نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  

+ ارسال مبحث جديد + ارسال پاسخ  صفحه 366 از 476 |  برو به صفحه قبلي  1 ... 363, 364, 365, 366, 367, 368, 369 ... 476  بعدي

ورود به سايت

نام کاربري :
رمز عبور :
من را به خاطر بسپار
پيغام آنلاين بودن من را نشان نده

خدمات جامع سفر با آژانس زورق
نرم افزار رژیم غذایی صدف
ماهنامه آشپزی و شیرینی پزی سانازسانیا

منو اصلي

مشاهده پست هاي بدون جواب

نمايش مبحث هاي فعال

پرسش و پاسخ

خرید کارت شارژ آنلاین - تالیا - همراه اول - ایرانسل
لوازم فانتزی و کاربردی منزل
چراغ خواب اتاق کودک

لينکهاي ويژه

• ملک من
املاک و مسکن تهران را روزانه در ملک من مشاهده کنيد ... بي واسطه بخريد بفروشيد و اجاره کنيد...
املاک تهران در ملک من

• جواهرات زرنگار
فروش انواع زیورآلات برند وژورنالی طرح ایتالیایی زیبا شامل ست , نیم ست ,گردنبند, دستبند, انگشتر و ...
پرداخت درب منزل

• سرخاب سفیداب
یک مجله‌ی اینترنتی رایگان، برای آنهایی که به زیبایی خود اهمیت می‌دهند!!!
همراه ما باشید

• بزرگترین بازارچه اینترنتی وسایل دست دوم
خرید و فروش انواع لوازم منزل، پوشاک، زیورآلات، موبایل و کامپیوتر و وسایل کودک دست دوم.
بدون پورسانت و نامحدود

• خواب شاپ
تشک ایرانی و خارجی , تخت , روتختی , بالش , انواع کالای خواب همراه هدیه و حمل رایگان
khab shop

• آتلیه تخصصی نوزاد و کودک
ما آتلیه با تجهیزات کامل را به منزل شما می آوریم
آتلیه عکس کده

• در جستجوی نماینده بیمه هستید؟
با بانک تخصصی نمایندگان بیمه در سراسر کشور، نزدیکترین نمایندگی به خود را بیابید.
عصر بیمه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: khan00mj00n, kiana1390 و 5 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد

انتقال به:  

News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad
Karma functions powered by Karma MOD © 2007, 2009 m157y
phpBB SEO
User Reputation MOD powered by www.phpBBmods.org|طراح :keyvan.a | کيوان علوي