AYSAN نوشته است:
سلام
منهم دوس دارم موهامو شرابي رنگ كنم ولي چون موهام خيلي سفيده مجبورم هميشه رنگ كنم و مشكلي كه هست هر رنگي كه روي رنگ شرابي بزنم بعد از چند بار شستن به قرمزي مي زنه و هميشه باعث پشيمونيه
حالا مي خوام بدونم كه راهي داره كه مو به قرمزي نزنه كه من بعد از مدتها رنگ موهامو شرابي كنم
ممنون كه اينقدر دلسوزانه به سوالات جواب مي ديد

سلام آیسان جون
عزیزم رنگ موی شرابی معمولا از جمله رنگهاییه که معمولا خیلی سخت از روی مو پاک میشه و رنگهای دیگه رو هم تحت تاثیر قرار میده و بعد از مدتی تن قرمزی رنگ شرابی قبلی بیرون میزنه ......
اگه میخواید موهاتون شرابی کنید ...... به نظر من چون سفیدی هم دارید ..... بهتره حتما تو آرایشگاه و توسط یه متخصص انجام بدین ......
ولی اگه اصرار دارید خودتون این کار رو انجام بدین من راهنمایییتون میکنم ولی قول نمیدم که پوشش کامل سفیدی ها رو داشته باشین ..... چون پوشش کامل سفید فقط با رنگهای موهای خالص و یا ترکیب رنگ موی خالص با رنگهای دیگه امکان پذیره ....... منظورم از رنگ موی خالص رنگ موهای گروه N که مطمئنا نمیشه با رنگ شرابی قاطیش کرد ..
حالا توصیه من: اگر براتون هزینه اش زیاد مهم نیست ..... من توصیه میکنم از رنگ موی کستینگ کرم اورال استفاده کنید .... تن رنگ رو هم میتونید از روی کاتالوگ انتخاب کنید. رنگ موهای کستینگ کرم مخصوص موهایی که سفیدی توش داره .........هر جا که خواستین بخرین از فروشنده سوال کنید بهتون میده ، البته اگه فروشنده واقعی باشه و رنگ مو اصل باشه ....

........ قدرت پوشانندگیشون واقعا عالیه ...... بهتره اگه موهاتون زیاد پر و بلند نیست ... نصف رنگ رو استفاده کنید و ده روز بعدش دوباره رنگ رو تکرار کنید تا ثبات رنگتون حسابی تضمین بشه ......