باران7 نوشته است:
iliya1389 نوشته است:
سلام باران جان خسته نباشی
راستی من برا اولین بار اومدم سرخود موهامو رنگ کردم با اینکه همسرم مخالف بود و الان دقیقا شده اون رنگی که ازش متنفره :( دو روزه دپرس شدم. رنگش equarely شماره n7 با دوتا اکسیدان خودش قاطی کردم و یک چهارم هم واریانس سبز 45 مین رو موهای مشکی خودم گذاشتم شده قهوهای روشن که قرمزی هم داره حالا همسری میگه بدم میاد اصلا ازینکه رنگ قرمز توشه متنفرم به نظرت چکار کنم؟ مثلا اگه بخام این رنگه بشه باید چکار کنم؟میخام این سری برم آرایشگاه تا ازاین خرابتر نشده.اینم قرمزی توش داره؟
به چشم و برو مشکی میاد؟
دوست عزیز..رنگی که استفاده کردید از سری رنگهای طبیعی یا سری N از شماره 5 به بالا تن قرمزی زیادی نسبت به سایر گروههای رنگی داره که نباید بتنهایی به موها زده بشه.بهتره از پایه همون 7 ازسری رنگهای دودی یا زیتونی باهاش ترکیب بشه+واریاسیون سبز ونقره ایتا قرمزی کمتری روی موی طبیعی داشته باشه...الان هم بهتره از شماره 1/6 دودی+3/6 زیتونی با همون واریاسیونها ترکیب وبا اکسیدان 1 بزنید تا رنگی مشابه رنگی که گذاشتید به شما بده...واون قرمزها هم پوشیده بشه...
ممنونم باران جان که برا همه سوالا وقت میذاری و در نهایت مهربانی جواب میدی.
من خیلی خیلی مبتدی هستم و اصلا اصطلاحات رنگ رو بلد نیستم:( میشه جزئی تر بهم بگی چکار کنم؟خودم بزنم یا برم آرایشگاه؟قبلی خودم گذاشتم که بد دراومد.
اورال بگبرم ایندفه؟یا همون equarely?چقدر از واریاسون و اکسیدان؟راستی این مدل رنگه که گذاشتم چیه؟ااینجوری دوست دارم
ممنونممممممممممممم
دوست عزیز اگه تجربه ای درمورد رنگ کردن مو ندارید بهتره به آرایشگاه خوب مراجعه کنید میتونید رنگهارو خودتون بگیرید اگه اورآل باشه که خیلی بهتره ..درمورد این رنگی که نوشتید اطلاعی ندارم....برای رنگ این عکس همون رنگهایی که نوشتم جواب میده....