ورود
شما هم اکنون در حال مشاهده انجمنهاي مامي سايت مي باشيد.

انجمن گفتگوي مامي سايت

جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

فروشگاهی برای کودک شما - من و مامان

+ ارسال مبحث جديد + ارسال پاسخ  صفحه 29 از 63 |  برو به صفحه قبلي  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 63  بعدي
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: سه شنبه 16 خرداد 1391, 9:28 pm 
آفلاين
نماد کاربر
تاريخ عضويت: سه شنبه 26 اردیبهشت 1391, 4:48 pm
نام و نام خانوادگی: Ami
اعتبار خوش نامی: 0
DIAMOND89 نوشته است:
سلام به خانمهای سبزی کار شماهایی که واردین میشه بگین چطور سیربکارم؟تو یه قسمت درباره پیاز و پیازچه گفته بودین اما سیر نه...چجور سیرو سبز کنم؟آیا یه دونه باید کاشت؟یا یه بوته سیر؟و هر مدل سیری که بکاریم همون مدل درمیاد آیا؟و اگه راهنمایی دیگه ای هم هست بگید لطفا...مرسی از همه تون

سلام عزیزم
اینجارو ببین

<http://www.beautifulideas.blogfa.com/post/266/%da%a9%d8%a7%d8%b4%d8%aa%d9%86-%d8%b3%db%8c%d8%b1-Planting-garlic>

ماهک عزیز میگن پاییز اینجا هم تاریخ پستش آبانه

علاقه به خداوند را,مقدم بر تمام دنیا و دوستی هایت
                                                  قرار بده...

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: سه شنبه 16 خرداد 1391, 10:03 pm 
آفلاين
کاربر نيمه فعال
کاربر نيمه فعال
نماد کاربر
تاريخ عضويت: چهارشنبه 27 مرداد 1389, 7:50 pm
ماهک_مامانی نوشته است:
الماس و ظهر عزیز
من تو شمال زندگی میکنم.اینچا سیر رو پاییز میکارن.حبه های سیر  جوونه زدهرو توی خاک فرو میکنن به طوریکه جوونه اش بالا باشه.
بهتره شما هم پاییز بکارید و تا عید از برگ سیرش استفاده کنید.

ماهک جون ،پیازچه به چه صورت است ؟زمان آن کی است؟

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: سه شنبه 16 خرداد 1391, 11:04 pm 
آفلاين
کاربر جديد
کاربر جديد
نماد کاربر
تاريخ عضويت: دوشنبه 1 خرداد 1391, 9:19 pm
نام و نام خانوادگی: DIAMOND
ماهک_مامانی نوشته است:
الماس و ظهر عزیز
من تو شمال زندگی میکنم.اینچا سیر رو پاییز میکارن.حبه های سیر  جوونه زدهرو توی خاک فرو میکنن به طوریکه جوونه اش بالا باشه.

مرسی عزیزم یعنی من نمی تونم الان برگ سیر داشته باشم؟ من تا2سال پیش برگ سیرو حتی ندیده بودم!!! اما تو دانشگاه که بودیم یکی از هم اتاقیام قورمه سبزیی درست کرد که توش برگ سیر زیادی ریخته بود و من عاشقش شدم از اون موقع فقط باید صبر کنم بریم شمال تا برگ سیر درست درمون گیرم بیاد واقعا عالیه...تا حالا هم به این فکر نیافتاده بودم که بکارم اما این پست منو هدایت کرد حتما باید گذاشت جوونه بزنه؟

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: چهارشنبه 17 خرداد 1391, 12:37 pm 
آفلاين
کاربر جديد
کاربر جديد
نماد کاربر
تاريخ عضويت: شنبه 3 دی 1390, 9:33 am
نام و نام خانوادگی: zahrajahan
میشه یکی بگه آویشن
چه طوری میشه کاشت من سبزی شو تازه گرفتم
می خواستم ببینم میش تکثیرش کرد با ساقه هستش

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: چهارشنبه 17 خرداد 1391, 8:21 pm 
آفلاين
کاربر نيمه فعال
کاربر نيمه فعال
نماد کاربر
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 تیر 1389, 1:23 am
الماس جان شما چند تا امتحانی بکار احتمال دراومدنش زیاده ولی برگ سیرش ممکنه باریک تر بشه.سیر و اگه با جوونه بکاری زود در میاد.اما بدون جوونه باید صبر کنی تا زیر خاک جوونه بزنه در اینصورت امکان پوسیدنش هم هست.حالا ضرر که نداره امتحان کن عزیزم.
شهره جون من تا حالا پیازچه نکاشتم ولی فکر کنم بذرش باید کاشته بشه.

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: پنج شنبه 18 خرداد 1391, 11:42 am 
آفلاين
کاربر فعال
کاربر فعال
نماد کاربر
تاريخ عضويت: پنج شنبه 28 مرداد 1389, 10:36 am
DIAMOND89 نوشته است:
ماهک_مامانی نوشته است:
الماس و ظهر عزیز

مرسی عزیزم یعنی من نمی تونم الان برگ سیر داشته باشم؟ من تا2سال پیش برگ سیرو حتی ندیده بودم!!! اما تو دانشگاه که بودیم یکی از هم اتاقیام قورمه سبزیی درست کرد که توش برگ سیر زیادی ریخته بود و من عاشقش شدم از اون موقع فقط باید صبر کنم بریم شمال تا برگ سیر درست درمون گیرم بیاد واقعا عالیه...تا حالا هم به این فکر نیافتاده بودم که بکارم اما این پست منو هدایت کرد حتما باید گذاشت جوونه بزنه؟

آره عزیزم سیر یا پیاز باید جوونه بزنه بعد موقعی که می خوای برگاشو بزنی یادت باشه برگ سبز وسطش نکنی چون در غیر اینصورت دیگه رشد نمی کنه اما اگه برگ سبز وسطشو بذاری تا عید برگ سیر تازه داری

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: دوشنبه 22 خرداد 1391, 9:27 am 
آفلاين
تاريخ عضويت: چهارشنبه 26 مهر 1390, 2:08 am
سلام به دوستان عزیز وهنرمندم. من اولین باره به این تاپیک اومدم وبا دیدن کارای شما واینکه توی آپارتمان هم میشه سبزی کاشت به وجد اومدم. البته قبلا شنیده بودم که بعضی ها این کارو میکنند ولی نمی دونستم چه طور؟اینجا متوجه شدم که میشه این کارو راحت عملی کرد.حالا به کمک شما دوستای عزیز نیازمندم. تورو خدا تو مراحل کاشت منو تنها نذارید.
بچه ها دیروز چهارتا گلدون پلاستیکی مستطیل شکل داشتم که بردم بیرون وبه یه گلخونه بزرگ بردم واون آقا اونارو برام پر خاک کرد.بهش گفتم میخوام سبزی بکارم.منتها خاکش یه مقدارکلوخ داره وبعضی جاهاش گلوله گلوله است.بعدش وقتی اونارو اوردم خونه دیدم پر مورچه است.ازطرفی بذر جعفری وگشنیز وریحون وشاهی هم خریدم.میخوام طبق دستورات شما اونارو بکارم.ولی با دیدن این مورچه ها شک کردم میشه تو این خاک الان بذر کاشت.خیلی مورچه داره آخه!بیارم بذارم تو بالکن این مورچه ها تو خونه سرازیر نمیشن؟بعدشم سبزی رو خراب نمیکنن؟یه سوال دیگه دارم میشه روی خاک شارهای باریک درست کنم و بذرهارو  ردیف ردیف تواون شیارها بکارم که مرتبتر دربیان؟

لطفا منو راهنمایی کنید.من هرروز میام سر میزنم ببینم نظرتون چیه؟مخصوصا درمورد خاکی که گفتم.

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: دوشنبه 22 خرداد 1391, 10:02 am 
آفلاين
تاريخ عضويت: شنبه 18 مهر 1388, 10:30 am
سلام دوستای مهلبونم خوبید؟؟دوستای گلم من کارای شمارو دیدم خیلی ذوق مرگ شدم منم میخوامممممممممممممممم ولی من تو آپارتمانم و اصلا نور زیادی ندارم خونه بابام اینا همیشه تو باغچه همیشه کلی چیز میز میکاشتم  الان با توجه به اینکه بالکون ندارم و خونم خیلی نورگیر نیست چی میتونم بکارم؟؟
هرچی باشه خوبه ها آخه روحیم خیلی خراب و الان با دیدن کارای شما خیلی ذوق کردم فکر میکنم خیلی برای روحیم موثر باشه

بالا
 مشخصات  

نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  

+ ارسال مبحث جديد + ارسال پاسخ  صفحه 29 از 63 |  برو به صفحه قبلي  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 63  بعدي

ورود به سايت

نام کاربري :
رمز عبور :
من را به خاطر بسپار
پيغام آنلاين بودن من را نشان نده

خدمات جامع سفر با آژانس زورق
نرم افزار رژیم غذایی صدف
ماهنامه آشپزی و شیرینی پزی سانازسانیا

منو اصلي

مشاهده پست هاي بدون جواب

نمايش مبحث هاي فعال

پرسش و پاسخ

لوازم فانتزی و کاربردی منزل
خرید کارت شارژ آنلاین - تالیا - همراه اول - ایرانسل
چراغ خواب اتاق کودک

لينکهاي ويژه

• بزرگترین بازارچه اینترنتی وسایل دست دوم
خرید و فروش انواع لوازم منزل، پوشاک، زیورآلات، موبایل و کامپیوتر و وسایل کودک دست دوم.
بدون پورسانت و نامحدود

• خواب شاپ
تشک ایرانی و خارجی , تخت , روتختی , بالش , انواع کالای خواب همراه هدیه و حمل رایگان
khab shop

• آتلیه تخصصی نوزاد و کودک
ما آتلیه با تجهیزات کامل را به منزل شما می آوریم
آتلیه عکس کده

• در جستجوی نماینده بیمه هستید؟
با بانک تخصصی نمایندگان بیمه در سراسر کشور، نزدیکترین نمایندگی به خود را بیابید.
عصر بیمه

• ملک من
املاک و مسکن تهران را روزانه در ملک من مشاهده کنيد ... بي واسطه بخريد بفروشيد و اجاره کنيد...
املاک تهران در ملک من

• جواهرات زرنگار
فروش انواع زیورآلات برند وژورنالی طرح ایتالیایی زیبا شامل ست , نیم ست ,گردنبند, دستبند, انگشتر و ...
پرداخت درب منزل

• سرخاب سفیداب
یک مجله‌ی اینترنتی رایگان، برای آنهایی که به زیبایی خود اهمیت می‌دهند!!!
همراه ما باشید

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: biiib و 5 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد

انتقال به:  

News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad
Karma functions powered by Karma MOD © 2007, 2009 m157y
phpBB SEO
User Reputation MOD powered by www.phpBBmods.org|طراح :keyvan.a | کيوان علوي