سلام به خانمهای سبزی کار شماهایی که واردین میشه بگین چطور سیربکارم؟تو یه قسمت درباره پیاز و پیازچه گفته بودین اما سیر نه...چجور سیرو سبز کنم؟آیا یه دونه باید کاشت؟یا یه بوته سیر؟و هر مدل سیری که بکاریم همون مدل درمیاد آیا؟و اگه راهنمایی دیگه ای هم هست بگید لطفا...مرسی از همه تون
الماس و ظهر عزیز من تو شمال زندگی میکنم.اینچا سیر رو پاییز میکارن.حبه های سیر جوونه زدهرو توی خاک فرو میکنن به طوریکه جوونه اش بالا باشه. بهتره شما هم پاییز بکارید و تا عید از برگ سیرش استفاده کنید.
ماهک جون ،پیازچه به چه صورت است ؟زمان آن کی است؟
_________________ با شاذ بودن،زیبا بودن،رنگی بودن،خندیدن،رقصیدن و آواز خواندن هم می توان به بهشت رفت.کافیست خوب باشیم و انسان.
الماس و ظهر عزیز من تو شمال زندگی میکنم.اینچا سیر رو پاییز میکارن.حبه های سیر جوونه زدهرو توی خاک فرو میکنن به طوریکه جوونه اش بالا باشه. بهتره شما هم پاییز بکارید و تا عید از برگ سیرش استفاده کنید.
مرسی عزیزم یعنی من نمی تونم الان برگ سیر داشته باشم؟ من تا2سال پیش برگ سیرو حتی ندیده بودم!!! اما تو دانشگاه که بودیم یکی از هم اتاقیام قورمه سبزیی درست کرد که توش برگ سیر زیادی ریخته بود و من عاشقش شدم از اون موقع فقط باید صبر کنم بریم شمال تا برگ سیر درست درمون گیرم بیاد واقعا عالیه...تا حالا هم به این فکر نیافتاده بودم که بکارم اما این پست منو هدایت کرد حتما باید گذاشت جوونه بزنه؟
_________________ می دونیداگه اولین فیلم سینمایی انیمیشن ایرانی کمتراز2میلیاردبفروشه شکست خورده خواهدبود؟بیاید از تهران1500حمایت کنیم تاانگیزه ای باشه برای ادامه این راه
الماس جان شما چند تا امتحانی بکار احتمال دراومدنش زیاده ولی برگ سیرش ممکنه باریک تر بشه.سیر و اگه با جوونه بکاری زود در میاد.اما بدون جوونه باید صبر کنی تا زیر خاک جوونه بزنه در اینصورت امکان پوسیدنش هم هست.حالا ضرر که نداره امتحان کن عزیزم. شهره جون من تا حالا پیازچه نکاشتم ولی فکر کنم بذرش باید کاشته بشه.
_________________ ***هیچ بن بستی وجود ندارد یاراهی خواهم یافت ،یا راهی خواهم ساخت****
مرسی عزیزم یعنی من نمی تونم الان برگ سیر داشته باشم؟ من تا2سال پیش برگ سیرو حتی ندیده بودم!!! اما تو دانشگاه که بودیم یکی از هم اتاقیام قورمه سبزیی درست کرد که توش برگ سیر زیادی ریخته بود و من عاشقش شدم از اون موقع فقط باید صبر کنم بریم شمال تا برگ سیر درست درمون گیرم بیاد واقعا عالیه...تا حالا هم به این فکر نیافتاده بودم که بکارم اما این پست منو هدایت کرد حتما باید گذاشت جوونه بزنه؟
آره عزیزم سیر یا پیاز باید جوونه بزنه بعد موقعی که می خوای برگاشو بزنی یادت باشه برگ سبز وسطش نکنی چون در غیر اینصورت دیگه رشد نمی کنه اما اگه برگ سبز وسطشو بذاری تا عید برگ سیر تازه داری
سلام به دوستان عزیز وهنرمندم. من اولین باره به این تاپیک اومدم وبا دیدن کارای شما واینکه توی آپارتمان هم میشه سبزی کاشت به وجد اومدم. البته قبلا شنیده بودم که بعضی ها این کارو میکنند ولی نمی دونستم چه طور؟اینجا متوجه شدم که میشه این کارو راحت عملی کرد.حالا به کمک شما دوستای عزیز نیازمندم. تورو خدا تو مراحل کاشت منو تنها نذارید. بچه ها دیروز چهارتا گلدون پلاستیکی مستطیل شکل داشتم که بردم بیرون وبه یه گلخونه بزرگ بردم واون آقا اونارو برام پر خاک کرد.بهش گفتم میخوام سبزی بکارم.منتها خاکش یه مقدارکلوخ داره وبعضی جاهاش گلوله گلوله است.بعدش وقتی اونارو اوردم خونه دیدم پر مورچه است.ازطرفی بذر جعفری وگشنیز وریحون وشاهی هم خریدم.میخوام طبق دستورات شما اونارو بکارم.ولی با دیدن این مورچه ها شک کردم میشه تو این خاک الان بذر کاشت.خیلی مورچه داره آخه!بیارم بذارم تو بالکن این مورچه ها تو خونه سرازیر نمیشن؟بعدشم سبزی رو خراب نمیکنن؟یه سوال دیگه دارم میشه روی خاک شارهای باریک درست کنم و بذرهارو ردیف ردیف تواون شیارها بکارم که مرتبتر دربیان؟
لطفا منو راهنمایی کنید.من هرروز میام سر میزنم ببینم نظرتون چیه؟مخصوصا درمورد خاکی که گفتم.
سلام دوستای مهلبونم خوبید؟؟دوستای گلم من کارای شمارو دیدم خیلی ذوق مرگ شدم منم میخوامممممممممممممممم ولی من تو آپارتمانم و اصلا نور زیادی ندارم خونه بابام اینا همیشه تو باغچه همیشه کلی چیز میز میکاشتم الان با توجه به اینکه بالکون ندارم و خونم خیلی نورگیر نیست چی میتونم بکارم؟؟ هرچی باشه خوبه ها آخه روحیم خیلی خراب و الان با دیدن کارای شما خیلی ذوق کردم فکر میکنم خیلی برای روحیم موثر باشه
_________________ حتی در بن بست هم راه آسمان باز است
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد