Maman Hoomani نوشته است:
دوستای عزیزی که تجربه دارن ، یه سوال :
من تموم پستها رو خوندم اما باز یه سوال برام موند و اون اینکه : من هم برگ بید و هم حسن یوسف رو به صورت گلدون حدود 2 ماهی میشه دارم ، حالا میخوام یه تراریوم ترکیبی از این دو تا درست کنم و اما سوالم اینه که من از هر کدومش 3 ،4 تا قلمه با قیچی جدا کردم و نمیدونم که میشه آیا همینطور مستقیم بعد از زهکشی و زغال و ریختن خاک داخل تنگ بکارم و یا باید اول ریشه دارش کنم ( توی آب بذارم ریشه دار بشه ) و بعد بکارمش ؟؟؟
در ضمن برای ریشه دار کردن توی آب چقدر زمان لازمه و آیا لازمه که آب عوض بشه ؟؟؟
حسنی یوسفم یکم ساقش کوتاه بود مجبور شدم کمی از برگهاشم داخل آب بذارم اشکالی نداره ؟؟؟
ببخشید من اولین بارمه که سراغ این کارا رفتم ولی بی نهایت علاقه مندم یاد بگیرم برای همین اطلاعاتم کمه ...
Maman Hoomani نوشته است:
یه سوال دیگه : من همه وسایل تراریوم رو آماده کردم ، خاک پیت موس هم خریدم اما متاسفانه ذغال فراموش کردم بگیرم ؛ برای تهیه ذغال چوب آیا میشه خودم توی خونه چوب یا کبریت بسوزم و از پودر اون استفاده کنم ... آخه شدیدا عجله دارم چون قلمه هام چند روزه توی آبه و البته مشتاقم نتیجه کارم رو ببینم
به نظر من برگ بیدی و حسن یوسف برای ترانیوم مناسب نیست چون هر دو رونده رشد میکنن زود از تو شیشه میزنه بیرون
ولی خوب حالا میخواید با همینا شروع کنید برگ بیدی رو میتونید مستقیم تو خاک بکارید اما حسن یوسف باید ریشه دار بشه
کمتر از یک هفته ریشه دار میشه ،دو روز یک بار باید آبش عوض بشه وگرنه بو میکنه و میگنده
زغال هم فکنم بشه دیگه، چون بیرون همین چوب رو میسوزونن ، اگه منقل کباب دارید تو خونه ،از تو همون بردارید