نمي دونم اين مطلبي روكه مينويسم مربوط به اينجا مي شه يا نه ، اما خُب نوشتم . اگه مي شه دوستان تزيينات مربوط به عروسي از تزيين سيني حنا، تزيين وسايل عروس وداماد، جا حلقه اي ،ميوه آرايي سفره عقد گرفته تا تزيين كاچي پاتختي رادارنددراين قسمت بگذارن، همه جورش رو قبول داريم. با تشكر از حسن توجه شما
محبوبه جان ؛ برای شب نامزدی هم می تونی از همین جعبه های طلقی استفاده کنی و روش رو با گل طبیعی یا مصنوعی و روبان و ... تزئین کنی . برای نامزدی برادرم همین کار رو کردم ولی متاسفانه عکس ندارم ؛ رسم برای شب نامزدی ؛ ما رسممون اینطوریه که شال ؛ انگشتر می بریم برای عروس ؛ همون انگشتر نامزدی یا نشون ؛ که با حلقه فرق داره و معولا یه انگشتر نگین داره ؛ و پارچه .... یه جعبه خاتم خریدیم ؛ که قرآن رو داخلش گذاشتیم ؛ یه سبد حصیری گرفتم ؛ و اطرافش رو با گل تزئین کردم , تقریبا شبیه اون سبدی که واسه خلعتی درست کرده بودم (عکسش رو گذاشتم ؛ ) یعد جا حلقه ایی رو روی سبد چسبوندم و انگشتر رو داخلش گذاشتم؛ دو تا جعبه طلقی هم گرفتم و تقریبا شبیه همین جعبه ها تزئین کردم و پارچه رو داخلش گذاشتم .
_________________ عـــــــــــــــــکــــــــــــــــســـــــــــــــــــهــــــــــــــــــای بــــدون تـــــوضیح و غـــیـــر مــامـــی پیکیحذف خواهند شد!
پارسال نامزدی خواهرم بود و من بیچاره یه نی نی 2 ماهه رو دستم و یه شب اونم از 12 تا 8 صبح وقت داشتم با هیچ امکانات میز نامزدی بچینم ولی بهر حال خواهر بزرگ بودم و باید کاری میکردم :حالا شما نظر بدید؟!!!
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 10 مهمان
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد