سلام نیلوفر جون دست مامان بابات درد نکنه عالی بود بچه ها می بینید تو روخدا جهاز بدیم بعد تزئینشم بکنیم تازه نگران باشیم خونواده شوهر راضی میشن یا نه به امید روزی که همه این رسمهای دلهره آمیز جمع بشه. اما من برای تزئین ویترینم از صدفهای ریز و کمی خاک ساحل کف پاشیدم بعد 7-8 تا صدف بزرگ شکل ستاره و حلزون و...توی دید چیدم برای وسایل داخل کابینت از گلهای خشکی که قبلا جمع کرده بودم استفاده کردم بین و توی ظرفهام ریختم برای حمام وان رو پر آب کردم و کف اونو شن رنگی ریختم بقیه حمام روی کف صدف ریختم و چند تاشمع ریز روشن کردم بعد دمپای رو به شکل عقب جلو به طرف وان گذاشتم و حوله رو که ست حمام بود با روبان گرد کردم و کنار وان گذاشتم راستی حتی اگر استفاده نمی کنید صابون و شامپو و شامپو بدن خارجی و شیک بزارید کف اتاق خواب رو گل خشک بپاشید و از شمعهای ریز در اکثر جاها روی زمین استفاده کنید راستی به جای پرده اتاق خواب عکس 2نفره دوران نامزدیم دادم روی بنر به شکل پرده ریلی زدن هم مقرون به صرفه است هم کار تکیه 5/3 آخ نگفته چند تا قاب عکس کوچولو عکس عروسی مامان بابا هامون و کودکی خودمون رو گزاشتم برای دستشوی از شن رنگی مصنوعی شمع بسته گل خشک حوله یه گلدون کوچیک ست کاشیها استفاده کردم
برای داخل کمد، لباسهارو به ترتیب قد چیدم بعد چند تا دستمال معطر تو جیب لباسها گذاشتم وقتی مهمونها در کمد رو باز می کردن اسم ادکلنمو می پرسیدن. برای داخل کابینت بین بشقابها دستمال آشپزخون کاغذی با یه رنگ شاد بزارید.شاید باورتون نشه اما برای من که اینطور بود تزئیناتی که انجام داده بودم خیلی بیشتر جلب توجه کرد تا جهیزیه راستی یادتون باشه روی لوازمتون رویه هر چقد شیک نندازید چون مد نیست
برای تزئین حمام اگر وان دارن پر از آبش کن و گل پرپرکن و روش بریز صابون و شامپوشونم توی تو بزار و مثل شکلات سر و ته تور رو با ربان ترجیحا ست کاشی حمام بپیچ حوله هاشونو (حوله صورت )مثل ساندویچ لول کن و با ربان از کمر پاپیون کن بعد حوله های روبدوشامشون رو مثل پیراهن مردونه که تو کارتونش هست درست کن و روش مروارید از درشت ترین سایزش بریز اگر جا داره گلدونهای ریز کاکتوس بزار اگر زرنالای خارجی رو نگاه کنی می بینی مقداری صدف کف حمام بریز و چند تا شمع وارمر همه به صورت نامنظم روشن کن جلوی درشم از طرف بیرون چند تا شاخه گل طبیعی بزار توی اتاق خواب چند تا شمع روشن کن کف اتاق گل خشک بریز بادکنک رنگی بزار ،روی تخت شکلات بریز ،چند تاقاب عکس کوچیکعکس بچگیشون و مامان بابا هارو بزار ربانهای رنگی با طولهای بلند وکوتاه به صورت مار پیچ رویکف به صورت نا منظم بزار روی میز آرایش رو پر از قلبهای کوچیک قرمز (روز روز عشق ) کن اگه سوالی داشتی در خدمتم
سلام من یکم تازه واردم البته کلی خوندم از کارهای قشنگتون اما الان می خوام یکم هم بنویسم آخرای پارسال عروسی دختر عموم بود که برای من راستی راستی نقش خواهر کوچیک رو داشت ما بعد کلی خرید جهیزیه فکر میکنم حدود 1 هفته کامل اونارو چیدیم و تزیین کردیم از آشپزخونه شروع میکنم و سعی میکنم هر بار یه بخش رو کامل توضیح بدم: برای تخم مرغ های تو یخچال با ماژیک مشکی شکلک های yahoo کشیدیم جالب بود و اینکه به راحتی با یکم سرچ تو نت میتونین شکلک های جالب پیدا کنین تو بطری آب یه شاخه نعناع و تو یکی دیگه یه شاخه رز نیمه باز گذاشتیم واسه بطری نوشابه کراوات و واسه یکی دیگه پاپیون بستیم واسه همه شیشه های مربا ترشی شوری و ... یه تیکه ساتن رنگی و یه تیکه تور اکلیلی رو گرد بریدیم و با یه روبان متضاد بستیم چون رنگی رنگی بود کاره قشنگی شد گوجه فرنگی، بادمجون، خیار، کدو، کلم، بروکلی و ... رو جداگانه تو ظرفای مختلف به شکل برجسته که ظرف معلوم نشه گذاشتیم و روش سلفون کشیدیم بعداً بهم گفت که سبزیجات اونجوری تا 20 روز کاملاً تازه بوده و یه عالمه شکلات قلبی رنگی تو کل یخچال پخش کردیم تو بار یخچال هم یه سری شکلات بزرگتر گذاشتیم و یه ظرف انار دون شده که لابلاش پر شکوفه بود و روش سلفون ... بقیه شو اگه اجازه میدین بعداً می گم
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 11 مهمان
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد