ورود
شما هم اکنون در حال مشاهده انجمنهاي مامي سايت مي باشيد.

انجمن گفتگوي مامي سايت

جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

فروشگاهی برای کودک شما - من و مامان

+ ارسال مبحث جديد + ارسال پاسخ  صفحه 1 از 52 |  برو به صفحه 1, 2, 3, 4, 5 ... 52  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: شارلوت
پستارسال شده در: سه شنبه 13 مرداد 1388, 11:30 am 
آفلاين
مدیر انجمن
مدیر انجمن
نماد کاربر
تاريخ عضويت: شنبه 9 آبان 1388, 11:55 pm
نام و نام خانوادگی: سامره صفری
اعتبار خوش نامی: 0
شارلوت ( Charlotte)

شارلوت یک نوع دسر است که میتواند داغ! یا سرد سرو شود. نان، کیک اسفنجی، بیسکوییت یا کوکی به عنوان لایه پوشاننده یا زیرین در قالب استفاده میشود و این لایه ها با انواع پوره میوه جات یا کرم کاسترد که ژلاتینه هستند پر میشود (در نوع سرو داغ میتواند ژلاتینه نباشد! و از کاسترد غلیظ استفاده شود).شارلوت همچنین میتواند با لایه های خرده نان! نیز درست شود.

در نوع کلاسیک شارلوت از نان بیات! که در کره زده میشود به عنوان لایه پوشاننده اسنفاده میشود؛ اما امروزه از کیک اسفنجی یا لیدی فینگرز استفاده میکنند. حتی میتوان لایه رویی کرم را با یک لایه ی نازک از طعم های متفاوت ژله پوشاند.

"شارلوت فرانسوی یک نوع دسر کلاسیک قالبی ست که با یک لایه کیک اسفنجی یا لیدی فینگرز یا نانهای کره ای شروع میشود و سپس با انواع میوه ها و موس ها و یا کاسترد یا خامه فرم گرفته که ژلاتینه شده اند، پر میشود. این دسر کاملا سرد شده و سپس بدون قالب (از قالب در آورده شده) سرو میشود."

شارلوت روسی در واقع برای الکساندر سزار روسیه ابداع شد که با کرم باواریا پر شده و با گلهای خامه ای تزیین میشود. یک نوع شارلوت سیب هم دارند که پخته شده و داغ سرو میشود.

سلام ، دوستای خوب و مهربونم لازم دونستم تو پست اول یه سری نکات رو جهت راحتی خودتون یادآوری کنم؛

1. اگه برای بار اوله میخواید شارلوت درست کنید ، لطفا از اول تاپیک و با دقت، تموم نکاتِ دستورها و خلاقیت هایی که دوستان دیگه بکار بردن و حتی سوالای کاربرای عزیز و جوابهای هنرمندای مهربون رو مطالعه کنید، چون این باعث میشه هم سوال تکراری پرسیده نشه (که این خودش باعث زیاد شدن بی مورد صفحات و خسته شدن یا ترسیدن! دوستای تازه وارد واسه خوندن بشه) و هم خودتون با یه تجربه ی منفی (که با نخوندن نکات ممکنه بدست بیاد) مواجه نمیشید.

2. همینطور که بالا شارلوت رو معرفی کردم می بینید که از انواع کرم ژلاتینه درش استفاده شده و اسمی از بستنی برده نشده ، پس اگه داخل شارلوت رو بستنی بریزید کیک بستنی یا بمب بستنی هستش و باید تو فریزر نگه داری بشه؛
برای دیدن مبحث انواع کرم به اینجا مراجعه کنید؛ همینطور انواع موس و سوفله اینجا و دسرهای ژلاتینه اینجا (که میتونه برای پر کردن داخل شارلوت کمکتون کنه).

3. برای ژلاتینه کردن انواع کرم و آب میوه و ... که مدنظرتون هست مبحث نکات پایه برای دسرها رو مطالعه بفرمایید.

4. لطفا از پرسیدن سوالات تکراری خود داری کنید؛ از قبیل: رولت از کجا بیارم؟!! یا چه کرمی توش استفاده کنم ؟! و سوالاتی از این دست (چرا که علاوه بر بارها پاسخ داده شدن در همین مبحث، استفاده از کرم خاص کاملا سلیقه ای هست و همه خانوما و هنرمندا لطف کردن و کنار کاراشون در مورد کرم هاشون توضیح داده ن)

5.لطفا برای جواب دادن به سوالات دوستان، از نقل قول استفاده کنید. و برای سوال پرسیدن در مورد کار دوستی عکس ها رو از نقل قولتون پاک کنید.(همین که نام کاربری اون دوستمون رو استفاده کنید هم خودشون متوجه خواهند شد)

6.لطفا این بندهای قوانین انجمن از قبیل:

قبل از پرسیدن هر سوالی از امكان جستجو در سايت استفاده کنید.

برای ابراز احساسات و تشکر کردن فقط از دکمه تشکر استفاده کنید.

از ارسال مطالب غير مرتبط در انجمن ها خودداري نماييد.

از گذاشتن عکس بدون توضیح خود داری نمایید و پاسخ به پرسش های احتمالی دوستان را به توضیحات عکس اضافه کنید.

برای آپلود عکس حتما از آپلود سنتر سایت استفاده کنید.

را در این مبحث نیز بطور کامل رعایت کنید.

در صورت رعایت نکردن نکات گفته شده - با عرض شرمندگی - پست های مذکور حذف میشوند

لینک قوانین سایت: http://www.mamisite.com/forum/viewtopic ... =2&start=0

با تشکر سامره

صمیمانه آن را برایتان میخواهم♥

بالا
 مشخصات  

موضوع پست: Re: شارلوت
پستارسال شده در: سه شنبه 13 مرداد 1388, 4:05 pm 
آفلاين
کاربر جديد
کاربر جديد
تاريخ عضويت: يکشنبه 28 تیر 1388, 11:39 am
fargol نوشته است:
عطیه جون میشه بیشتر توضیح بدی موادتو چه جوری درست  کردی  ؟؟؟ممنونم
رهام جون چه جوری زله و درست کنم و بریزم بیشتر توضیح میدی؟؟؟ عالی شده
ماتیلدا جون قشنگه  :love:
من از چند تا سوپری ها پرسیدم از این کیک های رولت ندارن از کجا بخرم یا اسمشون چیه؟؟؟؟؟ :love:

فرگل جون شايد نميدونن منظورت چيه
به نظرم ازشون نپرس كه دارين يا نه
خودت تو قسمت كيكهاشون عكس رو بسته بنديهاروببين متوجه ميشي
چون من هم وقتي پرسيدم متوجه نميشد اما خودم ديدم كه هست
فكر كنم ماركش هم درنا بود
براي طرز تهيه اش هم خيلي ساده
اول دسر پرتقالي آماده رو طبق دستور روش آماده ميكني
ميذاري يه خورده خودشو بگيره اما نبنده
تو يه كاسه يه كيسه فريزر و پهن ميكني
و رولتهاتو كه برش زدي كف و ديواره ميچيني
بعد هم دسر آروم رو اون ميريزي
نبايد دسرت گرم باشه
من ژله هم درست كردم و مربعي بريدم و تي دسر ريختم
البته با يه ليوان آب
يعني ژله سفت
بعد روش هم رولت ميچيني
و در يخچال ميذاري تا خودشو بگيره
حواست باشه رولتت رو خيلي نازك برش نزن
:72:

بالا
 مشخصات  

موضوع پست: Re: انواع ژله
پستارسال شده در: چهارشنبه 14 مرداد 1388, 8:23 pm 
آفلاين
مدیر ارشد سایت
مدیر ارشد  سایت
نماد کاربر
تاريخ عضويت: شنبه 27 تیر 1388, 2:22 pm
نام و نام خانوادگی: نجما طارمی
روشی آسان برای درست کردن شارلوت

ايني كه اون بالاست شارلوت نيست البته ولي شما با همين وش مي تونيد شارلوت درست كنيد.

اول مي پريد سر كوچه و 2 فقره رولت ابتياع مي كنيد!!!!!!!!!!!!!! به همين راحتي .... بعد برشش مي ديد و كف ظرفتون رو با يه كيسه فريزر مي پوشانيد و رولت ها رو روي اون مي چينيد

خوبيش اينه كه اين رولت ها طعم هاي مختلف داره .حالا اگه خواستيد شارلوت درست كنيد كرم مربوطه رو روي رولت ها مي ريزيد.مثلا رولت با طعم ليمو رو با همون سوفله ليمويي كه ياد دام.تازه مي تونيد با ژله ليمو موزاييكيش هم بكنيد و چه شود............هر كسي ببينه فكر مي كنه كلي زحمت كشونديد
روي كرم رو هم با رولت مي پوشانيدو توي يخچال مي ذاريد

مي تونيد از كرم هاي آماده هم استفاده كنيد(آخر شيرازي بازي) كرم با طعم هاي مختلف ميوه اي يا شكلات و ... بخريد طبق دستور درست كنيد و بعد از اين كه خنك و كمي غليظ شد استفاده كنيد

و اما من از اونجايي كه توي خونه بستني وانيلي داشتم اين كار رو با بستني وانيلي انجام دادم

اندكي شاتوت سال مونده هم توي فريزر داشتم...شد اين

از کرم باواریا. کرم پوکلر انواع کرم های میوه ای .فروماژها و سوفله های مختلف می تونید استفاده کنید

سیمین دانشور

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: پنج شنبه 15 مرداد 1388, 11:27 am 
آفلاين
مدیر انجمن
مدیر انجمن
نماد کاربر
تاريخ عضويت: شنبه 27 تیر 1388, 7:09 pm
نام و نام خانوادگی: سارا.ح
این هم از شارلوت من ، البته من توش فقط از بستنی استفاده کردم که فکر کنم شد بمب بستنی !
داخل بستنی هم از شکلات خرد شده استفاده کردم . سس شکلاتی هم درست کردم و روی بستنی ریختم .

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: پنج شنبه 15 مرداد 1388, 4:03 pm 
آفلاين
مدیر انجمن
مدیر انجمن
نماد کاربر
تاريخ عضويت: شنبه 27 تیر 1388, 7:09 pm
نام و نام خانوادگی: سارا.ح
fargol نوشته است:
دادا جون عالی شده تو یخچال گذاشتی میشه توضیح بدی ؟
توی ظرفت نایلون گذاشتی؟؟ چه جوری از ظرف برگردوندی؟؟؟؟ :love:

ROYA2009 نوشته است:
دادا جون بعدش گذاشتی تو یخچال؟ بستنی آب نشد؟

چون فقط بستنی بود توی فریزر گذاشتم.
بعد هم چون مقدارش زیاد بود توی قالب کیک (قالب کمر بندی) درست کردم .
ولی یکبار دیگه هم توی یه ظرف گود درست کردم که مثل توپ گرد و قشنگ شد.
هر دوبار هم داخل ظرف پلاستیک گذاشتم. یعد هم خیلی راحت یه بشقاب گذاشتم روی ظرف و ظرف رو برگردوندم ، بعد هم پلاستیک رو از روش برداشتم و دوباره داخل فریزر گذاشتم.
shohreh نوشته است:
دادا جان بمب بستنی به صورت گرد هستش.
فکر کنم اینی که شما درست کردی کیک بستنی هستش.
شارلوت هم وسطش کرم هستش. چه ژلاتینه چه معمولی‌

* شهره عزیز ، درست میگی ، در واقع من همون کیک بستنی درست کردم ولی با قیافه ای شبیه شارلوت.
تازه مهمون هم داشتم ، اصلا به روی خودم هم نیاوردم ، گفتم این شارلوت بستنیه !!  
* fargol عزیز ، من این کیکها رو از سوپر مارکت محله مون می گیرم.مال کارخونه درنا هستش.

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: شنبه 17 مرداد 1388, 5:30 am 
آفلاين
کاربر جديد
کاربر جديد
نماد کاربر
تاريخ عضويت: يکشنبه 27 تیر 1388, 3:42 am
مامی سهند نوشته است:
اساتید  محترم شارلوت
میشه از کرم باواریا توی شارلوت استفاده کرد؟ :23: طعمش چطوز میشه و آیا جزء کرمهای ژلاتینه محسوب میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مامی سهند جان از هر نو کرمی برای شارلوت میتونی‌ استفاده کنی‌، حتما نباید ژلاتینه باشه. کرم باواریا خیلی‌ خوشمزه هستش، با شارلوت هم فکر کنم خوب بشه. راستی‌ من باواریا توت فرنگی‌ رو گذاشتم،میتونی‌ از اون هم برای توی چارلوت استفاده کنی‌، و اگه از کیک اسفنجی واسه شارلوت استفاده میکنی‌، میتونی‌ وسط کیک رو خالی‌ کنی‌، کرم رو بریزیزی، روش رو خامه بمالی و بد هم یه لایه ژله توت فرنگی‌، فکر کنم خیلی‌ خوب بشه.

نیسا جان من هم گاهی‌ از این کلک‌ها میزنم، به قول دوستمون حسابی‌ چش و چال در میاره،  :maskhare: مخصوصاً برای خانواده قوم الظالمین به قول نجما :evil:
najma نوشته است:
مامی سهند گل به انواع کرم ها و دسرهایی که در تهیه اون ها از ژلاتین استفاده می شه و یا قابلیت شکل پذیری دارند(یعنی به صورت قالبی در می آیند) دسرهای ژلاتینه گفته می شه.دسر شارلوت از یک پایه کیک(اسفنجی یا ژنوار) و یک یا چند نوع دسر ژلاتینه درست می شه.انواع کرم های باواریا فروماژ و موس هایی که با ژلاتین درست می شوند جزو دسرهای ژلاتینه هستند.

برای شارلوت حتما نباید کرم ژلاتینه استفاده کنید، اگه از رولت یا بیسکویت استفاده می‌کنید مجبورید از کرم ژلاتینه استفاده کنید چون در غیر این صورت وقتی‌ شارلوت از قالب در بیاد کرم شما ولو میشه، ولی‌ اگه از کیک اسفنجی استفاده کنید میتونیا از انواع کرم و پودینگ و موس هم استفاده کنید.
najma نوشته است:
شهره جونم اینجا به دسرهایی که با پایه اسفنجی و بیسکویت و کرم های غیر ژلاتینه مثل پودینگ و ... تهیه می شن ترایفل می گن .البته می دونی که اینجا ایران است!!!!واجب شد بیشتر تحقیق کنم اینا رو ببین

خانم طوروسیان مربی شیرینی پزی

http://forum.hashpazi.ir/forum_posts.as ... =1290#1290

و اما ویکیپدیا می گه:

http://en.wikipedia.org/wiki/Charlotte_(dessert)

نجما جان خانوم تاوسیان هم که حرف منو میزانه، میگه داخل شارلوت از انواع کرم استفاده میشه.

شارلوت :
http://en.wikipedia.org/wiki/Charlotte_(dessert)

ترایفل هم با همین مواد هستش ولی‌ به صورت طبقه و لایه لایه.
http://en.wikipedia.org/wiki/Trifle
A trifle is a dessert dish made from thick (or often solidified) custard, fruit, sponge cake, fruit juice or, more recently, gelatin, and whipped cream. These ingredients are usually arranged in layers with fruit and sponge on the bottom, and custard and cream on top.
najma نوشته است:
شهره جون حرف شما فصل الخطابه قربونت .تبصره مبصره هم قبول نمی کنیم :maskhare:
اون خانومه گفته توش حتما باید ژلاتین باشه آخه :23: می شه کرم ژلاتینه!!!آخ سرم!!نزن بابا هر چی تو بگی :27:  :27:

www.mylife-shohreh.blogspot.com

بالا
 مشخصات  

موضوع پست: شارلوت
پستارسال شده در: يکشنبه 18 مرداد 1388, 9:38 am 
آفلاين
کاربر جديد
کاربر جديد
تاريخ عضويت: يکشنبه 28 تیر 1388, 11:39 am
اينم شارلوت من با طعم پرتقال
يعني رولت پرتقاي و دسر پرتقالي با تكه هايي از ژله آناناسي

.

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: دوشنبه 26 مرداد 1388, 5:29 pm 
آفلاين
مدیر انجمن
مدیر انجمن
نماد کاربر
تاريخ عضويت: جمعه 2 مرداد 1388, 12:42 pm
نام و نام خانوادگی: رها.ب
شارلوت شطرنجي

همه بی ریا خاکی
کسی زخماشو نمی پوشونه
کسی اشکاشو پاک نمی کنه
کسی بغضش رو قورت نمیده

بالا
 مشخصات  

نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  

+ ارسال مبحث جديد + ارسال پاسخ  صفحه 1 از 52 |  برو به صفحه 1, 2, 3, 4, 5 ... 52  بعدي

ورود به سايت

نام کاربري :
رمز عبور :
من را به خاطر بسپار
پيغام آنلاين بودن من را نشان نده

خدمات جامع سفر با آژانس زورق
ماهنامه آشپزی و شیرینی پزی سانازسانیا
نرم افزار رژیم غذایی صدف

منو اصلي

مشاهده پست هاي بدون جواب

نمايش مبحث هاي فعال

پرسش و پاسخ

چراغ خواب اتاق کودک
لوازم فانتزی و کاربردی منزل
خرید کارت شارژ آنلاین - تالیا - همراه اول - ایرانسل

لينکهاي ويژه

• ملک من
املاک و مسکن تهران را روزانه در ملک من مشاهده کنيد ... بي واسطه بخريد بفروشيد و اجاره کنيد...
املاک تهران در ملک من

• جواهرات زرنگار
فروش انواع زیورآلات برند وژورنالی طرح ایتالیایی زیبا شامل ست , نیم ست ,گردنبند, دستبند, انگشتر و ...
پرداخت درب منزل

• آتلیه تخصصی نوزاد و کودک
ما آتلیه با تجهیزات کامل را به منزل شما می آوریم
آتلیه عکس کده

• در جستجوی نماینده بیمه هستید؟
با بانک تخصصی نمایندگان بیمه در سراسر کشور، نزدیکترین نمایندگی به خود را بیابید.
عصر بیمه

• بزرگترین بازارچه اینترنتی وسایل دست دوم
خرید و فروش انواع لوازم منزل، پوشاک، زیورآلات، موبایل و کامپیوتر و وسایل کودک دست دوم.
بدون پورسانت و نامحدود

• خواب شاپ
تشک ایرانی و خارجی , تخت , روتختی , بالش , انواع کالای خواب همراه هدیه و حمل رایگان
khab shop

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد

انتقال به:  

News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad
Karma functions powered by Karma MOD © 2007, 2009 m157y
phpBB SEO
User Reputation MOD powered by www.phpBBmods.org|طراح :keyvan.a | کيوان علوي