شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید.
آرد را الک کرده به شیر اضافه کنید.
مخلوط تخم مرغ و شکر را نیزبه شیر اضافه کنید.
این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود.
در آخر کار کره و وانیل را اضافه کنید.
خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید.
این دسر را می توان با افزودن کاکائو قهوه ای درست کرد مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف می کنیم داخل دوتا قابلمه می ریزیم یکی را کاکائو می زنیم و اون یکی سفید می مونه .
ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم مایه قهوه ای یا سفید رو می ریزیم بعد دوباره بیسکویت می چینیم، گردو میپاشیم و روی بیسکویت و گردو، کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم و روش رو تزئین می کنیم.
یکی می تونه به من بگه این دسر پان اسپانیا غلظتش چه جوریه؟قابل برگردوندن هست؟ بعد اینکه اگه دو رنگ درست بشه باید بذاریم لایه اول تو یخچال ببنده بعد لایه دوم رو بریزم روش دیگه آره؟خیل طول می کشه تا ببنده؟
ممول جان با اجازه من توضیح میدم غلظت این دسر تقریبا مثل پودینگهای حاضری یا دسر کاسترد هست و چون تو این دسر از ژلاتین استفاده نمیشه من فکر میکنم نمیشه دسر و برگردوند و امکان داره متلاشی بشه چون در مورد پودینگ این بلا سرم اومده عکس دسرهایی که گذاشتم در حقیقت دورنگه و لایه اولش کاکائویی هست که متاسفانه بخاطر عکسهای هوایی که همسرم گرفته مشخص نیست من اول لایه کاکئویی و درست کردم بعد لایه دوم و بعدشم ریختم رو لایه اولی و عالی شده بود
_________________ آدما از جنس برگند . گاهي سبزند ، گاهي پائيزن و زردند . زمستون ديده نميشن . تابستون سايبون سبزند. آدما خيلي قشنگن .. حيف كه هر لحظه يه رنگند !
اینم پان اسپانیای من.ولی من اصلا از بیسکوییت استفاده نکردم! نکته ی جالب اینکه به دستور مامانم مواد رو نصف کردم که کمتر درست کنم! اما من فقط بعضی مواد رو نصف کردم بقیه رو یادم رفت کامل ریختم! ولی باز هم مزه اش خیلی عالی بود.همه خوششون اومد.
_________________ دلتنگی چه معنی دارد؟ دلتنگی معنی ندارد... درد دارد...!
من به سفارش فرزانه جون دسر پان اسپانیارو درست کردم.. فقط ارتین جون یک منبع بهم میدی..از کجا اومده؟؟؟؟؟؟؟؟و مرسی بابت دستورش من با 3 طعم نسکافه و کاکائو و وانیل درست کردم..ووو مقداریشو به صورت پرس (یک نفره ) درست کردم
این هم به خاطر این که اصالتش حفظ بشه توی ظرف پیرکس و با تزئین پسر جون
_________________ آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.
بهارگل عزیزم من این دسر رو کلاس آشپزی که می رفتم یادگرفتم در مورد منبعش هم چیزی نگفتن راستی دسرات خیلی خوشگل شدن من هم توی گیلاس می ریزم بیسکویت رو خرد می کنم بعد روش کرم بعد هم کرم شانتی می ریزم خوشگل می شه
سلام اینه هم دسرهای پان اسپانیای من ، من برای روناک توی گیلاس براش یک نفره پرسی درست کردم که تا رومو برگردونم از توی یخچال توی اتاق براداشته بود و با انگشت نصفش رو خورده بود
_________________ خطا از من است! از من که سالهاست گفته ام- ایاک نعبد - اما به دیگران دلسپرده ام، از من که سالها گفته ام - ایاک نستعین - اما به دیگران تکیه کرده ام.
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد