سلام کسی میدونه دسر لاوانتین هم توی آموزشها بوده یا نه اگه فقط چند تا عکس هم ازش باشه خوبه یک سوال دیکه کس از این قالب سیلکونیهایی که مربوط به دسره ولی میگن تو فر هم میتوان گذاشت استفاده کرده یعنی این قالبها رو تو فر گذاشته
سوالم اینه که این قالبهای سیلکونی رو داخل فر هم گذاشتین یا نه؟ اخه آقای فروشنده گفته این قالبها رو میشه داخل فر هم گذاشت
عزیزم به اطلاعات روی جعبه ش یا بسته بندیش نگاه کن بهتر کمکت میکنه ،مثلا نوشته -40 درجه سانتی گراد تا +260 درجه سانتی گراد پس اینو میشه هم تو فر گذاشت و هم تو فریزر
_________________ آغوش بعضي هــا ... علم را زيـر سوال مي برد ! آنقدر آرامت مي كند؛ كه هيـچ مُسكني جــايش را نمي گيرد ♥
ببخشید سامره جون مگه مال شماها با جعبه است مال من اصلا" جعبه نداشت که. یعنی اونایی که تو شهر ما هست اصلا" جعبه نداره معمولا" همه مغازه ها توی قسمت قالبهاشون چیدند. خیلی نگران شدم میخواستم بزارمش تو فر ولی حالا جرات نمیکنم میشه من عکس قالبهای سیلکونی شما رو ببینم تا متوجه شم با مال من فرق داره یا نه.مرسی
نه عزیزم نگران نباش صحبتای من در جهت تکمیل دوستان بود برای سیلیکونیهایی که یه مقوا دورش داره ، یا برچسبی چیزی! راستش من حتی اونایی که ارزون هم خریدم هم گذاشتم تو فر! کیفیتشون فرق میکنه اما میشه تو فر گذاشت نگران نباش
_________________ آغوش بعضي هــا ... علم را زيـر سوال مي برد ! آنقدر آرامت مي كند؛ كه هيـچ مُسكني جــايش را نمي گيرد ♥
سلام دوستان من دوتا سوال دارم 1 من برای اولین بار ژله رنگین کمان را در قالب سیلیکونی درست کردم موقع برگرداندن قالب را چند ثانیه در اب گرم گذاشتم ولی بستنی لایه اخر اب شد با وجود رعایت همه ی نکات مربوط به دمای بستنی وژله هنگام مخلوط کردن فکر می کنید چرا این اتفاق افتاد؟ 2 من تمام مباحث مربوط به ژله را خواندم ولی یک نکته ای را هنوز متوجه نشدم:بهترین ومناسب ترین قالب برای تهیه ژله چیه؟ ممنون می شم اگر منو راهنمایی کنید
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد