ورود
شما هم اکنون در حال مشاهده انجمنهاي مامي سايت مي باشيد.

انجمن گفتگوي مامي سايت

جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

فروشگاهی برای کودک شما - من و مامان

+ ارسال مبحث جديد + ارسال پاسخ  صفحه 1 از 85 |  برو به صفحه 1, 2, 3, 4, 5 ... 85  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: ژله رنگین کمان
پستارسال شده در: جمعه 2 مرداد 1388, 2:16 pm 
آفلاين
مدیر انجمن
مدیر انجمن
نماد کاربر
تاريخ عضويت: جمعه 2 مرداد 1388, 12:42 pm
نام و نام خانوادگی: رها.ب
اعتبار خوش نامی: 0
اين هم ژله رنگين کمان که نجماي عزيز آموزش داد  :love:

اضافه گشت مدیر انجمن:
سلام، دوستای خوب و مهربونم لازم دونستم تو پست اول یه سری نکات رو جهت راحتی خودتون اینجا یادآوری کنم؛

1.
اگه برای بار اوله میخواید ژله درست کنید یا نکات تهیه ژله و برگردوندنشو بلد نیستید لطفا اول اینجا رو مطالعه کنید. نکات پایه دسرها ، و از پرسیدن سوالاتی از قبیل چطور ژله رو از قالب در بیارم؟! یا چطور لایه های ژله از هم جدا نشن؟! و سوالاتی از این دست در این مبحث خودداری کنید (چرا که در مبحث نکات در مورد آنها صحبت شده)

2.اگه برای بار اول میخواید این ژله محبوب رو درست کنید لطفا از اول تاپیک و با دقت، تموم نکاتِ دستور و خلاقیت هایی که دوستان دیگه بکار بردن و حتی سوالای کاربرای عزیز و جوابهای هنرمندای مهربون رو مطالعه کنید، چون این باعث میشه هم سوال تکراری پرسیده نشه (که این خودش باعث زیاد شدن بی مورد صفحات و خسته شدن یا ترسیدن! دوستای تازه وارد واسه خوندن بشه) و هم خودتون با یه تجربه ی منفی (که با نخوندن نکات ممکنه بدست بیاد) مواجه نمیشید.

3.لطفا این بندهای قوانین انجمن از قبیل:

قبل از پرسیدن هر سوالی از امكان جستجو در سايت استفاده کنید.

برای ابراز احساسات و تشکر کردن فقط از دکمه تشکر استفاده کنید.

از ارسال مطالب غير مرتبط در انجمن ها خودداري نماييد.

از گذاشتن عکس بدون توضیح خود داری نمایید و پاسخ به پرسش های احتمالی دوستان را به توضیحات عکس اضافه کنید.

برای آپلود عکس حتما از آپلود سنتر سایت استفاده کنید.

را در این مبحث نیز بطور کامل رعایت کنید.
در صورت رعایت نکردن نکات گفته شده - با عرض شرمندگی - پست های مذکور حذف میشوند

لینک قوانین سایت: http://www.mamisite.com/forum/viewtopic ... =2&start=0

با تشکر سامره

همه بی ریا خاکی
کسی زخماشو نمی پوشونه
کسی اشکاشو پاک نمی کنه
کسی بغضش رو قورت نمیده

بالا
 مشخصات  

فروشگاه سیسمونی نوزاد - نی نی لازم
 موضوع پست: Re: انواع ژله
پستارسال شده در: شنبه 2 مرداد 1388, 1:07 am 
آفلاين
مدیر ارشد سایت
مدیر ارشد  سایت
نماد کاربر
تاريخ عضويت: شنبه 27 تیر 1388, 2:22 pm
نام و نام خانوادگی: نجما طارمی
ژله رنگین کمان

من براي اين 2 ژله (اين قالب و قالب قبلي) 6 بسته ژله با طعم هاي انگور(بنفش) دراژه.بلوبري(آبي) آمون.سيب(سبز)آمونكه برخلاف رنگ ژله قرمزروي بسته بندي محتوي ژله سبز هست.انبه(زرد) آمون.پرتقال(نارنجي) آمون.انار(قرمز)دراژه استفاده كردم+بستني وانيلي

قالب بزرگ گنجايش 3 بسته ژله رو داشت و قالب كوچك 2 بسته كه جمعا مي شد 5 بسته و من با محاسباتي كه آخرش هم نفهميدم چي شد اين طور عمل كردم.

هر بسته ژله رو با 1و4/1 پيمانه آب جوش مخلوط كردم(پيمانه 200 ميلي ليتري) 2/1 پيمانه از اين مخلوط رو تو قالب بزرگ ريختم و 4/1 رو تو قالب كوچك و توي فريز گذاشتم تا سريع ببنده ژله باقيمانده رو با 2/1 پيمانه بستني مخلوط كرده روي لايه هاي بسته شده ريختم و باز فريزر و ...........
در اين راه پر نشيب و فراز تجارب بسياري كسب كردم كه همراه با تجارب قبلي به سمع و نظر ژله دوستان مي رسانم:

براي درست كردن ژله رنگين كمان راه راحت تر و بهتر اينه كه يه قالب بزرگ و چهارگوش رو انتخاب كنيد( اين طوري ديگه احتياج به محاسبات پيچيده نداريد .عجله اي براي بسته شدن لايه قبلي نداريد و به همين دليل لازم نيست قالب رو توي فريزر بذاريد و مواطب باشيد يخ نزنه و لايه ها هم داراي قطر يكسان و زيبا تر مي شه و....)

به نطر من اگه لايه هاي ژله ضخيم تر و لايه هاي ژله بستني نازك و فقط در حكم جدا كننده دو لايه ژله باشه ژله رنگين كمان خوشكل تر مي شه.

بستني رو دقيقا وقتي مي خواين لايه ژله بستني رو روي ژله بريزيد .به ژله اضافه كنيد در غير اين صورت زود بسته مي شه و اون بلايي سرش مياد كه سر لايه هاي آبي و سبز ژله من اومد!

اگه لايه قبلي خيلي سفت بشه و بعد لايه ديگه رو بريزيد بعد از در آوردن از قالب امكان داره لايه ها از هم جدا بشوند.

براي درست كردن ژله رنگين كمان علاوه بر صبر و حوصله كمي هم روغن احتياج داريد(براي روغن كاري در يخچال و فريزر كه به قيژقيژ مي افته!!!)

و اما تكرارنكاتي در مورد كليه دسرهاي ژلاتينه:

ژله هاي مارك آمون خوش رنگ تر از بقيه ژله ها است(البت اين تجربه مري جونمه)

اگه مي خواين يك ژله شفاف داشته باشيد به جاي اضاف كردن يك پيمانه آب گرم و سپس آب سرد .2 پيمانه ( 200 ميلي ليتري)آب جوش رو به ترتيب به ژله اضافه كنيد و روي بخار آب بگذاريد و هم بزنيد تا زلاتين حل شده و شفاف شود

هر نوع ظرف ژله رو قبل از ريختن مواد خيس كنيد و در فريزر قرار بدهيد بعد از حدود نيم ساعت از فريزر در آورده و مواد رو توي اون بريزيد.

براي در اوردن ژله از قالب حتما اول با چاقو ژله رو از دور تا دور قالب جدا كنيد.بعد توي يك ظرف بزرگتر از قالب(يا سينك ظرفشويي) آب گرم بريزيد.براي پند ثانيه قالب رو توي آب نگه داريد بعد ظرف سرو رو خيس كنيد روي قالب گذاشته قالب رو روي اون برگردونيد و كمي تكان دهيد.به گفته دوستان به جاي استفاده از آب گرم مي تونيد بعد از برگردوندن قالب از سشوار استفاده كنيد

سیمین دانشور

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: شنبه 9 مرداد 1388, 12:51 am 
آفلاين
مدیر ارشد سایت
مدیر ارشد  سایت
نماد کاربر
تاريخ عضويت: شنبه 27 تیر 1388, 2:22 pm
نام و نام خانوادگی: نجما طارمی
در مورد ژله رنگین کمان.برای درست کردن ژله رنگین کمان بهتره بین لایه های ژله شفاف یک لایه کدر داشته باشیم.این لایه کدر می تونه از ترکیب ژله با شیر ،بستنی،ماست یا خامه تشکیل بشه یا اینکه بین لایه های ژله از یک لایه نازک کرم وانیلی(همون کرمی که توی ژله موزاییک ازش استفاده می کنیم) بریزیم.

سیمین دانشور

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: يکشنبه 15 شهریور 1388, 4:03 pm 
آفلاين
کاربر جديد
کاربر جديد
نماد کاربر
تاريخ عضويت: يکشنبه 28 تیر 1388, 3:20 pm
اينم ژله رنگين كمون من.

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: شنبه 10 مهر 1388, 1:26 am 
آفلاين
نماد کاربر
تاريخ عضويت: شنبه 27 تیر 1388, 3:55 pm
بلاخره تب درست کردن ژله رنگین کمان من را هم گرفت .این هم ژله رنگین کمان من.نجما خانوم مرسی

ژله رنگین کمان
دوستان گلم بلاخره تب درست کردن ژله رنگین کمان من را هم گرفت .امروز حدود سه ساعت وقت گذاشتم تا درست کردم .زمان را به طور دقیق حساب کردم چون به نظرم دسر وقت گیری بود .البته من وسط مراحل از فریزر استفاده کردم .با وجود زمان زیادی که صرف ان می شه ولی به نتیجه آن می ارزه آخه خیلی میزهای مهمونی را زیبا می کنه . راستی این راهم بگم که ایده این ژله را اولین بار نجما خانوم مدیر آشپزی مامی سایت مطرح کردند که در اینجا کمال تشکر را از ایشون دارم .

مواد لازم :

ژله انگور(بنفش):یک بسته

ژله لیمو(سبز):یک بسته

ژله تمشک ابی(آبی):یک بسته

ژله پرتقال (نارنجی ):یک بسته

ژله آناناس(زرد ):یک بسته

ژله شاه توت (قرمز ):یک بسته

بستنی :یک ونیم لیوان

طرز تهیه :

دوستان خوب، من از مارک دراژه استفاده کردم

من یک مرحله را توضیح می دهم وبقیه مراحل هم به همین ترتیب با رنگ های مختلف تکرار میشه .

هر بسته ژله را به دو بخش ۳/۲ و۳/۱ تقسیم می کنیم.معمولا بسته های دراژه ۱۰۰ گرمی ویا ۳۰ گرمی هستند .پس اگه ۱۰۰ گرمی بود یک سوم آن حدود سه قاشق غذاخوری واگه ۳۰ گرمی بود یک سوم آن ،یک قاشق غذا خوری می شه .در این تصویر کاسه محتوی ۳/۲ ولیوان شامل ۳/۱ هست .

به محتوی کاسه ،نصف لیوان آب جوش و به محتوی لیوان ،یک چهارم لیوان آب جوش اضافه می کنیم .خیلی خوبه در این مرحله مخلوط آب جوش وژله را روی بخار کتری بگذاریم تا شفاف بشه .

ابتدا به بخش دو سوم (کاسه )،نصف لیوان آب سرد (یخ خرد شده ) اضافه می کنیم .وبعد در قالب ژله می ریزیم .بهتره آن در فریزر بگذاریم تا زودتر ژله بسته بشه .(حدود بیست دقیقه طول می کشد ) ولی اگه در یخچال بگذاریم حدود سه ربع طول می کشه .در همین حین بخش یک سوم را با یک چهارم لیوان بستنی مخلوط می کنیم (البته بستنی باید در حرارت بیرون کمی آب شده باشد ومخلوط ژله وآب جوش هم کمی خنک شده باشد ) وبعد از بستن ژله روشن ،ژله بستنی از همون رنگ را به آن اضافه می کنیم .

چند نکته مهم :

برای اینکه کارتون زودتر راه بیفته در موقعی که ژله در حال بسته شدن در فریزر هست لطفا رنگ بعدی را آماده کنید .

می تونید حتی رنگ بعدی را همزمان در یخچال بگذارید تا سردتر بشه تا باز هم در زمان صرفه جویی کنید.

اگه می خواهید لایه ها یک اندازه بشه باید رنگ های اول را کمی کمتر بریزید ولی من اینکار را نکردم.واز نظر سایز لایه ها هم زیاد تفاوت نمی کرد.

لطفا لایه ها راکه روی هم می ریزید با قاشق و آرام بریزید تا مخلوط نشه .

وقتی می خواهیم لایه بعدی را بریزیم لایه قبلی باید بسته شده باشد ولایه بعدی هم سرد باشد تا با هم مخلوط نشوند.

راستی قالب من دیگه برای ژله بستنی شاه توت (لایه آخری )جا نداشت ولی تاثیری در ظاهرش نداشت .

برای برگرداندن ژله ابتدا با نوک چاقو اطراف ژله را آزاد می کنیم وبعد به مدت حدود ۳۰ ثانیه قالب را در آب گرم قرار می دهیم وسپس برمی گردانیم .

http://liliangol.blogfa.com/post/76

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: يکشنبه 12 مهر 1388, 2:34 pm 
آفلاين
مدیر انجمن
مدیر انجمن
نماد کاربر
تاريخ عضويت: پنج شنبه 8 مرداد 1388, 6:06 pm
نام و نام خانوادگی: آرام خسروپناهی
Neda.R نوشته است:
نجما جون سلام
خسته نباشید من شاگرد تنبل کلاسم !
یه سوال داشتم در مورد ژله رنگین کمان 1- اینکه 1 بسته ژله کامل را با 1و1/4پیمانه آب جوش قاطی می کنیم یا نصف بسته ژله را ؟
(ببخشید اگه سوالم خیلی مبتدی)
2- بقیه بسته ژله را وقتی میخوایم با بستنی مخلوط کنیم بستنی مون چقدر باید شل باشه ؟ وقتی که تازه از توی فریزر درش آوردیم ژله را بش اضافه کنیم ؟
ترا خدا جوابم را بدین فردا مهمون دارم

ندا جون من این ژله رو درست کردم و تجربیاتم رو میگم ... ایشالا نجما گلی هم میاد و کمکت میکنه .
اول اینکه ژله ات رو کامل با 1 لیوان آبجوش حل کن و نصفش کن ... بعد به نصفیش آب سرد (نصف لیوان )اضافه کن و بقیه شو نگه دار وقتی اون لایه ی اول بست بهش بستنی یا خامه رو اضافه کن ... بستنی رو فقط همون لحظه ای که میخوای بذاری تو یخچال اضافه کن که زود میبنده ... من بستنی رو 5 دقیقه بیرون گذاشتم بعد ریختم تو ژله ... بعدم اگه فردا مهمون داری از الان شروع کن به درست کردن لایه ها ... یه چیز دیگه من لایه ی با بستنی رو خیلی کمتر از نصف ژله استفاه کردم ... یعنی یه لایه ی خیلی نازک ... نگران مقدار آبی که به ژله هم اضافه کردی نباش (یعنی همون نصف لیوان کافیه) هرچی آب کمتر باشه ژله زودتر خودش رو میگیره.
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: پنج شنبه 22 مهر 1388, 2:13 am 
آفلاين
کاربر جديد
کاربر جديد
نماد کاربر
تاريخ عضويت: شنبه 27 تیر 1388, 5:04 pm
بعد از مدتها منم آستین بالا زدم و ژله رنگین کمان درست کردمالبته ایده اولیه این ژله منحصرا به اسم نجماجون ثبت شده که همین جا از ایشون تشکر میکنم و امیدوارم هنردر کردهای این عزیز همچنان مستدام باشهمنم با استفاده از توضیحات تکمیلی رویای گل ( مطبخ رویا ) موفق به افتتاح این طرح چشم و چالی شدم که از رویای عزیز هم بی نهایت تشکر میکنمنکته جالب اینکه این ژله رو برای اولین بار واسه جاریم درست کردم که کلی ذوق مرگ شده و خوش بحالش شده

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: شنبه 9 آبان 1388, 12:01 pm 
آفلاين
کاربر جديد
کاربر جديد
نماد کاربر
تاريخ عضويت: سه شنبه 30 تیر 1388, 6:34 pm
اینم ژله رنگین کمان من
فقط حواسم پرت شد ژله نیلی رنگم رو با وجود خطی که گذاشته بودم دو برابر ریختم و در نتیجه لایه های آخرم نازک شد
تجربه دوم خوب بود

بالا
 مشخصات  

نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  

+ ارسال مبحث جديد + ارسال پاسخ  صفحه 1 از 85 |  برو به صفحه 1, 2, 3, 4, 5 ... 85  بعدي

ورود به سايت

نام کاربري :
رمز عبور :
من را به خاطر بسپار
پيغام آنلاين بودن من را نشان نده

نرم افزار رژیم غذایی صدف
آتلیه تخصصی کودک پاپا

منو اصلي

مشاهده پست هاي بدون جواب

نمايش مبحث هاي فعال

پرسش و پاسخ

لوازم فانتزی و کاربردی منزل
خرید کارت شارژ آنلاین - تالیا - همراه اول - ایرانسل
چراغ خواب اتاق کودک

لينکهاي ويژه

• ملک من
املاک و مسکن تهران را روزانه در ملک من مشاهده کنيد ... بي واسطه بخريد بفروشيد و اجاره کنيد...
املاک تهران در ملک من

• عکس ققنوس
زیباترین عکسهای دوستانتان را با ما ببینید
اشتراک عکس

• جواهرات زرنگار
فروش انواع زیورآلات برند وژورنالی طرح ایتالیایی زیبا شامل ست , نیم ست ,گردنبند, دستبند, انگشتر و ...
پرداخت درب منزل

• سرخاب سفیداب
یک مجله‌ی اینترنتی رایگان، برای آنهایی که به زیبایی خود اهمیت می‌دهند!!!
همراه ما باشید

• خواب شاپ
تشک ایرانی و خارجی , تخت , روتختی , بالش , انواع کالای خواب همراه هدیه و حمل رایگان
khab shop

• نتایج انتخابات 1392
نتایج انتخابات ریاست جمهوری www.zavieha.com
زاویه ها

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: eli mami taha, najla69 و 14 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد

انتقال به:  

News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad
Karma functions powered by Karma MOD © 2007, 2009 m157y
phpBB SEO
User Reputation MOD powered by www.phpBBmods.org|طراح :keyvan.a | کيوان علوي