تا اساتید محترم بیان، من جسارت می کنم و جواب سوالایی رو که بلدم رو می نویسم براتون! راهنمایی های نوشین جون هم خیلی مفیده،
مطالعه کنین لفا. اینم لینکش:
من هم خواستم ژله گلدار درست کنم اما چند تا مشکل داشتم
-یکم اینکه خامه از بین لایه ها میزد بیرون پشت ژله ام خیلی کثیف شد
هر دفعه که گل برگ میزنین با دستمال کاغذی مرطوب یا با قاشق مرطوب سطح کار رو پاک کنین..-بهد اینکه لایه ها یا همون گلبرگ ها میچسبیدن به قاشق و از جاشون کنده میشدن
وقتی با قاشق ژله رو برش دادین، یه کم قاشق رو جلو عقب کنین، یه کم جا بازکنین برای خامه و بعد تزریق کنین.- ژله شیر رو که خواستم بریزم روی ژله ام با رنگ هایی که بیرون زده بود قاطی شدو به جای اینکه سفید باشه صورتی شد
اگه سطح ژله رو تمیزکرده باشین این مشکل پیش نمیاد، ولی قبل ازاینکه ژله شیر رو بریزین، بهتره بعد از تزریق ژله رو بذارین یخچال تا خودشو بگیره بعد لایه آخر یعنی ژله شیر رو بریزین!
-ژله شیر هم هر دو باری که درست کردم شیر رو گرم میکنم میریزم رو ژله اما شیر میبره و دونه دونه میشه تو ژله
برای اینکه شیر نبره، فک کنم بهتره بذارین ژله ازداغی بیفته بعد شیر رو اضافه کنین.(البته مطمئن نیستما
) از بستنی استفاده کنین که این دنگ و فنگا رو نداره، خومزه ترم میشه 
با همه ی این مشکلا گلش خیلی بد نشده بود اما آخر سر که میخواستم ژله رو برگردونم ژله ام چسبید کف ظرف و روی ژله ام خراب شد ولی قبلا همیشه تو همین ظرف درست میکنم راحت در میاد:-؟؟