اضافه گشت مدیر انجمن:
سلام، دوستای خوب و مهربونم لازم دونستم تو پست اول یه سری نکات رو جهت راحتی خودتون اینجا یادآوری کنم؛
1.اگه برای بار اول میخواهید ژله درست کنید یا تازه کارید لطفا " نکات پایه دسرها" رو با دقت مطالعه کنید.
2.اگه تو این مبحث از ژله ای خوشتون اومد لطفا تموم نکاتِ دستور و خلاقیت هایی که دوستان دیگه بکار بردن و حتی سوالای کاربرای عزیز و جوابهای هنرمندای مهربون رو در مورد اون مدل ژله - که تو همین مبحث اومده - مطالعه کنید، چون این باعث میشه هم سوال تکراری پرسیده نشه (که این خودش باعث زیاد شدن بی مورد صفحات و خسته شدن یا ترسیدن! دوستای تازه وارد واسه خوندن بشه) و هم خودتون با یه تجربه ی منفی (که با نخوندن نکات ممکنه بدست بیاد) مواجه نمیشید.
3.اگه خودتون ژله ای اینجا میذارید لطفا دستور اون رو بطور کامل و با ذکر جزییات بذارید تا دوستای دیگه هم از دانسته ها و تجربیاتتون بطور کامل استفاده کنن.
4.اگه از دستور ژله ی دوست عزیزی استفاده میکنید لطفا اگه براتون مقدوره همراه عکس کار قشنگ خودتون لینک دستور رو هم بذارید تا دوستان دیگه هم استفاده ببرن یا اینکه ش 3 بالا رو رعایت کنید و اسم دوست هنرمندمون رو ببرید.5.ژله هایی رو اینجا بذارید که تاپیک مخصوص به خودشون ندارن و یا از ایده های بدون دستور هستن یا ساخته ی خلاقیت خودتون، لطفا از گذاشتنِ دسرهایی که مبحث مخصوص به خودشون دارن، توی این مبحث خودداری کنید(بطور مثال دسر خرده شیشه).
6.عکس ها و ژله هایی رو که از نت برمیدارید و صرفا جهت ایده هستن رو لطفا توی مبحث خودش بذارید. " ایده های اینترنتی بدون دستور"
7.لطفا در مورد چگونه از قالب در آوردن ژله و نوع قالب ها یا سوالایی از این قبیل که قبلا بارها بهش پاسخ داده شده یا توی مبحث "نکات پایه دسرها" گفته شده خودداری کنید، چون با یه جستجوی ساده میتونید پیداشون کنید.
و در آخر لطفا این بندهای قوانین انجمن از قبیل:
قبل از پرسیدن هر سوالی از امكان جستجو در سايت استفاده کنید.
برای ابراز احساسات و تشکر کردن فقط از دکمه تشکر استفاده کنید.
از ارسال مطالب غير مرتبط در انجمن ها خودداري نماييد.
از گذاشتن عکس بدون توضیح خود داری نمایید و پاسخ به پرسش های احتمالی دوستان را به توضیحات عکس اضافه کنید.
برای آپلود عکس حتما از آپلود سنتر سایت استفاده کنید. را در این مبحث نیز بطور کامل رعایت کنید.
در صورت رعایت نکردن نکات گفته شده - با عرض شرمندگی - پست های مذکور حذف میشوند

لینک قوانین سایت: http://www.mamisite.com/forum/viewtopic ... =2&start=0
با تشکر سامره

ژله آسمان ابری

این ژله رو با ایده ای که شهره جون گذاشته بود درست کردم.
ژله آبی و خامه فرم گرفته.ژله رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کردم بعد یه لیوان یخ بهش اضافه کردم و هم زدم تا به غلظت سفیده تخم مرغ رسید بعد یه لایه ژله.یه مقدار خامه فرم گرفته دوباره ژله .............
و اما تجارب مفید برای ساکنین وطن.اول از ژله بلوبری مارک آمون استفاده کردم(لایه های زیرین) و بعد از ژله فرمند(لایه های بالا) .رنگ ژله آمون تیره تر و مناسب برای ژله هایی مثل ژله رنگین کمان یا ژله مخلوط(بستنی.خامه و شیر و ....) است و رنگ ژله فرمند روشن تر و شفاف تر و مناسب برای ژله هایی مثل ژله آکواریوم یا آسمان آبی است.
این ژله رو می تونید توی یخچال نگه دارید .
برای گذاشتن خامه به جای ابر می تونید از ماسوره های ساده استفاده کنید(من با قاشق ریختم) تا ابر گلوپ گلوپی تپل داشته باشید
امیدوارم این تجارب باعث بشه شما ژله های خوشکل تری درست کنید