ژله میوه ساده بالاش کمپوت میوه است با ژله آلورا و پاینش ژله موز توت فرنگی تیاری ....برای تولد دخترم بود خودم تست نکردم ولی 5 دقیقه ای تموم شد می گفتن طعمش عالی شده
اول ژله آلورا رو ریختم گذاشتم تو فریزر سرد شد بعدش کمپوت میوه dol رو توش ریختم (بدون آب کمپوت ) و بعدش که سفت شد و کاملا گرفت ژله موز توت فرنگی رو درست کردم و ریختم روش .
ژله موز توت فرنگی یعنی چه؟یعنی اول ژله موز بعد توت فرنگی ؟یا این دو تا رو با هم قاطی کردی بعد ریختی؟
گیتار جان ژله مارک تیاری یه نوع ژله داره که موز و توت فرنگی با همه طعمش ! جدا نیست رنگش هم نارنجی پررنگه یا همون تقریبا قرمز رنگ ....ژله اش هم عربیه تو شهرهای جنوبی یافت میشود منم مامی شوشو برام از جنوب آورده ...
من اين ژله رو خيلي دوست داشتم و بالاخره هم درستش کردم. وقتي درست شد و برش گردوندم عاشقش شدم. خودش خيلي قشنگترش از عکسش شده بود. با سپاس ازدوست خوبم aram_khp
]
_________________ كتاب فصل ورق خورد و سطر اول اين بود: حيات، غفلت رنگين يك دقيقه"حوا"ست.
مرجان جون خیلی خوشگل شده میشه بگی اسم ش چیه وطرزتهیه اش چه جوری
مرسي عزيزم، چشات قشنگ مي بينه. راستش من اسمشو نميدونم و فکر نکنم اسم خاصي هم داشته باشه. من توي قسمت تزئينات ميزهاي مهموني ديدمش، توي کاراي دوست خوبمون aram_khp. طرز تهيه اش هم خيلي راحته عزيزم، من ژله آلبالو رو توي قالب ماهي درست کردم و بعدش که خودش رو گرفت توي ظرف مناسبي برگردوندم. بعد ژله بلوبري رو که درست کرده بودم(همزمان با ژله آلبالو درست کردمش) با قاشق خورد کردم و ريختم اطراف ماهي. روش هم اسمارتيس ريختم. يه تجربه هم بگم شايد قابل استفاده باشه: من اسمارتيس ها رو همون اول ريختم و ژله رو گذاشتم توي يخچال تا به موقع سروش کنم ولي بعد ديدم که اسمارتيس ها رنگ دادن به ژله. اگه خواستي همين کارو بکني موقع سرو ژله اسمارتيس ها رو اضافه کن.
_________________ كتاب فصل ورق خورد و سطر اول اين بود: حيات، غفلت رنگين يك دقيقه"حوا"ست.
کرم آلانورا به افتخار سه عنصر خوشمزه ی آلو قرمز - آناناس - آلورا
مواد لازم :<o:p></o:p> ژله الورا 1 بسته <o:p></o:p> ژله اناناس 2 بسته <o:p></o:p> خامه نصف پیمانه <o:p></o:p> الو قرمز 4 عدد <o:p></o:p> الو قرمز برای تزیین 3 عدد <o:p></o:p> شکر 4 قاشق غذاخوری <o:p></o:p> پودر ژِلاتین 1 قاشق غذاخوری <o:p></o:p> <o:p></o:p> ابتدا ژله الورا رو با یک لیوان اب جوش حل کرده و روی بخار اب میزاریم تا شفاف بشه بعد 4 تکه یخ به ان اضافه کرده و و کنار میزاریم <o:p></o:p> لایه اول : <o:p></o:p> الوهای قرمز رو که برای تزیین کنار گذاشتیم رو پوست گرفته و بعد به شکل برگ در اورده و ته قالب میزاریم و نصف لیوان ژِله الورا رو روی اون میریزیم تا آلوها ته قالب قرار بگیرد بعد برای 5 دقیقه در فریزر میزاریم <o:p></o:p> <o:p></o:p> لایه دوم :<o:p></o:p> بعد از 5 دقیقه بقیه ژِله الورا رو آروم اروم روش ریخته و باز برا 10 دقیقه در فریزر میزاریم <o:p></o:p> میتونین هر دفعه تو یخچال هم بزارین ولی زمانش بیشتر میشه در کل نباید خیلی ژِله بسته بشه چون موقع برگردوندن از قالب ممکنه لایه ها از هم جدا بیشن <o:p></o:p> <o:p></o:p> لایه سوم:<o:p></o:p> پودر ژلاتین رو به روش بن ماری با مقداری اب سرد حل میکنیم <o:p></o:p> دو بسته ژله اناناس رو با دو لیوان اب جوش حل کرده و ژلاتین حل شده رو به ان اضافه کرده و باز 4 تیکه یخ داخل اون میریزیم تا سرد بشه . خامه رو با شکر مخلوط میکنیم وقتی ژِله اناناس سرد شد خامه رو بهش اضافه میکنیم و نصف لیوان از مخلوط رو روی ژِله الورا که کمی بسته شده میریزیم و بقیشو میزاریم برای لایه چهارم . و باز برا 10 دقیقه در فریزر قرار میدهیم .<o:p></o:p> <o:p></o:p> لایه چهارم :<o:p></o:p> 4 عدد الوی قرمزی رو که داشتیم رو پوست کنده و هسته ی اونو در اورده و داخل مخلوط کن میریزیم ( بهم نخندین من رنده کردم) بعد الو قرمزا روبا بقیه ی مخلوط ژله اناناس و خامه قاطی کرده و حسابی هم میزنیم. <o:p></o:p> چون الو قرمز ترشه و ژله اناناس هم ترشه من شکر رو به خامه اضافه کردم . <o:p></o:p> <o:p></o:p> مخلوط ژله اناناس و الو رو که درست کردیم رو روی لایه سوم میریزیم و برا 5 ساعت داخل یخچال میزاریم تا کاملا بسته بشه .<o:p></o:p>
بعد از 5 ساعت وقتی کاملا بسته شد دور قالب رو با چاقو ازاد کرده و قالب رو برا 30 ثانیه داخل اب گرم فرو کرده و بعد در ظرف مورد نظر برمیگردونیم طرح روی این دسر رو با ایده ازکرم های الهام جون (وبلاگ غذای متفاوت ) درست کردم وو کرمش اختراع خودم بید والهام جون زحمت کشیدن براش اسم انتخاب کردن مرسی الهام جون
_________________ ............
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط مریم گلی .. در چهارشنبه 6 مهر 1390, 4:12 pm .
_________________ خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم و دانشی که تفاوت این دو را بدانم آمین
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد