آپلود عکس مامی سایت
سیبیتا
صفحه 1 از 5 1234 ... آخرینآخرین
نمایش موضوعات: شماره 1 تا 20 , از مجموع ‍88 موضوع

انواع دسر - Dessert

  1. Lightbulb موضوع مهم شود مهم: نکات پایه برای تهیه انواع دسر

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۹/۰۶/۲۳ ۰۴:۱۲ بعد از ظهر
    23 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 23
    • پاسخ: 179
    • بازدید: 79,538
    ۱۳۹۳/۰۲/۰۱, ۱۰:۵۹ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  2. Exclamation موضوع مهم شود مهم: درخواست ایجاد مبحث

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۹۲/۱۰/۰۷ ۰۱:۵۶ بعد از ظهر
    2 صفحه ها
    1 2
    • پاسخ: 8
    • بازدید: 855
    ۱۳۹۳/۰۱/۱۹, ۱۰:۴۹ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  3. Post موضوع مهم شود مهم: کاربران تازه وارد عزیز لطفا بخوانند

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۹۲/۰۹/۱۷ ۰۶:۲۹ بعد از ظهر
    • پاسخ: 4
    • بازدید: 1,039
    ۱۳۹۲/۱۱/۱۴, ۰۱:۴۳ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  4. Exclamation موضوع مهم شود مهم: .: هدف ما ...(!) :.

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۹۲/۱۰/۱۸ ۰۱:۴۴ بعد از ظهر
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 380
    ۱۳۹۲/۱۰/۱۸, ۰۱:۴۴ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  5. Red face موضوع مهم شود مهم: لینک و فهرست مباحث انجمن دسرها

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۹۲/۰۹/۱۷ ۰۵:۴۹ بعد از ظهر
    • پاسخ: 1
    • بازدید: 861
    ۱۳۹۲/۰۹/۱۷, ۰۵:۵۱ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  1. انواع ژله

    آغاز شده توسط najma, ۱۳۸۸/۰۴/۲۹ ۱۱:۵۹ بعد از ظهر
    205 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 205
    • پاسخ: 1,632
    • بازدید: 1,119,478
    دیروز, ۰۸:۰۹ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  2. ترایفل و پارفی

    آغاز شده توسط shohreh, ۱۳۸۸/۰۶/۲۳ ۰۸:۲۱ قبل از ظهر
    12 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 12
    • پاسخ: 95
    • بازدید: 46,471
    دیروز, ۰۷:۱۱ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  3. انواع کِرِم (ژلاتینه و بدون ژلاتین)

    آغاز شده توسط فرزانه, ۱۳۸۸/۰۴/۲۸ ۰۹:۱۱ بعد از ظهر
    43 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 43
    • پاسخ: 339
    • بازدید: 125,252
    دیروز, ۱۲:۰۹ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  4. ژله گلدار ( تزریقی )

    آغاز شده توسط مینا گلی, ۱۳۸۸/۰۵/۲۰ ۱۰:۴۰ قبل از ظهر
    170 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 170
    • پاسخ: 1,358
    • بازدید: 553,958
    ۱۳۹۳/۰۲/۰۳, ۱۱:۱۰ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  5. دسر خرده شیشه(ژله موزائیک)

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۸/۰۵/۰۴ ۰۷:۳۰ بعد از ظهر
    148 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 148
    • پاسخ: 1,182
    • بازدید: 484,342
    ۱۳۹۳/۰۲/۰۳, ۱۰:۱۰ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  6. دسر پان اسپانیا

    آغاز شده توسط artin, ۱۳۸۸/۰۷/۰۱ ۰۱:۳۳ بعد از ظهر
    151 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 151
    • پاسخ: 1,200
    • بازدید: 290,804
    ۱۳۹۳/۰۲/۰۳, ۰۹:۲۹ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  7. ژله سورپرایز

    آغاز شده توسط bahargol, ۱۳۸۹/۱۱/۰۷ ۰۴:۰۲ بعد از ظهر
    25 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 25
    • پاسخ: 194
    • بازدید: 118,347
    ۱۳۹۳/۰۲/۰۳, ۰۶:۱۰ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  8. ژله رولی(فرفره ای) و یا jello pinwheels

    آغاز شده توسط saran, ۱۳۸۸/۱۱/۰۵ ۰۸:۰۹ بعد از ظهر
    132 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 132
    • پاسخ: 1,048
    • بازدید: 349,232
    ۱۳۹۳/۰۲/۰۳, ۱۱:۱۱ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  9. ژله تصویری

    آغاز شده توسط لادن, ۱۳۸۸/۰۶/۱۰ ۱۲:۵۷ قبل از ظهر
    90 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 90
    • پاسخ: 712
    • بازدید: 258,614
    ۱۳۹۳/۰۲/۰۲, ۰۵:۵۶ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  10. ژله گل بوسیله ته بطری! (ته بطری نوشابه، آب معدنی و ...)

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۹/۰۲/۰۴ ۱۰:۲۱ قبل از ظهر
    4 صفحه ها
    1 2 3 4
    • پاسخ: 26
    • بازدید: 2,724
    ۱۳۹۳/۰۲/۰۲, ۰۴:۰۸ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  11. دسر چرخشی ( راه راه عمودی یا ...)

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۹۰/۰۱/۲۶ ۰۱:۵۸ بعد از ظهر
    9 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 9
    • پاسخ: 71
    • بازدید: 10,935
    ۱۳۹۳/۰۲/۰۲, ۰۷:۴۵ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  12. ژله به شکل نیمرو و تخم مرغ آب پز

    آغاز شده توسط آتي, ۱۳۸۸/۰۵/۰۹ ۰۵:۰۶ بعد از ظهر
    26 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 26
    • پاسخ: 201
    • بازدید: 34,753
    ۱۳۹۳/۰۲/۰۱, ۱۰:۱۶ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  13. انواع پاناكوتا

    آغاز شده توسط heaven, ۱۳۸۹/۰۵/۲۱ ۰۱:۱۳ بعد از ظهر
    16 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 16
    • پاسخ: 126
    • بازدید: 78,424
    ۱۳۹۳/۰۲/۰۱, ۰۲:۲۵ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  14. انواع دسر با سیب!

    آغاز شده توسط fargol, ۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۰۱:۳۴ بعد از ظهر
    6 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 6
    • پاسخ: 46
    • بازدید: 24,922
    ۱۳۹۳/۰۲/۰۱, ۰۱:۰۲ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  15. كرم كارامل

    آغاز شده توسط najma, ۱۳۸۸/۰۶/۰۴ ۰۶:۴۲ بعد از ظهر
    19 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 19
    • پاسخ: 144
    • بازدید: 51,233
    ۱۳۹۳/۰۱/۳۱, ۰۵:۴۴ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  16. انواع پودینگ

    آغاز شده توسط nardooneh*, ۱۳۸۸/۱۰/۰۴ ۰۵:۲۶ بعد از ظهر
    50 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 50
    • پاسخ: 399
    • بازدید: 128,775
    ۱۳۹۳/۰۱/۳۰, ۰۱:۳۷ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  17. انواع فــــرنی و شیر برنج

    آغاز شده توسط najma, ۱۳۸۸/۰۶/۱۱ ۱۰:۱۸ قبل از ظهر
    43 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 43
    • پاسخ: 343
    • بازدید: 93,190
    ۱۳۹۳/۰۱/۳۰, ۰۱:۲۴ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  18. ژله آکواریوم

    آغاز شده توسط afsan, ۱۳۸۸/۰۵/۰۱ ۱۱:۵۱ قبل از ظهر
    27 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 27
    • پاسخ: 209
    • بازدید: 87,095
    ۱۳۹۳/۰۱/۲۹, ۰۸:۰۵ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  19. تیرامیسو ( Tiramisu )

    آغاز شده توسط bahargol, ۱۳۸۸/۰۶/۱۰ ۰۲:۴۳ قبل از ظهر
    97 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 97
    • پاسخ: 769
    • بازدید: 238,930
    ۱۳۹۳/۰۱/۲۹, ۰۷:۲۰ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  20. عیش السرایا (فرنی با نان تست)

    آغاز شده توسط najma, ۱۳۸۹/۰۵/۲۶ ۰۶:۴۴ بعد از ظهر
    12 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 12
    • پاسخ: 95
    • بازدید: 31,909
    ۱۳۹۳/۰۱/۲۹, ۰۴:۳۰ بعد از ظهر برو به آخرین پست

صفحه 1 از 5 1234 ... آخرینآخرین

اطلاعات و گزینه های انجمن

مدیران این انجمن

تنظیمات نمایش موضوعات

استفاده از این کنترل به منظور ایجاد محدودیت برای نمایش موضوعات در یک چهارچوب زمانی مشخص است.

به شما اجازه می دهد تا انتخاب کنید اطلاعات بر اساس لیست موضوع مرتب شوند.

ترتیب نمایش...

توجه : وقتی که مرتب سازی بر اساس تاریخ ، 'نزولی', جدید ترین نتایج را اول نمایش می دهد.

راهنمای آیکون های سایت

پست های جدید
پست های جدید
بدون پست جدید
بدون پست جدید
بیشترین نسبت به 15000 پاسخ یا 100000 نمایش
موضوع پربیننده شامل ارسال جدید
بیشترین نسبت به 15000 پاسخ یا 100000 نمایش
موضوع پربیننده بدون ارسال جدید
موضوع بسته شد
این موضوع بسته است
موضوع شامل نوشته ای توسط شما می باشد
در این موضوع شرکت داشته اید

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

نکته ها

پخت بهتر ماکارونی


1. چند قاشق غذاخوری روغن داخل ماکارونی در حال جوشیدن بریزید.

2. دو قاشق آبلیمو به مایه ماکارونی بیافزایید تا ماکارونی شما لذیذتر شود.