رسانه مامی سایت
صفحه 1 از 5 1234 ... آخرینآخرین
نمایش موضوعات: شماره 1 تا 20 , از مجموع ‍90 موضوع

انواع دسر - Dessert

  1. Lightbulb موضوع مهم شود مهم: نکات پایه برای تهیه انواع دسر

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۹/۰۶/۲۳ ۰۴:۱۲ بعد از ظهر
    25 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 25
    • پاسخ: 199
    • بازدید: 86,009
    ۱۳۹۳/۰۴/۳۰, ۱۱:۳۸ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  2. Exclamation موضوع مهم شود مهم: درخواست ایجاد مبحث

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۹۲/۱۰/۰۷ ۰۱:۵۶ بعد از ظهر
    • پاسخ: 6
    • بازدید: 1,240
    ۱۳۹۳/۰۱/۱۹, ۱۰:۴۹ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  3. Post موضوع مهم شود مهم: کاربران تازه وارد عزیز لطفا بخوانند

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۹۲/۰۹/۱۷ ۰۶:۲۹ بعد از ظهر
    • پاسخ: 2
    • بازدید: 1,517
    ۱۳۹۲/۱۱/۱۴, ۰۹:۴۷ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  4. Exclamation موضوع مهم شود مهم: .: هدف ما ...(!) :.

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۹۲/۱۰/۱۸ ۰۱:۴۴ بعد از ظهر
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 487
    ۱۳۹۲/۱۰/۱۸, ۰۱:۴۴ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  5. Red face موضوع مهم شود مهم: لینک و فهرست مباحث انجمن دسرها

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۹۲/۰۹/۱۷ ۰۵:۴۹ بعد از ظهر
    • پاسخ: 1
    • بازدید: 1,250
    ۱۳۹۲/۰۹/۱۷, ۰۵:۵۱ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  1. انواع پودینگ

    آغاز شده توسط nardooneh*, ۱۳۸۸/۱۰/۰۴ ۰۵:۲۶ بعد از ظهر
    55 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 55
    • پاسخ: 432
    • بازدید: 144,303
    امروز, ۰۲:۴۵ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  2. انواع ژله

    آغاز شده توسط najma, ۱۳۸۸/۰۴/۲۹ ۱۱:۵۹ بعد از ظهر
    212 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 212
    • پاسخ: 1,693
    • بازدید: 1,184,050
    امروز, ۰۲:۳۶ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  3. انواع دسر با سیب!

    آغاز شده توسط fargol, ۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۰۱:۳۴ بعد از ظهر
    6 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 6
    • پاسخ: 43
    • بازدید: 32,291
    دیروز, ۱۰:۵۵ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  4. انواع فــــرنی و شیر برنج

    آغاز شده توسط najma, ۱۳۸۸/۰۶/۱۱ ۱۰:۱۸ قبل از ظهر
    54 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 54
    • پاسخ: 431
    • بازدید: 114,721
    دیروز, ۱۰:۲۲ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  5. ترایفل و پارفی

    آغاز شده توسط shohreh, ۱۳۸۸/۰۶/۲۳ ۰۸:۲۱ قبل از ظهر
    14 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 14
    • پاسخ: 108
    • بازدید: 52,676
    دیروز, ۰۴:۴۴ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  6. دسر چرخشی ( راه راه عمودی یا ...)

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۹۰/۰۱/۲۶ ۰۱:۵۸ بعد از ظهر
    12 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 12
    • پاسخ: 90
    • بازدید: 26,989
    دیروز, ۰۳:۲۳ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  7. شارلوت

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۸/۰۵/۱۳ ۱۱:۳۰ قبل از ظهر
    63 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 63
    • پاسخ: 501
    • بازدید: 271,097
    دیروز, ۰۱:۱۶ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  8. دسر پان اسپانیا

    آغاز شده توسط artin, ۱۳۸۸/۰۷/۰۱ ۰۱:۳۳ بعد از ظهر
    168 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 168
    • پاسخ: 1,343
    • بازدید: 337,190
    ۱۳۹۳/۰۵/۰۲, ۰۹:۰۶ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  9. شله زرد

    آغاز شده توسط masi, ۱۳۸۸/۰۵/۰۳ ۱۲:۵۲ بعد از ظهر
    55 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 55
    • پاسخ: 434
    • بازدید: 102,716
    ۱۳۹۳/۰۵/۰۲, ۰۲:۱۹ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  10. ژله گلدار ( تزریقی )

    آغاز شده توسط مینا گلی, ۱۳۸۸/۰۵/۲۰ ۱۰:۴۰ قبل از ظهر
    177 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 177
    • پاسخ: 1,414
    • بازدید: 613,590
    ۱۳۹۳/۰۵/۰۱, ۱۰:۴۵ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  11. دسرهای متنوع مناسب ماه رمضان

    آغاز شده توسط najma, ۱۳۸۹/۰۴/۱۵ ۱۰:۳۰ بعد از ظهر
    25 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 25
    • پاسخ: 196
    • بازدید: 128,087
    ۱۳۹۳/۰۵/۰۱, ۱۰:۱۸ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  12. كرم كارامل

    آغاز شده توسط najma, ۱۳۸۸/۰۶/۰۴ ۰۶:۴۲ بعد از ظهر
    19 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 19
    • پاسخ: 148
    • بازدید: 55,610
    ۱۳۹۳/۰۵/۰۱, ۰۳:۴۵ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  13. ژله رولی(فرفره ای) و یا jello pinwheels

    آغاز شده توسط saran, ۱۳۸۸/۱۱/۰۵ ۰۸:۰۹ بعد از ظهر
    146 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 146
    • پاسخ: 1,162
    • بازدید: 400,492
    ۱۳۹۳/۰۵/۰۱, ۱۱:۰۷ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  14. ژله تصویری

    آغاز شده توسط لادن, ۱۳۸۸/۰۶/۱۰ ۱۲:۵۷ قبل از ظهر
    94 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 94
    • پاسخ: 749
    • بازدید: 286,936
    ۱۳۹۳/۰۵/۰۱, ۰۵:۳۴ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  15. دسر خرده شیشه(ژله موزائیک)

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۸/۰۵/۰۴ ۰۷:۳۰ بعد از ظهر
    154 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 154
    • پاسخ: 1,230
    • بازدید: 524,160
    ۱۳۹۳/۰۵/۰۱, ۰۲:۲۴ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  16. دسرهای ژلاتینه

    آغاز شده توسط sarasim, ۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۲:۰۸ بعد از ظهر
    32 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 32
    • پاسخ: 253
    • بازدید: 182,364
    ۱۳۹۳/۰۴/۳۱, ۰۸:۲۹ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  17. انواع خاگینه و کرپ های شیرین

    آغاز شده توسط Roya, ۱۳۸۸/۰۵/۲۱ ۰۵:۵۴ بعد از ظهر
    19 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 19
    • پاسخ: 149
    • بازدید: 106,481
    ۱۳۹۳/۰۴/۳۱, ۰۷:۴۹ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  18. ژله رنگین کمان

    آغاز شده توسط rahayi, ۱۳۸۸/۰۵/۰۲ ۰۲:۱۶ بعد از ظهر
    103 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 103
    • پاسخ: 819
    • بازدید: 276,777
    ۱۳۹۳/۰۴/۳۱, ۰۷:۰۰ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  19. دسر لاوانتین

    آغاز شده توسط Nasr!n, ۱۳۸۹/۰۲/۰۴ ۱۲:۴۱ قبل از ظهر
    3 صفحه ها
    1 2 3
    • پاسخ: 23
    • بازدید: 20,252
    ۱۳۹۳/۰۴/۳۱, ۰۵:۲۳ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  20. انواع دسرو شیرینی بارشته فرنگی،سویا یا نودل پاکستانی

    آغاز شده توسط ستایش من, ۱۳۸۹/۰۳/۳۱ ۰۸:۳۳ بعد از ظهر
    6 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 6
    • پاسخ: 40
    • بازدید: 22,088
    ۱۳۹۳/۰۴/۳۱, ۰۲:۱۵ بعد از ظهر برو به آخرین پست

صفحه 1 از 5 1234 ... آخرینآخرین

اطلاعات و گزینه های انجمن

مدیران این انجمن

تنظیمات نمایش موضوعات

استفاده از این کنترل به منظور ایجاد محدودیت برای نمایش موضوعات در یک چهارچوب زمانی مشخص است.

به شما اجازه می دهد تا انتخاب کنید اطلاعات بر اساس لیست موضوع مرتب شوند.

ترتیب نمایش...

توجه : وقتی که مرتب سازی بر اساس تاریخ ، 'نزولی', جدید ترین نتایج را اول نمایش می دهد.

راهنمای آیکون های سایت

پست های جدید
پست های جدید
بدون پست جدید
بدون پست جدید
بیشترین نسبت به 15000 پاسخ یا 100000 نمایش
موضوع پربیننده شامل ارسال جدید
بیشترین نسبت به 15000 پاسخ یا 100000 نمایش
موضوع پربیننده بدون ارسال جدید
موضوع بسته شد
این موضوع بسته است
موضوع شامل نوشته ای توسط شما می باشد
در این موضوع شرکت داشته اید

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

نکته ها

پخت بهتر ماکارونی


1. چند قاشق غذاخوری روغن داخل ماکارونی در حال جوشیدن بریزید.

2. دو قاشق آبلیمو به مایه ماکارونی بیافزایید تا ماکارونی شما لذیذتر شود.