رسانه مامی سایت
صفحه 1 از 6 1234 ... آخرینآخرین
نمایش موضوعات: شماره 1 تا 20 , از مجموع ‍106 موضوع

انواع دسر - Dessert

  1. Lightbulb موضوع مهم شود مهم: نکات پایه برای تهیه انواع دسر

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۹/۰۶/۲۳ ۰۴:۱۲ بعد از ظهر
    26 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 26
    • پاسخ: 202
    • بازدید: 88,107
    ۱۳۹۳/۰۵/۲۳, ۱۰:۲۸ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  2. Exclamation موضوع مهم شود مهم: درخواست ایجاد مبحث

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۹۲/۱۰/۰۷ ۰۱:۵۶ بعد از ظهر
    • پاسخ: 6
    • بازدید: 1,332
    ۱۳۹۳/۰۱/۱۹, ۱۰:۴۹ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  3. Post موضوع مهم شود مهم: کاربران تازه وارد عزیز لطفا بخوانند

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۹۲/۰۹/۱۷ ۰۶:۲۹ بعد از ظهر
    • پاسخ: 2
    • بازدید: 1,630
    ۱۳۹۲/۱۱/۱۴, ۰۹:۴۷ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  4. Exclamation موضوع مهم شود مهم: .: هدف ما ...(!) :.

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۹۲/۱۰/۱۸ ۰۱:۴۴ بعد از ظهر
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 537
    ۱۳۹۲/۱۰/۱۸, ۰۱:۴۴ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  5. Red face موضوع مهم شود مهم: لینک و فهرست مباحث انجمن دسرها

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۹۲/۰۹/۱۷ ۰۵:۴۹ بعد از ظهر
    • پاسخ: 1
    • بازدید: 1,401
    ۱۳۹۲/۰۹/۱۷, ۰۵:۵۱ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  1. انواع ژله

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۸/۰۵/۰۴ ۰۷:۳۰ بعد از ظهر
    217 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 217
    • پاسخ: 1,730
    • بازدید: 1,207,111
    دیروز, ۰۷:۵۷ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  2. قاب ژله فانتزی

    آغاز شده توسط najma, ۱۳۸۹/۱۰/۲۱ ۰۱:۱۲ بعد از ظهر
    11 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 11
    • پاسخ: 82
    • بازدید: 70,775
    دیروز, ۱۲:۵۷ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  3. ژله رولی(فرفره ای) و یا jello pinwheels

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۸/۰۵/۰۴ ۰۷:۳۰ بعد از ظهر
    151 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 151
    • پاسخ: 1,201
    • بازدید: 416,748
    دیروز, ۱۲:۰۹ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  4. دسر چرخشی ( راه راه عمودی یا ...)

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۹۰/۰۱/۲۶ ۰۱:۵۸ بعد از ظهر
    12 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 12
    • پاسخ: 92
    • بازدید: 31,220
    دیروز, ۱۱:۳۴ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  5. ژله به شکل نیمرو و تخم مرغ آب پز

    آغاز شده توسط آتي, ۱۳۸۸/۰۵/۰۹ ۰۵:۰۶ بعد از ظهر
    29 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 29
    • پاسخ: 227
    • بازدید: 50,527
    دیروز, ۰۹:۱۵ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  6. انواع کِرِم (ژلاتینه و بدون ژلاتین)

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۸/۰۵/۰۴ ۰۷:۳۰ بعد از ظهر
    10 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 10
    • پاسخ: 78
    • بازدید: 149,679
    ۱۳۹۳/۰۵/۲۹, ۰۹:۱۴ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  7. ژله آناناس در کمپوت آناناس!

    آغاز شده توسط darya amin, ۱۳۸۸/۰۵/۱۲ ۰۷:۱۹ بعد از ظهر
    3 صفحه ها
    1 2 3
    • پاسخ: 22
    • بازدید: 2,098
    ۱۳۹۳/۰۵/۲۹, ۰۲:۵۱ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  8. کرم باواریا و انواع آن

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۸/۰۵/۰۴ ۰۷:۳۰ بعد از ظهر
    5 صفحه ها
    1 2 3 4 5
    کرم باواریا، انواع کرم باواریا، باواریا توت فرنگی
    • پاسخ: 36
    • بازدید: 584
    ۱۳۹۳/۰۵/۲۹, ۰۱:۵۳ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  9. دسر کدو حلوایی

    آغاز شده توسط fargol, ۱۳۸۸/۰۷/۲۷ ۱۰:۲۸ قبل از ظهر
    11 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 11
    • پاسخ: 85
    • بازدید: 37,662
    ۱۳۹۳/۰۵/۲۹, ۰۱:۳۴ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  10. کرم وانیلی ( ژله شیر و خامه)

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۸/۰۵/۰۴ ۰۷:۳۰ بعد از ظهر
    2 صفحه ها
    1 2
    • پاسخ: 13
    • بازدید: 164
    ۱۳۹۳/۰۵/۲۹, ۰۱:۲۷ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  11. آلما تاتلیسی

    آغاز شده توسط sohay, ۱۳۹۲/۰۵/۱۵ ۰۱:۴۷ بعد از ظهر
    7 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 7
    • پاسخ: 51
    • بازدید: 9,896
    ۱۳۹۳/۰۵/۲۹, ۱۱:۲۷ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  12. انواع فــــرنی و شیر برنج

    آغاز شده توسط najma, ۱۳۸۸/۰۶/۱۱ ۱۰:۱۸ قبل از ظهر
    58 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 58
    • پاسخ: 456
    • بازدید: 118,588
    ۱۳۹۳/۰۵/۲۹, ۱۰:۵۲ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  13. شكلات صبحانه نوتلا (نوتلاى خانگى)

    آغاز شده توسط khanjon, ۱۳۹۰/۰۶/۱۷ ۰۸:۵۹ بعد از ظهر
    شكلات صبحانه نوتلا (نوتلاى خانگى)
    • پاسخ: 2
    • بازدید: 341
    ۱۳۹۳/۰۵/۲۹, ۰۶:۱۵ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  14. ژله گلدار ( تزریقی )

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۸/۰۵/۰۴ ۰۷:۳۰ بعد از ظهر
    184 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 184
    • پاسخ: 1,465
    • بازدید: 632,556
    ۱۳۹۳/۰۵/۲۹, ۰۱:۱۲ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  15. دسر پان اسپانیا

    آغاز شده توسط artin, ۱۳۸۸/۰۷/۰۱ ۰۱:۳۳ بعد از ظهر
    174 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 174
    • پاسخ: 1,384
    • بازدید: 352,273
    ۱۳۹۳/۰۵/۲۸, ۱۰:۵۰ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  16. شله زرد

    آغاز شده توسط masi, ۱۳۸۸/۰۵/۰۳ ۱۲:۵۲ بعد از ظهر
    57 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 57
    • پاسخ: 454
    • بازدید: 105,085
    ۱۳۹۳/۰۵/۲۸, ۰۶:۱۳ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  17. کرم زعفرانی

    آغاز شده توسط شیرین بیان, ۱۳۹۳/۰۳/۲۸ ۱۰:۵۶ بعد از ظهر
    • پاسخ: 4
    • بازدید: 157
    ۱۳۹۳/۰۵/۲۸, ۱۲:۲۹ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  18. دسر خرده شیشه(ژله موزائیک)

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۸/۰۵/۰۴ ۰۷:۳۰ بعد از ظهر
    157 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 157
    • پاسخ: 1,255
    • بازدید: 536,700
    ۱۳۹۳/۰۵/۲۷, ۱۱:۴۱ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  19. دسرهای ژلاتینه

    آغاز شده توسط najma, ۱۳۸۹/۰۲/۰۶ ۰۷:۴۴ بعد از ظهر
    17 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 17
    • پاسخ: 133
    • بازدید: 185,925
    ۱۳۹۳/۰۵/۲۷, ۰۶:۵۱ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  20. پارافه و انواع آن

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۸/۰۵/۰۴ ۰۷:۳۰ بعد از ظهر
    10 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 10
    • پاسخ: 79
    • بازدید: 690
    ۱۳۹۳/۰۵/۲۷, ۰۵:۰۶ بعد از ظهر برو به آخرین پست

صفحه 1 از 6 1234 ... آخرینآخرین

اطلاعات و گزینه های انجمن

مدیران این انجمن

تنظیمات نمایش موضوعات

استفاده از این کنترل به منظور ایجاد محدودیت برای نمایش موضوعات در یک چهارچوب زمانی مشخص است.

به شما اجازه می دهد تا انتخاب کنید اطلاعات بر اساس لیست موضوع مرتب شوند.

ترتیب نمایش...

توجه : وقتی که مرتب سازی بر اساس تاریخ ، 'نزولی', جدید ترین نتایج را اول نمایش می دهد.

راهنمای آیکون های سایت

پست های جدید
پست های جدید
بدون پست جدید
بدون پست جدید
بیشترین نسبت به 15000 پاسخ یا 100000 نمایش
موضوع پربیننده شامل ارسال جدید
بیشترین نسبت به 15000 پاسخ یا 100000 نمایش
موضوع پربیننده بدون ارسال جدید
موضوع بسته شد
این موضوع بسته است
موضوع شامل نوشته ای توسط شما می باشد
در این موضوع شرکت داشته اید

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

نکته ها

پخت بهتر ماکارونی


1. چند قاشق غذاخوری روغن داخل ماکارونی در حال جوشیدن بریزید.

2. دو قاشق آبلیمو به مایه ماکارونی بیافزایید تا ماکارونی شما لذیذتر شود.