منوی شب یلدا
عضو طلایی خانواده مامی سایت کلوب های مامی سایت
بازارچه کالای دست دوم رسانه مامی سایت
آپلود عکس فال حافظ
سیبیتا
وبلاگ ها شارژ
صفحه 1 از 7 1234 ... آخرینآخرین
نمایش موضوعات: شماره 1 تا 20 , از مجموع ‍130 موضوع

انواع دسر - Dessert

  1. Lightbulb موضوع مهم شود مهم: نکات پایه برای تهیه انواع دسر

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۹/۰۶/۲۳ ۰۳:۱۲ بعد از ظهر
    26 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 26
    • پاسخ: 203
    • بازدید: 96,168
    ۱۳۹۳/۰۹/۱۲, ۱۱:۴۵ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  2. Post موضوع مهم شود مهم: کاربران تازه وارد عزیز لطفا بخوانند

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۹۲/۰۹/۱۷ ۰۵:۲۹ بعد از ظهر
    • پاسخ: 4
    • بازدید: 2,383
    ۱۳۹۳/۰۶/۰۹, ۱۰:۱۱ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  3. Exclamation موضوع مهم شود مهم: درخواست ایجاد مبحث

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۹۲/۱۰/۰۷ ۱۲:۵۶ بعد از ظهر
    • پاسخ: 6
    • بازدید: 1,595
    ۱۳۹۳/۰۱/۱۹, ۰۹:۴۹ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  4. Exclamation موضوع مهم شود مهم: .: هدف ما ...(!) :.

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۹۲/۱۰/۱۸ ۱۲:۴۴ بعد از ظهر
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 733
    ۱۳۹۲/۱۰/۱۸, ۱۲:۴۴ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  5. Red face موضوع مهم شود مهم: لینک و فهرست مباحث انجمن دسرها

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۹۲/۰۹/۱۷ ۰۴:۴۹ بعد از ظهر
    • پاسخ: 1
    • بازدید: 2,143
    ۱۳۹۲/۰۹/۱۷, ۰۴:۵۱ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  1. شله زرد

    آغاز شده توسط masi, ۱۳۸۸/۰۵/۰۳ ۱۱:۵۲ قبل از ظهر
    61 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 61
    • پاسخ: 483
    • بازدید: 117,358
    امروز, ۱۰:۴۳ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  2. دسر کدو حلوایی

    آغاز شده توسط fargol, ۱۳۸۸/۰۷/۲۷ ۰۹:۲۸ قبل از ظهر
    12 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 12
    • پاسخ: 92
    • بازدید: 46,533
    امروز, ۱۰:۵۴ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  3. کرم وانیلی ( ژله شیر و خامه)

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۸/۰۵/۰۴ ۰۶:۳۰ بعد از ظهر
    3 صفحه ها
    1 2 3
    • پاسخ: 16
    • بازدید: 1,293
    امروز, ۱۰:۲۸ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  4. ژله آکواریوم

    آغاز شده توسط afsan, ۱۳۸۸/۰۵/۰۱ ۱۰:۵۱ قبل از ظهر
    31 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 31
    • پاسخ: 241
    • بازدید: 109,324
    امروز, ۰۲:۰۵ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  5. دسرهای مخصوص شب یلدا (به شکل انار و هندوانه و ...)

    آغاز شده توسط matilda, ۱۳۸۸/۰۴/۳۰ ۰۷:۵۶ قبل از ظهر
    23 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 23
    • پاسخ: 181
    • بازدید: 64,718
    دیروز, ۱۰:۵۶ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  6. انواع موس و سوفله (ژلاتینه و بدون ژلاتین)

    آغاز شده توسط فرزانه, ۱۳۸۸/۰۴/۲۸ ۰۷:۵۳ بعد از ظهر
    14 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 14
    • پاسخ: 105
    • بازدید: 43,254
    دیروز, ۰۸:۱۴ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  7. انواع پودینگ

    آغاز شده توسط nardooneh*, ۱۳۸۸/۱۰/۰۴ ۰۴:۲۶ بعد از ظهر
    38 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 38
    • پاسخ: 303
    • بازدید: 169,385
    دیروز, ۰۷:۱۷ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  8. انواع فــــرنی و شیر برنج

    آغاز شده توسط najma, ۱۳۸۸/۰۶/۱۱ ۰۹:۱۸ قبل از ظهر
    60 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 60
    • پاسخ: 477
    • بازدید: 128,350
    دیروز, ۰۶:۳۹ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  9. انواع خاگینه و کرپ های شیرین

    آغاز شده توسط Roya, ۱۳۸۸/۰۵/۲۱ ۰۴:۵۴ بعد از ظهر
    21 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 21
    • پاسخ: 163
    • بازدید: 126,071
    دیروز, ۰۶:۲۸ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  10. دسر خرده شیشه(ژله موزائیک)

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۸/۰۵/۰۴ ۰۶:۳۰ بعد از ظهر
    165 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 165
    • پاسخ: 1,312
    • بازدید: 589,212
    دیروز, ۰۴:۴۰ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  11. شارلوت

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۸/۰۵/۱۳ ۱۰:۳۰ قبل از ظهر
    65 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 65
    • پاسخ: 516
    • بازدید: 301,244
    ۱۳۹۳/۰۹/۲۸, ۰۵:۵۶ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  12. تیرامیسو ( Tiramisu )

    آغاز شده توسط bahargol, ۱۳۸۸/۰۶/۱۰ ۰۱:۴۳ قبل از ظهر
    110 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 110
    • پاسخ: 873
    • بازدید: 296,841
    ۱۳۹۳/۰۹/۲۸, ۰۵:۰۵ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  13. انواع پاناكوتا

    آغاز شده توسط heaven, ۱۳۸۹/۰۵/۲۱ ۱۲:۱۳ بعد از ظهر
    19 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 19
    • پاسخ: 145
    • بازدید: 106,689
    ۱۳۹۳/۰۹/۲۸, ۰۴:۵۷ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  14. ژله گلدار ( تزریقی )

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۸/۰۵/۰۴ ۰۶:۳۰ بعد از ظهر
    197 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 197
    • پاسخ: 1,570
    • بازدید: 709,258
    ۱۳۹۳/۰۹/۲۸, ۰۱:۲۳ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  15. دسر ژله و موز

    آغاز شده توسط ღ. saba .ღ, ۱۳۸۸/۱۰/۱۴ ۱۱:۳۰ بعد از ظهر
    22 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 22
    • پاسخ: 169
    • بازدید: 84,989
    ۱۳۹۳/۰۹/۲۷, ۱۱:۰۶ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  16. پارافه و انواع آن

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۸/۰۵/۰۴ ۰۶:۳۰ بعد از ظهر
    11 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 11
    • پاسخ: 85
    • بازدید: 3,320
    ۱۳۹۳/۰۹/۲۷, ۰۷:۲۸ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  17. انواع ژله و دسرهای ژلاتینه

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۸/۰۵/۰۴ ۰۶:۳۰ بعد از ظهر
    225 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 225
    • پاسخ: 1,796
    • بازدید: 1,298,588
    ۱۳۹۳/۰۹/۲۷, ۰۵:۵۲ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  18. ژله میان تهی

    آغاز شده توسط ماتی, ۱۳۹۳/۰۹/۰۵ ۱۱:۴۶ بعد از ظهر
    3 صفحه ها
    1 2 3
    • پاسخ: 16
    • بازدید: 6,769
    ۱۳۹۳/۰۹/۲۶, ۰۹:۴۲ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  19. ژله شکلاتی راه راه

    آغاز شده توسط tania-parnia, ۱۳۸۹/۰۳/۲۴ ۰۶:۲۹ قبل از ظهر
    21 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 21
    • پاسخ: 165
    • بازدید: 86,096
    ۱۳۹۳/۰۹/۲۶, ۰۹:۴۰ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  20. دسر زعفرانی

    آغاز شده توسط فرناز88, ۱۳۹۱/۰۷/۰۶ ۰۲:۱۸ بعد از ظهر
    4 صفحه ها
    1 2 3 4
    • پاسخ: 24
    • بازدید: 3,070
    ۱۳۹۳/۰۹/۲۶, ۰۱:۴۳ بعد از ظهر برو به آخرین پست

صفحه 1 از 7 1234 ... آخرینآخرین

اطلاعات و گزینه های انجمن

مدیران این انجمن

تنظیمات نمایش موضوعات

استفاده از این کنترل به منظور ایجاد محدودیت برای نمایش موضوعات در یک چهارچوب زمانی مشخص است.

به شما اجازه می دهد تا انتخاب کنید اطلاعات بر اساس لیست موضوع مرتب شوند.

ترتیب نمایش...

توجه : وقتی که مرتب سازی بر اساس تاریخ ، 'نزولی', جدید ترین نتایج را اول نمایش می دهد.

راهنمای آیکون های سایت

پست های جدید
پست های جدید
بدون پست جدید
بدون پست جدید
بیشترین نسبت به 15000 پاسخ یا 100000 نمایش
موضوع پربیننده شامل ارسال جدید
بیشترین نسبت به 15000 پاسخ یا 100000 نمایش
موضوع پربیننده بدون ارسال جدید
موضوع بسته شد
این موضوع بسته است
موضوع شامل نوشته ای توسط شما می باشد
در این موضوع شرکت داشته اید

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

نکته ها

پخت بهتر ماکارونی


1. چند قاشق غذاخوری روغن داخل ماکارونی در حال جوشیدن بریزید.

2. دو قاشق آبلیمو به مایه ماکارونی بیافزایید تا ماکارونی شما لذیذتر شود.