رسانه مامی سایت
عضو طلایی خانواده مامی سایت کلوب های مامی سایت
بازارچه کالای دست دوم رسانه مامی سایت
صفحه 1 از 6 1234 ... آخرینآخرین
نمایش موضوعات: شماره 1 تا 20 , از مجموع ‍108 موضوع

انواع دسر - Dessert

  1. Post موضوع مهم شود مهم: کاربران تازه وارد عزیز لطفا بخوانند

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۹۲/۰۹/۱۷ ۰۶:۲۹ بعد از ظهر
    • پاسخ: 4
    • بازدید: 1,781
    ۱۳۹۳/۰۶/۰۹, ۱۱:۱۱ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  2. Lightbulb موضوع مهم شود مهم: نکات پایه برای تهیه انواع دسر

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۹/۰۶/۲۳ ۰۴:۱۲ بعد از ظهر
    26 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 26
    • پاسخ: 202
    • بازدید: 88,934
    ۱۳۹۳/۰۵/۲۳, ۱۰:۲۸ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  3. Exclamation موضوع مهم شود مهم: درخواست ایجاد مبحث

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۹۲/۱۰/۰۷ ۰۱:۵۶ بعد از ظهر
    • پاسخ: 6
    • بازدید: 1,352
    ۱۳۹۳/۰۱/۱۹, ۱۰:۴۹ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  4. Exclamation موضوع مهم شود مهم: .: هدف ما ...(!) :.

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۹۲/۱۰/۱۸ ۰۱:۴۴ بعد از ظهر
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 558
    ۱۳۹۲/۱۰/۱۸, ۰۱:۴۴ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  5. Red face موضوع مهم شود مهم: لینک و فهرست مباحث انجمن دسرها

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۹۲/۰۹/۱۷ ۰۵:۴۹ بعد از ظهر
    • پاسخ: 1
    • بازدید: 1,453
    ۱۳۹۲/۰۹/۱۷, ۰۵:۵۱ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  1. انواع ژله

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۸/۰۵/۰۴ ۰۷:۳۰ بعد از ظهر
    220 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 220
    • پاسخ: 1,759
    • بازدید: 1,218,291
    امروز, ۱۱:۱۲ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  2. ژله مغزدار

    آغاز شده توسط مریم گلی .., ۱۳۹۰/۰۹/۲۲ ۰۱:۱۷ بعد از ظهر
    4 صفحه ها
    1 2 3 4
    • پاسخ: 30
    • بازدید: 5,137
    امروز, ۰۹:۴۶ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  3. ژله گلدار ( تزریقی )

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۸/۰۵/۰۴ ۰۷:۳۰ بعد از ظهر
    186 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 186
    • پاسخ: 1,483
    • بازدید: 642,423
    امروز, ۰۷:۴۲ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  4. ژله تصویری

    آغاز شده توسط لادن, ۱۳۸۸/۰۶/۱۰ ۱۲:۵۷ قبل از ظهر
    90 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 90
    • پاسخ: 714
    • بازدید: 300,314
    دیروز, ۱۰:۳۸ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  5. ژله رنگین کمان

    آغاز شده توسط rahayi, ۱۳۸۸/۰۵/۰۲ ۰۲:۱۶ بعد از ظهر
    105 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 105
    • پاسخ: 835
    • بازدید: 287,187
    دیروز, ۰۸:۲۹ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  6. شله زرد

    آغاز شده توسط masi, ۱۳۸۸/۰۵/۰۳ ۱۲:۵۲ بعد از ظهر
    58 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 58
    • پاسخ: 460
    • بازدید: 105,969
    دیروز, ۰۳:۵۶ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  7. دسر پان اسپانیا

    آغاز شده توسط artin, ۱۳۸۸/۰۷/۰۱ ۰۱:۳۳ بعد از ظهر
    174 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 174
    • پاسخ: 1,389
    • بازدید: 357,352
    دیروز, ۰۲:۲۴ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  8. دسر سیب رنگی (سیب ژله ای)

    آغاز شده توسط serepizadeh, ۱۳۹۲/۰۶/۰۷ ۰۹:۱۸ قبل از ظهر
    4 صفحه ها
    1 2 3 4
    • پاسخ: 29
    • بازدید: 1,662
    دیروز, ۱۲:۵۲ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  9. کرم کاسترد و انواع آن

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۸/۰۵/۰۴ ۰۷:۳۰ بعد از ظهر
    12 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 12
    • پاسخ: 92
    • بازدید: 1,416
    دیروز, ۰۳:۱۹ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  10. دسرهای ژلاتینه

    آغاز شده توسط najma, ۱۳۸۹/۰۲/۰۶ ۰۷:۴۴ بعد از ظهر
    6 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 6
    • پاسخ: 41
    • بازدید: 186,982
    ۱۳۹۳/۰۶/۱۰, ۰۱:۵۳ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  11. انواع پودینگ

    آغاز شده توسط nardooneh*, ۱۳۸۸/۱۰/۰۴ ۰۵:۲۶ بعد از ظهر
    54 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 54
    • پاسخ: 429
    • بازدید: 152,317
    ۱۳۹۳/۰۶/۱۰, ۱۲:۲۳ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  12. دسر خرده شیشه(ژله موزائیک)

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۸/۰۵/۰۴ ۰۷:۳۰ بعد از ظهر
    159 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 159
    • پاسخ: 1,264
    • بازدید: 543,174
    ۱۳۹۳/۰۶/۰۹, ۰۷:۵۸ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  13. انواع خاگینه و کرپ های شیرین

    آغاز شده توسط Roya, ۱۳۸۸/۰۵/۲۱ ۰۵:۵۴ بعد از ظهر
    20 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 20
    • پاسخ: 153
    • بازدید: 112,607
    ۱۳۹۳/۰۶/۰۹, ۰۵:۱۶ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  14. انواع موس و سوفله (ژلاتینه و بدون ژلاتین)

    آغاز شده توسط فرزانه, ۱۳۸۸/۰۴/۲۸ ۰۸:۵۳ بعد از ظهر
    13 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 13
    • پاسخ: 100
    • بازدید: 37,355
    ۱۳۹۳/۰۶/۰۹, ۱۰:۵۷ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  15. انواع دسر با بیسکویت

    آغاز شده توسط artin, ۱۳۸۸/۰۶/۰۱ ۰۲:۱۲ بعد از ظهر
    44 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 44
    • پاسخ: 344
    • بازدید: 312,812
    ۱۳۹۳/۰۶/۰۹, ۰۸:۴۵ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  16. کرم میوه ای (آناناس، موز، انبه، توت فرنگی، طالبی و ...)

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۸/۰۵/۰۴ ۰۷:۳۰ بعد از ظهر
    13 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 13
    • پاسخ: 101
    • بازدید: 1,686
    ۱۳۹۳/۰۶/۰۸, ۱۲:۵۳ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  17. آلما تاتلیسی

    آغاز شده توسط sohay, ۱۳۹۲/۰۵/۱۵ ۰۱:۴۷ بعد از ظهر
    7 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 7
    • پاسخ: 52
    • بازدید: 10,528
    ۱۳۹۳/۰۶/۰۸, ۱۱:۵۶ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  18. تیرامیسو ( Tiramisu )

    آغاز شده توسط bahargol, ۱۳۸۸/۰۶/۱۰ ۰۲:۴۳ قبل از ظهر
    103 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 103
    • پاسخ: 816
    • بازدید: 267,519
    ۱۳۹۳/۰۶/۰۸, ۰۹:۰۶ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  19. دسر گلداني!

    آغاز شده توسط لادن, ۱۳۸۹/۰۱/۱۶ ۰۶:۲۷ بعد از ظهر
    24 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 24
    • پاسخ: 188
    • بازدید: 82,847
    ۱۳۹۳/۰۶/۰۸, ۰۲:۴۴ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  20. ژله شکلاتی راه راه

    آغاز شده توسط tania-parnia, ۱۳۸۹/۰۳/۲۴ ۰۷:۲۹ قبل از ظهر
    20 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 20
    • پاسخ: 157
    • بازدید: 76,896
    ۱۳۹۳/۰۶/۰۸, ۱۲:۳۴ قبل از ظهر برو به آخرین پست

صفحه 1 از 6 1234 ... آخرینآخرین

اطلاعات و گزینه های انجمن

مدیران این انجمن

تنظیمات نمایش موضوعات

استفاده از این کنترل به منظور ایجاد محدودیت برای نمایش موضوعات در یک چهارچوب زمانی مشخص است.

به شما اجازه می دهد تا انتخاب کنید اطلاعات بر اساس لیست موضوع مرتب شوند.

ترتیب نمایش...

توجه : وقتی که مرتب سازی بر اساس تاریخ ، 'نزولی', جدید ترین نتایج را اول نمایش می دهد.

راهنمای آیکون های سایت

پست های جدید
پست های جدید
بدون پست جدید
بدون پست جدید
بیشترین نسبت به 15000 پاسخ یا 100000 نمایش
موضوع پربیننده شامل ارسال جدید
بیشترین نسبت به 15000 پاسخ یا 100000 نمایش
موضوع پربیننده بدون ارسال جدید
موضوع بسته شد
این موضوع بسته است
موضوع شامل نوشته ای توسط شما می باشد
در این موضوع شرکت داشته اید

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

نکته ها

پخت بهتر ماکارونی


1. چند قاشق غذاخوری روغن داخل ماکارونی در حال جوشیدن بریزید.

2. دو قاشق آبلیمو به مایه ماکارونی بیافزایید تا ماکارونی شما لذیذتر شود.