نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
آپلود عکس فال حافظ
آموزشگاه احسانه بیگی
وبلاگ ها شارژ
عضو طلايي خانواده مامي سايت کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
صفحه 1 از 7 1234 ... آخرینآخرین
نمایش موضوعات: شماره 1 تا 20 , از مجموع ‍136 موضوع

انواع دسر - Dessert

  1. Lightbulb موضوع مهم شود مهم: نکات پایه برای تهیه انواع دسر

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۹/۰۶/۲۳ ۰۳:۱۲ بعد از ظهر
    28 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 28
    • پاسخ: 220
    • بازدید: 113,467
    ۱۳۹۴/۰۴/۱۵, ۰۳:۵۷ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  2. Exclamation موضوع مهم شود مهم: درخواست ایجاد مبحث

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۹۲/۱۰/۰۷ ۱۲:۵۶ بعد از ظهر
    2 صفحه ها
    1 2
    • پاسخ: 8
    • بازدید: 2,145
    ۱۳۹۴/۰۳/۲۴, ۱۱:۲۲ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  3. Post موضوع مهم شود مهم: کاربران تازه وارد عزیز لطفا بخوانند

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۹۲/۰۹/۱۷ ۰۵:۲۹ بعد از ظهر
    • پاسخ: 4
    • بازدید: 3,312
    ۱۳۹۳/۰۶/۰۹, ۱۰:۱۱ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  4. Exclamation موضوع مهم شود مهم: .: هدف ما ...(!) :.

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۹۲/۱۰/۱۸ ۱۲:۴۴ بعد از ظهر
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 1,019
    ۱۳۹۲/۱۰/۱۸, ۱۲:۴۴ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  5. Red face موضوع مهم شود مهم: لینک و فهرست مباحث انجمن دسرها

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۹۲/۰۹/۱۷ ۰۴:۴۹ بعد از ظهر
    • پاسخ: 1
    • بازدید: 3,480
    ۱۳۹۲/۰۹/۱۷, ۰۴:۵۱ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  1. ژله سورپرایز

    آغاز شده توسط bahargol, ۱۳۸۹/۱۱/۰۷ ۰۳:۰۲ بعد از ظهر
    30 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 30
    • پاسخ: 235
    • بازدید: 178,426
    دیروز, ۱۱:۵۳ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  2. انواع فــــرنی و شیر برنج

    آغاز شده توسط najma, ۱۳۸۸/۰۶/۱۱ ۰۹:۱۸ قبل از ظهر
    66 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 66
    • پاسخ: 526
    • بازدید: 161,458
    دیروز, ۰۱:۳۸ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  3. ژله ابرو باد ( و رنگیِ کج، اریب و ... )

    آغاز شده توسط anousheh, ۱۳۹۰/۰۳/۱۶ ۰۹:۵۹ بعد از ظهر
    8 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 8
    • پاسخ: 61
    • بازدید: 26,560
    دیروز, ۰۱:۳۰ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  4. انواع ژله و دسرهای ژلاتینه - Jello & Gelatinised desserts

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۸/۰۵/۰۴ ۰۶:۳۰ بعد از ظهر
    252 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 252
    • پاسخ: 2,008
    • بازدید: 1,489,560
    ۱۳۹۴/۰۵/۱۰, ۰۵:۵۱ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  5. کرم کاسترد و انواع آن

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۸/۰۵/۰۴ ۰۶:۳۰ بعد از ظهر
    16 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 16
    • پاسخ: 122
    • بازدید: 16,857
    ۱۳۹۴/۰۵/۱۰, ۰۳:۵۳ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  6. دسر پان اسپانیا

    آغاز شده توسط artin, ۱۳۸۸/۰۷/۰۱ ۱۲:۳۳ بعد از ظهر
    196 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 196
    • پاسخ: 1,567
    • بازدید: 522,989
    ۱۳۹۴/۰۵/۱۰, ۰۳:۲۷ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  7. ترایفل و پارفی

    آغاز شده توسط shohreh, ۱۳۸۸/۰۶/۲۳ ۰۷:۲۱ قبل از ظهر
    16 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 16
    • پاسخ: 122
    • بازدید: 70,953
    ۱۳۹۴/۰۵/۱۰, ۰۱:۱۵ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  8. ژله به شکل نیمرو و تخم مرغ آب پز

    آغاز شده توسط آتي, ۱۳۸۸/۰۵/۰۹ ۰۴:۰۶ بعد از ظهر
    33 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 33
    • پاسخ: 262
    • بازدید: 100,869
    ۱۳۹۴/۰۵/۱۰, ۱۲:۲۸ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  9. چاكلت لاوا كيك - chocolate lava cake-چاکلت فاندانت

    آغاز شده توسط najma, ۱۳۸۸/۰۸/۲۰ ۱۲:۱۵ قبل از ظهر
    21 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 21
    • پاسخ: 161
    • بازدید: 82,204
    ۱۳۹۴/۰۵/۱۰, ۱۰:۴۶ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  10. دسر گلداني!

    آغاز شده توسط لادن, ۱۳۸۹/۰۱/۱۶ ۰۵:۲۷ بعد از ظهر
    26 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 26
    • پاسخ: 206
    • بازدید: 105,013
    ۱۳۹۴/۰۵/۰۹, ۰۲:۰۲ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  11. ژله رنگین کمان

    آغاز شده توسط rahayi, ۱۳۸۸/۰۵/۰۲ ۰۱:۱۶ بعد از ظهر
    119 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 119
    • پاسخ: 945
    • بازدید: 362,401
    ۱۳۹۴/۰۵/۰۹, ۱۲:۱۴ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  12. دسر زعفرانی

    آغاز شده توسط فرناز88, ۱۳۹۱/۰۷/۰۶ ۰۲:۱۸ بعد از ظهر
    8 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 8
    • پاسخ: 62
    • بازدید: 18,491
    ۱۳۹۴/۰۵/۰۸, ۱۰:۴۲ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  13. ژله تصویری

    آغاز شده توسط لادن, ۱۳۸۸/۰۶/۰۹ ۱۱:۵۷ بعد از ظهر
    99 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 99
    • پاسخ: 790
    • بازدید: 403,135
    ۱۳۹۴/۰۵/۰۸, ۰۳:۰۰ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  14. دسر خرده شیشه(ژله موزائیک)

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۸/۰۵/۰۴ ۰۶:۳۰ بعد از ظهر
    173 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 173
    • پاسخ: 1,379
    • بازدید: 683,172
    ۱۳۹۴/۰۵/۰۷, ۰۳:۳۳ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  15. شله زرد

    آغاز شده توسط masi, ۱۳۸۸/۰۵/۰۳ ۱۱:۵۲ قبل از ظهر
    67 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 67
    • پاسخ: 532
    • بازدید: 138,111
    ۱۳۹۴/۰۵/۰۷, ۰۱:۳۴ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  16. انواع خاگینه و کرپ های شیرین

    آغاز شده توسط Roya, ۱۳۸۸/۰۵/۲۱ ۰۴:۵۴ بعد از ظهر
    24 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 24
    • پاسخ: 187
    • بازدید: 166,770
    ۱۳۹۴/۰۵/۰۷, ۱۰:۵۶ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  17. انواع موس و سوفله (ژلاتینه و بدون ژلاتین)

    آغاز شده توسط فرزانه, ۱۳۸۸/۰۴/۲۸ ۰۷:۵۳ بعد از ظهر
    15 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 15
    • پاسخ: 118
    • بازدید: 56,367
    ۱۳۹۴/۰۵/۰۷, ۱۰:۲۵ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  18. انواع پاناكوتا

    آغاز شده توسط heaven, ۱۳۸۹/۰۵/۲۱ ۱۲:۱۳ بعد از ظهر
    22 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 22
    • پاسخ: 173
    • بازدید: 136,969
    ۱۳۹۴/۰۵/۰۷, ۰۹:۵۶ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  19. تیرامیسو ( Tiramisu )

    آغاز شده توسط bahargol, ۱۳۸۸/۰۶/۱۰ ۰۱:۴۳ قبل از ظهر
    119 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 119
    • پاسخ: 950
    • بازدید: 356,127
    ۱۳۹۴/۰۵/۰۶, ۰۶:۳۳ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  20. کرم میوه ای (آناناس، موز، انبه، توت فرنگی، طالبی و ...)

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۸/۰۵/۰۴ ۰۶:۳۰ بعد از ظهر
    17 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 17
    • پاسخ: 134
    • بازدید: 21,901
    ۱۳۹۴/۰۵/۰۶, ۰۳:۲۳ بعد از ظهر برو به آخرین پست

صفحه 1 از 7 1234 ... آخرینآخرین

اطلاعات و گزینه های انجمن

مدیران این انجمن

تنظیمات نمایش موضوعات

استفاده از این کنترل به منظور ایجاد محدودیت برای نمایش موضوعات در یک چهارچوب زمانی مشخص است.

به شما اجازه می دهد تا انتخاب کنید اطلاعات بر اساس لیست موضوع مرتب شوند.

ترتیب نمایش...

توجه : وقتی که مرتب سازی بر اساس تاریخ ، 'نزولی', جدید ترین نتایج را اول نمایش می دهد.

راهنمای آیکون های سایت

پست های جدید
پست های جدید
بدون پست جدید
بدون پست جدید
بیشترین نسبت به 15000 پاسخ یا 100000 نمایش
موضوع پربیننده شامل ارسال جدید
بیشترین نسبت به 15000 پاسخ یا 100000 نمایش
موضوع پربیننده بدون ارسال جدید
موضوع بسته شد
این موضوع بسته است
موضوع شامل نوشته ای توسط شما می باشد
در این موضوع شرکت داشته اید

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

نکته ها

پخت بهتر ماکارونی


1. چند قاشق غذاخوری روغن داخل ماکارونی در حال جوشیدن بریزید.

2. دو قاشق آبلیمو به مایه ماکارونی بیافزایید تا ماکارونی شما لذیذتر شود.