رسانه مامی سایت
عضو طلایی خانواده مامی سایت کلوب های مامی سایت
بازارچه کالای دست دوم رسانه مامی سایت
صفحه 1 از 7 1234 ... آخرینآخرین
نمایش موضوعات: شماره 1 تا 20 , از مجموع ‍128 موضوع

انواع دسر - Dessert

  1. Lightbulb موضوع مهم شود مهم: نکات پایه برای تهیه انواع دسر

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۹/۰۶/۲۳ ۰۴:۱۲ بعد از ظهر
    26 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 26
    • پاسخ: 201
    • بازدید: 91,963
    ۱۳۹۳/۰۶/۲۹, ۰۹:۱۹ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  2. Post موضوع مهم شود مهم: کاربران تازه وارد عزیز لطفا بخوانند

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۹۲/۰۹/۱۷ ۰۶:۲۹ بعد از ظهر
    • پاسخ: 4
    • بازدید: 2,041
    ۱۳۹۳/۰۶/۰۹, ۱۱:۱۱ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  3. Exclamation موضوع مهم شود مهم: درخواست ایجاد مبحث

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۹۲/۱۰/۰۷ ۰۱:۵۶ بعد از ظهر
    • پاسخ: 6
    • بازدید: 1,465
    ۱۳۹۳/۰۱/۱۹, ۱۰:۴۹ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  4. Exclamation موضوع مهم شود مهم: .: هدف ما ...(!) :.

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۹۲/۱۰/۱۸ ۰۱:۴۴ بعد از ظهر
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 629
    ۱۳۹۲/۱۰/۱۸, ۰۱:۴۴ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  5. Red face موضوع مهم شود مهم: لینک و فهرست مباحث انجمن دسرها

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۹۲/۰۹/۱۷ ۰۵:۴۹ بعد از ظهر
    • پاسخ: 1
    • بازدید: 1,765
    ۱۳۹۲/۰۹/۱۷, ۰۵:۵۱ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  1. ژله گلدار ( تزریقی )

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۸/۰۵/۰۴ ۰۷:۳۰ بعد از ظهر
    193 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 193
    • پاسخ: 1,536
    • بازدید: 673,027
    دیروز, ۰۸:۵۲ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  2. دسر خرده شیشه(ژله موزائیک)

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۸/۰۵/۰۴ ۰۷:۳۰ بعد از ظهر
    161 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 161
    • پاسخ: 1,285
    • بازدید: 563,831
    دیروز, ۰۸:۲۳ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  3. انواع پودینگ

    آغاز شده توسط nardooneh*, ۱۳۸۸/۱۰/۰۴ ۰۵:۲۶ بعد از ظهر
    51 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 51
    • پاسخ: 405
    • بازدید: 159,497
    دیروز, ۰۸:۱۰ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  4. قاب ژله فانتزی

    آغاز شده توسط najma, ۱۳۸۹/۱۰/۲۱ ۰۱:۱۲ بعد از ظهر
    11 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 11
    • پاسخ: 86
    • بازدید: 74,470
    دیروز, ۰۵:۲۶ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  5. دسر پان اسپانیا

    آغاز شده توسط artin, ۱۳۸۸/۰۷/۰۱ ۰۱:۳۳ بعد از ظهر
    178 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 178
    • پاسخ: 1,416
    • بازدید: 380,938
    دیروز, ۰۳:۱۰ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  6. ژله تصویری

    آغاز شده توسط لادن, ۱۳۸۸/۰۶/۱۰ ۱۲:۵۷ قبل از ظهر
    91 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 91
    • پاسخ: 721
    • بازدید: 316,195
    دیروز, ۰۳:۰۳ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  7. تیرامیسو ( Tiramisu )

    آغاز شده توسط bahargol, ۱۳۸۸/۰۶/۱۰ ۰۲:۴۳ قبل از ظهر
    107 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 107
    • پاسخ: 849
    • بازدید: 281,497
    دیروز, ۰۱:۰۸ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  8. آلما تاتلیسی

    آغاز شده توسط sohay, ۱۳۹۲/۰۵/۱۵ ۰۱:۴۷ بعد از ظهر
    8 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 8
    • پاسخ: 59
    • بازدید: 13,749
    دیروز, ۱۲:۴۴ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  9. ژله آکواریوم

    آغاز شده توسط afsan, ۱۳۸۸/۰۵/۰۱ ۱۱:۵۱ قبل از ظهر
    29 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 29
    • پاسخ: 230
    • بازدید: 103,344
    ۱۳۹۳/۰۸/۰۲, ۱۱:۱۸ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  10. دسر زعفرانی

    آغاز شده توسط فرناز88, ۱۳۹۱/۰۷/۰۶ ۰۳:۱۸ بعد از ظهر
    2 صفحه ها
    1 2
    • پاسخ: 8
    • بازدید: 450
    ۱۳۹۳/۰۸/۰۲, ۰۸:۲۵ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  11. شله زرد

    آغاز شده توسط masi, ۱۳۸۸/۰۵/۰۳ ۱۲:۵۲ بعد از ظهر
    59 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 59
    • پاسخ: 466
    • بازدید: 108,844
    ۱۳۹۳/۰۸/۰۲, ۰۸:۱۷ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  12. دسر چرخشی ( راه راه عمودی یا ...)

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۹۰/۰۱/۲۶ ۰۱:۵۸ بعد از ظهر
    13 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 13
    • پاسخ: 99
    • بازدید: 43,030
    ۱۳۹۳/۰۸/۰۱, ۱۲:۰۳ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  13. انواع موس و سوفله (ژلاتینه و بدون ژلاتین)

    آغاز شده توسط فرزانه, ۱۳۸۸/۰۴/۲۸ ۰۸:۵۳ بعد از ظهر
    13 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 13
    • پاسخ: 103
    • بازدید: 40,328
    ۱۳۹۳/۰۸/۰۱, ۱۱:۱۴ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  14. شارلوت

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۸/۰۵/۱۳ ۱۱:۳۰ قبل از ظهر
    65 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 65
    • پاسخ: 516
    • بازدید: 289,519
    ۱۳۹۳/۰۸/۰۱, ۱۰:۴۹ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  15. انواع ژله و دسرهای ژلاتینه

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۸/۰۵/۰۴ ۰۷:۳۰ بعد از ظهر
    223 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 223
    • پاسخ: 1,781
    • بازدید: 1,257,033
    ۱۳۹۳/۰۷/۳۰, ۰۱:۴۳ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  16. انواع پاناكوتا

    آغاز شده توسط heaven, ۱۳۸۹/۰۵/۲۱ ۰۱:۱۳ بعد از ظهر
    18 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 18
    • پاسخ: 141
    • بازدید: 96,116
    ۱۳۹۳/۰۷/۳۰, ۱۲:۰۱ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  17. ژله رنگین کمان

    آغاز شده توسط rahayi, ۱۳۸۸/۰۵/۰۲ ۰۲:۱۶ بعد از ظهر
    107 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 107
    • پاسخ: 853
    • بازدید: 299,041
    ۱۳۹۳/۰۷/۲۹, ۰۶:۴۳ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  18. سس کارامل شیری و کاربرد های آن(دولسه دلچه)Dulce de Leche

    آغاز شده توسط najma, ۱۳۸۸/۰۹/۲۷ ۰۲:۴۶ قبل از ظهر
    18 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 18
    • پاسخ: 141
    • بازدید: 68,638
    ۱۳۹۳/۰۷/۲۹, ۰۲:۵۸ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  19. دسرهای میوه ای

    آغاز شده توسط Roya, ۱۳۸۸/۰۴/۳۱ ۰۲:۳۳ قبل از ظهر
    17 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 17
    • پاسخ: 129
    • بازدید: 78,750
    ۱۳۹۳/۰۷/۲۸, ۰۵:۵۹ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  20. ژله مغزدار

    آغاز شده توسط مریم گلی .., ۱۳۹۰/۰۹/۲۲ ۰۱:۱۷ بعد از ظهر
    5 صفحه ها
    1 2 3 4 5
    • پاسخ: 32
    • بازدید: 6,744
    ۱۳۹۳/۰۷/۲۶, ۰۵:۰۳ بعد از ظهر برو به آخرین پست

صفحه 1 از 7 1234 ... آخرینآخرین

اطلاعات و گزینه های انجمن

مدیران این انجمن

تنظیمات نمایش موضوعات

استفاده از این کنترل به منظور ایجاد محدودیت برای نمایش موضوعات در یک چهارچوب زمانی مشخص است.

به شما اجازه می دهد تا انتخاب کنید اطلاعات بر اساس لیست موضوع مرتب شوند.

ترتیب نمایش...

توجه : وقتی که مرتب سازی بر اساس تاریخ ، 'نزولی', جدید ترین نتایج را اول نمایش می دهد.

راهنمای آیکون های سایت

پست های جدید
پست های جدید
بدون پست جدید
بدون پست جدید
بیشترین نسبت به 15000 پاسخ یا 100000 نمایش
موضوع پربیننده شامل ارسال جدید
بیشترین نسبت به 15000 پاسخ یا 100000 نمایش
موضوع پربیننده بدون ارسال جدید
موضوع بسته شد
این موضوع بسته است
موضوع شامل نوشته ای توسط شما می باشد
در این موضوع شرکت داشته اید

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

نکته ها

پخت بهتر ماکارونی


1. چند قاشق غذاخوری روغن داخل ماکارونی در حال جوشیدن بریزید.

2. دو قاشق آبلیمو به مایه ماکارونی بیافزایید تا ماکارونی شما لذیذتر شود.