رسانه مامی سایت
صفحه 1 از 5 1234 ... آخرینآخرین
نمایش موضوعات: شماره 1 تا 20 , از مجموع ‍90 موضوع

انواع دسر - Dessert

  1. Lightbulb موضوع مهم شود مهم: نکات پایه برای تهیه انواع دسر

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۹/۰۶/۲۳ ۰۴:۱۲ بعد از ظهر
    26 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 26
    • پاسخ: 200
    • بازدید: 86,521
    ۱۳۹۳/۰۵/۰۶, ۱۲:۰۵ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  2. Exclamation موضوع مهم شود مهم: درخواست ایجاد مبحث

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۹۲/۱۰/۰۷ ۰۱:۵۶ بعد از ظهر
    • پاسخ: 6
    • بازدید: 1,265
    ۱۳۹۳/۰۱/۱۹, ۱۰:۴۹ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  3. Post موضوع مهم شود مهم: کاربران تازه وارد عزیز لطفا بخوانند

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۹۲/۰۹/۱۷ ۰۶:۲۹ بعد از ظهر
    • پاسخ: 2
    • بازدید: 1,533
    ۱۳۹۲/۱۱/۱۴, ۰۹:۴۷ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  4. Exclamation موضوع مهم شود مهم: .: هدف ما ...(!) :.

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۹۲/۱۰/۱۸ ۰۱:۴۴ بعد از ظهر
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 500
    ۱۳۹۲/۱۰/۱۸, ۰۱:۴۴ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  5. Red face موضوع مهم شود مهم: لینک و فهرست مباحث انجمن دسرها

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۹۲/۰۹/۱۷ ۰۵:۴۹ بعد از ظهر
    • پاسخ: 1
    • بازدید: 1,271
    ۱۳۹۲/۰۹/۱۷, ۰۵:۵۱ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  1. ترایفل و پارفی

    آغاز شده توسط shohreh, ۱۳۸۸/۰۶/۲۳ ۰۸:۲۱ قبل از ظهر
    14 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 14
    • پاسخ: 110
    • بازدید: 53,217
    امروز, ۰۳:۵۲ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  2. انواع موس و سوفله (ژلاتینه و بدون ژلاتین)

    آغاز شده توسط فرزانه, ۱۳۸۸/۰۴/۲۸ ۰۸:۵۳ بعد از ظهر
    14 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 14
    • پاسخ: 107
    • بازدید: 35,168
    امروز, ۰۱:۱۲ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  3. تیرامیسو ( Tiramisu )

    آغاز شده توسط bahargol, ۱۳۸۸/۰۶/۱۰ ۰۲:۴۳ قبل از ظهر
    101 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 101
    • پاسخ: 807
    • بازدید: 259,825
    امروز, ۰۱:۰۳ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  4. ژله گلدار ( تزریقی )

    آغاز شده توسط مینا گلی, ۱۳۸۸/۰۵/۲۰ ۱۰:۴۰ قبل از ظهر
    178 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 178
    • پاسخ: 1,421
    • بازدید: 617,743
    امروز, ۱۲:۴۴ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  5. ژله ببری

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۹/۰۵/۲۷ ۰۹:۰۸ بعد از ظهر
    9 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 9
    • پاسخ: 68
    • بازدید: 39,529
    امروز, ۰۱:۰۴ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  6. دسر چرخشی ( راه راه عمودی یا ...)

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۹۰/۰۱/۲۶ ۰۱:۵۸ بعد از ظهر
    12 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 12
    • پاسخ: 92
    • بازدید: 28,255
    امروز, ۱۲:۵۹ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  7. آلما تاتلیسی

    آغاز شده توسط sohay, ۱۳۹۲/۰۵/۱۵ ۰۱:۴۷ بعد از ظهر
    7 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 7
    • پاسخ: 54
    • بازدید: 7,759
    دیروز, ۰۸:۵۹ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  8. ژله آکواریوم

    آغاز شده توسط afsan, ۱۳۸۸/۰۵/۰۱ ۱۱:۵۱ قبل از ظهر
    28 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 28
    • پاسخ: 223
    • بازدید: 95,154
    دیروز, ۰۸:۳۴ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  9. دسر گلداني!

    آغاز شده توسط لادن, ۱۳۸۹/۰۱/۱۶ ۰۶:۲۷ بعد از ظهر
    24 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 24
    • پاسخ: 185
    • بازدید: 80,101
    دیروز, ۰۵:۲۰ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  10. دسرهای متنوع مناسب ماه رمضان

    آغاز شده توسط najma, ۱۳۸۹/۰۴/۱۵ ۱۰:۳۰ بعد از ظهر
    25 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 25
    • پاسخ: 199
    • بازدید: 129,292
    دیروز, ۰۲:۰۸ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  11. ژله رولی(فرفره ای) و یا jello pinwheels

    آغاز شده توسط saran, ۱۳۸۸/۱۱/۰۵ ۰۸:۰۹ بعد از ظهر
    146 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 146
    • پاسخ: 1,167
    • بازدید: 404,186
    دیروز, ۱۱:۲۵ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  12. انواع فــــرنی و شیر برنج

    آغاز شده توسط najma, ۱۳۸۸/۰۶/۱۱ ۱۰:۱۸ قبل از ظهر
    55 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 55
    • پاسخ: 439
    • بازدید: 116,033
    ۱۳۹۳/۰۵/۰۸, ۰۷:۳۳ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  13. دسر پان اسپانیا

    آغاز شده توسط artin, ۱۳۸۸/۰۷/۰۱ ۰۱:۳۳ بعد از ظهر
    170 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 170
    • پاسخ: 1,354
    • بازدید: 340,347
    ۱۳۹۳/۰۵/۰۸, ۰۷:۱۸ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  14. انواع کِرِم (ژلاتینه و بدون ژلاتین)

    آغاز شده توسط فرزانه, ۱۳۸۸/۰۴/۲۸ ۰۹:۱۱ بعد از ظهر
    48 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 48
    • پاسخ: 381
    • بازدید: 144,999
    ۱۳۹۳/۰۵/۰۸, ۰۷:۱۱ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  15. شله زرد

    آغاز شده توسط masi, ۱۳۸۸/۰۵/۰۳ ۱۲:۵۲ بعد از ظهر
    56 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 56
    • پاسخ: 445
    • بازدید: 103,733
    ۱۳۹۳/۰۵/۰۸, ۱۱:۱۳ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  16. انواع ژله

    آغاز شده توسط najma, ۱۳۸۸/۰۴/۲۹ ۱۱:۵۹ بعد از ظهر
    213 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 213
    • پاسخ: 1,697
    • بازدید: 1,188,423
    ۱۳۹۳/۰۵/۰۸, ۱۱:۱۱ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  17. دسر ژله و موز

    آغاز شده توسط ღ. saba .ღ, ۱۳۸۸/۱۰/۱۵ ۱۲:۳۰ قبل از ظهر
    21 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 21
    • پاسخ: 162
    • بازدید: 79,638
    ۱۳۹۳/۰۵/۰۸, ۰۲:۲۹ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  18. دسر خرده شیشه(ژله موزائیک)

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۸/۰۵/۰۴ ۰۷:۳۰ بعد از ظهر
    155 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 155
    • پاسخ: 1,236
    • بازدید: 526,982
    ۱۳۹۳/۰۵/۰۸, ۰۱:۵۳ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  19. انواع دسر با سیب!

    آغاز شده توسط fargol, ۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۰۱:۳۴ بعد از ظهر
    6 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 6
    • پاسخ: 44
    • بازدید: 32,690
    ۱۳۹۳/۰۵/۰۸, ۱۲:۵۴ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  20. انواع پودینگ

    آغاز شده توسط nardooneh*, ۱۳۸۸/۱۰/۰۴ ۰۵:۲۶ بعد از ظهر
    55 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 55
    • پاسخ: 435
    • بازدید: 145,809
    ۱۳۹۳/۰۵/۰۷, ۱۰:۰۴ بعد از ظهر برو به آخرین پست

صفحه 1 از 5 1234 ... آخرینآخرین

اطلاعات و گزینه های انجمن

مدیران این انجمن

تنظیمات نمایش موضوعات

استفاده از این کنترل به منظور ایجاد محدودیت برای نمایش موضوعات در یک چهارچوب زمانی مشخص است.

به شما اجازه می دهد تا انتخاب کنید اطلاعات بر اساس لیست موضوع مرتب شوند.

ترتیب نمایش...

توجه : وقتی که مرتب سازی بر اساس تاریخ ، 'نزولی', جدید ترین نتایج را اول نمایش می دهد.

راهنمای آیکون های سایت

پست های جدید
پست های جدید
بدون پست جدید
بدون پست جدید
بیشترین نسبت به 15000 پاسخ یا 100000 نمایش
موضوع پربیننده شامل ارسال جدید
بیشترین نسبت به 15000 پاسخ یا 100000 نمایش
موضوع پربیننده بدون ارسال جدید
موضوع بسته شد
این موضوع بسته است
موضوع شامل نوشته ای توسط شما می باشد
در این موضوع شرکت داشته اید

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

نکته ها

پخت بهتر ماکارونی


1. چند قاشق غذاخوری روغن داخل ماکارونی در حال جوشیدن بریزید.

2. دو قاشق آبلیمو به مایه ماکارونی بیافزایید تا ماکارونی شما لذیذتر شود.