رسانه مامی سایت
عضو طلایی خانواده مامی سایت کلوب های مامی سایت
بازارچه کالای دست دوم رسانه مامی سایت
صفحه 1 از 7 1234 ... آخرینآخرین
نمایش موضوعات: شماره 1 تا 20 , از مجموع ‍128 موضوع

انواع دسر - Dessert

  1. Lightbulb موضوع مهم شود مهم: نکات پایه برای تهیه انواع دسر

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۹/۰۶/۲۳ ۰۴:۱۲ بعد از ظهر
    26 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 26
    • پاسخ: 201
    • بازدید: 91,787
    ۱۳۹۳/۰۶/۲۹, ۰۹:۱۹ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  2. Post موضوع مهم شود مهم: کاربران تازه وارد عزیز لطفا بخوانند

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۹۲/۰۹/۱۷ ۰۶:۲۹ بعد از ظهر
    • پاسخ: 4
    • بازدید: 2,022
    ۱۳۹۳/۰۶/۰۹, ۱۱:۱۱ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  3. Exclamation موضوع مهم شود مهم: درخواست ایجاد مبحث

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۹۲/۱۰/۰۷ ۰۱:۵۶ بعد از ظهر
    • پاسخ: 6
    • بازدید: 1,460
    ۱۳۹۳/۰۱/۱۹, ۱۰:۴۹ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  4. Exclamation موضوع مهم شود مهم: .: هدف ما ...(!) :.

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۹۲/۱۰/۱۸ ۰۱:۴۴ بعد از ظهر
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 627
    ۱۳۹۲/۱۰/۱۸, ۰۱:۴۴ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  5. Red face موضوع مهم شود مهم: لینک و فهرست مباحث انجمن دسرها

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۹۲/۰۹/۱۷ ۰۵:۴۹ بعد از ظهر
    • پاسخ: 1
    • بازدید: 1,749
    ۱۳۹۲/۰۹/۱۷, ۰۵:۵۱ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  1. شارلوت

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۸/۰۵/۱۳ ۱۱:۳۰ قبل از ظهر
    65 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 65
    • پاسخ: 514
    • بازدید: 288,950
    دیروز, ۱۰:۲۰ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  2. انواع ژله و دسرهای ژلاتینه

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۸/۰۵/۰۴ ۰۷:۳۰ بعد از ظهر
    223 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 223
    • پاسخ: 1,781
    • بازدید: 1,255,626
    دیروز, ۰۱:۴۳ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  3. انواع پاناكوتا

    آغاز شده توسط heaven, ۱۳۸۹/۰۵/۲۱ ۰۱:۱۳ بعد از ظهر
    18 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 18
    • پاسخ: 141
    • بازدید: 95,785
    دیروز, ۱۲:۰۱ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  4. ژله رنگین کمان

    آغاز شده توسط rahayi, ۱۳۸۸/۰۵/۰۲ ۰۲:۱۶ بعد از ظهر
    107 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 107
    • پاسخ: 854
    • بازدید: 298,551
    ۱۳۹۳/۰۷/۲۹, ۰۶:۴۳ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  5. سس کارامل شیری و کاربرد های آن(دولسه دلچه)Dulce de Leche

    آغاز شده توسط najma, ۱۳۸۸/۰۹/۲۷ ۰۲:۴۶ قبل از ظهر
    18 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 18
    • پاسخ: 141
    • بازدید: 68,524
    ۱۳۹۳/۰۷/۲۹, ۰۲:۵۸ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  6. ژله گلدار ( تزریقی )

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۸/۰۵/۰۴ ۰۷:۳۰ بعد از ظهر
    192 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 192
    • پاسخ: 1,529
    • بازدید: 671,636
    ۱۳۹۳/۰۷/۲۹, ۰۴:۱۵ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  7. ژله تصویری

    آغاز شده توسط لادن, ۱۳۸۸/۰۶/۱۰ ۱۲:۵۷ قبل از ظهر
    90 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 90
    • پاسخ: 719
    • بازدید: 315,344
    ۱۳۹۳/۰۷/۲۹, ۱۲:۵۱ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  8. دسرهای میوه ای

    آغاز شده توسط Roya, ۱۳۸۸/۰۴/۳۱ ۰۲:۳۳ قبل از ظهر
    17 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 17
    • پاسخ: 129
    • بازدید: 78,588
    ۱۳۹۳/۰۷/۲۸, ۰۵:۵۹ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  9. تیرامیسو ( Tiramisu )

    آغاز شده توسط bahargol, ۱۳۸۸/۰۶/۱۰ ۰۲:۴۳ قبل از ظهر
    106 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 106
    • پاسخ: 846
    • بازدید: 280,503
    ۱۳۹۳/۰۷/۲۸, ۰۵:۴۷ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  10. دسر پان اسپانیا

    آغاز شده توسط artin, ۱۳۸۸/۰۷/۰۱ ۰۱:۳۳ بعد از ظهر
    177 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 177
    • پاسخ: 1,413
    • بازدید: 379,761
    ۱۳۹۳/۰۷/۲۸, ۰۴:۱۸ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  11. دسر خرده شیشه(ژله موزائیک)

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۸/۰۵/۰۴ ۰۷:۳۰ بعد از ظهر
    161 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 161
    • پاسخ: 1,282
    • بازدید: 562,753
    ۱۳۹۳/۰۷/۲۸, ۰۲:۵۷ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  12. ژله مغزدار

    آغاز شده توسط مریم گلی .., ۱۳۹۰/۰۹/۲۲ ۰۱:۱۷ بعد از ظهر
    5 صفحه ها
    1 2 3 4 5
    • پاسخ: 32
    • بازدید: 6,624
    ۱۳۹۳/۰۷/۲۶, ۰۵:۰۳ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  13. انواع فــــرنی و شیر برنج

    آغاز شده توسط najma, ۱۳۸۸/۰۶/۱۱ ۱۰:۱۸ قبل از ظهر
    59 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 59
    • پاسخ: 465
    • بازدید: 122,975
    ۱۳۹۳/۰۷/۲۶, ۰۱:۴۰ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  14. کرم میوه ای (آناناس، موز، انبه، توت فرنگی، طالبی و ...)

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۸/۰۵/۰۴ ۰۷:۳۰ بعد از ظهر
    14 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 14
    • پاسخ: 107
    • بازدید: 3,808
    ۱۳۹۳/۰۷/۲۶, ۰۱:۲۲ قبل از ظهر برو به آخرین پست
  15. ژله آکواریوم

    آغاز شده توسط afsan, ۱۳۸۸/۰۵/۰۱ ۱۱:۵۱ قبل از ظهر
    29 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 29
    • پاسخ: 229
    • بازدید: 102,991
    ۱۳۹۳/۰۷/۲۵, ۰۷:۰۱ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  16. کیک هویج موزاییکی با بیسکوییت

    آغاز شده توسط گیتار, ۱۳۹۲/۰۹/۰۴ ۰۲:۳۰ بعد از ظهر
    2 صفحه ها
    1 2
    • پاسخ: 8
    • بازدید: 513
    ۱۳۹۳/۰۷/۲۴, ۰۶:۰۹ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  17. طرز تهیه پاستیل

    آغاز شده توسط aram_khp, ۱۳۸۸/۰۸/۲۹ ۱۲:۳۹ قبل از ظهر
    پاستیل، پکتین، ژلاتین
    • پاسخ: 5
    • بازدید: 782
    ۱۳۹۳/۰۷/۲۴, ۰۵:۰۶ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  18. انواع پودینگ شکلاتی (قهوه،نسکافه،کاپوچینو و ...)

    آغاز شده توسط najma, ۱۳۸۹/۰۴/۱۸ ۱۰:۴۰ قبل از ظهر
    5 صفحه ها
    1 2 3 4 5
    نرم و مخملی, پودینگ کاپوچینو، پودینگ شکلاتی، پودینگ نسکافه, پودینگ شکلاتی ترک، supangle ، turkish chocolate pudding, شکلات ابریشمی
    • پاسخ: 39
    • بازدید: 976
    ۱۳۹۳/۰۷/۲۴, ۰۲:۰۱ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  19. انواع کرم شکلاتی (کاکائو، قهوه، موکا، نسکافه، کاپوچینو و ...)

    آغاز شده توسط سامره, ۱۳۸۸/۰۵/۰۴ ۰۷:۳۰ بعد از ظهر
    11 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 11
    • پاسخ: 83
    • بازدید: 3,759
    ۱۳۹۳/۰۷/۲۲, ۰۹:۳۹ بعد از ظهر برو به آخرین پست
  20. ژله به شکل نیمرو و تخم مرغ آب پز

    آغاز شده توسط آتي, ۱۳۸۸/۰۵/۰۹ ۰۵:۰۶ بعد از ظهر
    30 صفحه ها
    1 2 3 4 5 ... 30
    • پاسخ: 239
    • بازدید: 58,290
    ۱۳۹۳/۰۷/۲۲, ۰۳:۱۳ بعد از ظهر برو به آخرین پست

صفحه 1 از 7 1234 ... آخرینآخرین

اطلاعات و گزینه های انجمن

مدیران این انجمن

تنظیمات نمایش موضوعات

استفاده از این کنترل به منظور ایجاد محدودیت برای نمایش موضوعات در یک چهارچوب زمانی مشخص است.

به شما اجازه می دهد تا انتخاب کنید اطلاعات بر اساس لیست موضوع مرتب شوند.

ترتیب نمایش...

توجه : وقتی که مرتب سازی بر اساس تاریخ ، 'نزولی', جدید ترین نتایج را اول نمایش می دهد.

راهنمای آیکون های سایت

پست های جدید
پست های جدید
بدون پست جدید
بدون پست جدید
بیشترین نسبت به 15000 پاسخ یا 100000 نمایش
موضوع پربیننده شامل ارسال جدید
بیشترین نسبت به 15000 پاسخ یا 100000 نمایش
موضوع پربیننده بدون ارسال جدید
موضوع بسته شد
این موضوع بسته است
موضوع شامل نوشته ای توسط شما می باشد
در این موضوع شرکت داشته اید

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

نکته ها

پخت بهتر ماکارونی


1. چند قاشق غذاخوری روغن داخل ماکارونی در حال جوشیدن بریزید.

2. دو قاشق آبلیمو به مایه ماکارونی بیافزایید تا ماکارونی شما لذیذتر شود.