دوستان برای میوه اگه ایده ای به جز ظروف یکبار مصرف دارین منم خیلی نیاز دارم و ممنون می شم. چون انشالاه چندتا مولودی می خوام بندازم که برای دوستان که می رن می خواستم بدم دنبال یه تغییری به جز ظروف یکبار مصرف می گشتم. لطف می کنید اگه نظراتون رو بگین. انشالاه نذر همتون قبول بشه.
عزیزم نذرتون قبول باشه من توی سفره ابوالفضلی که داشتم میوه هارو توی تور گذاشتم و سرشون رو با روبان سبز مثل شکلات بسنم شیک و جدید بود
ممنون عزیزم. عکسی ازش داری بذاری؟ ممنون می شم اگه داری بذاری. دور تور رو چین داده بودین یا ساده جمع کردی بالا و با روبان بستی؟ توره پاره نمی شه؟
نه عزیزم این موضوع مال 5 سال پیشه بله همین طور که گفتید ساده جمع کردم بالا و با روبان بستم اصلا هم پاره نشد من میوه هام سیب و پرتغال و خیار و البته نارنگی (پائیز بود)
دوستان یه مدل باشه که توی تور و اینا نباشه. چون از موقعی که خودمو می شناسم به این صورت تزئین شده . فقط یه بار دسته یه خانم دیدم توی طلق بود که یادم نیست به چه صورتی بود. اگه دوستی می دونه ممنون می شم خبر بده.
طلق های آماده توی بازار هست که به صورت مکعب های کوچک، هرمی شکل و... ساخته شدن. بعد از اینکه آجیل رو توش ریختید سرش توی هم قفل میشه. ولی این مدلی که دوستمون گذاشتن ظاهر شیک تری داره نسبت به اون طلق ها
_________________ گاهی نعمت های خدا با شکستن تمام شیشه ها وارد می شوند.
دوستان برای میوه اگه ایده ای به جز ظروف یکبار مصرف دارین منم خیلی نیاز دارم و ممنون می شم. چون انشالاه چندتا مولودی می خوام بندازم که برای دوستان که می رن می خواستم بدم دنبال یه تغییری به جز ظروف یکبار مصرف می گشتم. لطف می کنید اگه نظراتون رو بگین. انشالاه نذر همتون قبول بشه.
سلام اگر میخوای توی ظرف پلاستیکی بزاری از ظرف ساخته شده از ذرت استفاده کن ثبابم داره
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد