نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل

پیشگیری از سرطان

  1. پرنسس.م
    پرنسس.م
    به امید پیشگیری از سونامی سرطان این کلوب تاسیس شد
  2. پرنسس.م
    پرنسس.م
  3. پرنسس.م
    پرنسس.م
    روغن زیتون را حرارت ندهید...!
    "کارشناسان تغذیه در چند مطالعه مختلف تاکید کردند که حرارت دادن روغن زیتون موجب تولید مواد شیمیایی سمی میشود که برای بدن خطرناک هستند و توصیه میکنند از گزینه سالمتری مثل روغن «کلزا» برای طبخ غذا استفاده کنید..."به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، روغن زیتون ماده مغذی منبع غنی از اسیدهای چرب امگا 3، امگا 6 و امگا 9 است که سطح کلسترول خون را کاهش داده و به سلامت قلب و بهبود عملکرد مغز کمک میکند. روغن زیتون همچنین منبع طبیعی ویتامین e و حاوی اسیدهای چرب غیراشباع است اما به دلیل تولید مواد شیمیایی که در روند حرارت دیدن آن رخ میدهد کارشناسان تغذیه توصیه میکنند...(پست بعدی)
  4. پرنسس.م
    پرنسس.م
    ...
    گزینه سالمتری مثل روغن «کلزا» را که در فرانسه اغلب استفاده میشود برای طبخ غذا جایگزین روغن زیتون کنید.

    این روغن برای سرخ کردن های ملایم مثلا برای سیب زمینی و سبزیجات گزینه خوبی است و جایگزینی مناسبی برای کره در غذاها است. این روغن در ماهیتابه به خوبی گرم میشود و خطری برای سلامت بدن به همراه ندارد.به گزارش ایسنا به نقل از تلگراف، کارشناسان برای تهیه غذاهای متفاوت، روغن های مختلفی را پیشنهاد میکنند. برای مثال برای غذاهایی که زیاد سرخ میشوند روغن نارگیل، برای سالاد روغن زیتون و برای پخت و پز با حرارت ملایم روغن کلزا و برای سالاد و انواع چاشنی ها، روغن کدو و روغن آووکادو را توصیه میکنند.
  5. پرنسس.م
    پرنسس.م
    ماموگرافی چیست?
    ماموگرافی نوعی اشعه ایکس است که به متخصصان امکان بررسی و سنجش بافت های پ س ت ا ن را میدهد. در این روش پ س ت ان در معرض مقدار کمی پرتویود قرار می گیرد که تصویری از بافت پ س ت ا ن ایجاد می کند.
  6. پرنسس.م
    پرنسس.م
    توصیه هایی برای همه زنان:
    1- زنان با سن 40 و یا بالاتر باید هر 1 یا 2 سال یک بار ماموگرافی داشته باشند.2- زنانی که کمتر از 40 سال دارند و عوامل خطر برای سرطان پ س ت ا ن را دارند باید از متخصصین سلامتی خود مشورت بگیرند که آیا انجام ماموگرام به صلاح است و یا هر چند وقت یکبار باید انجام شود.
  7. پرنسس.م
    پرنسس.م
    حتی زنانی که هیچ گونه علائمی ندارند و یا در معرض خطر سرطان پ س ت ا ن نیستند. باید برنامه تنظیم شده ای برای انجام ماموگرام داشته باشند تا هرگونه پتانسیل بالقوه ایجاد سرطان پ س ت ا ن را در آنها در زودترین زمان ممکن تشخیص دهد.
  8. پرنسس.م
    پرنسس.م
    چه یافته هایی در نتایج ماموگرافی غیرطبیعی است؟
    اگر در یک ماموگرافی منطقه ای از پ س ت ا ن غیرطبیعی گزارش شود، دکتر شما تستهای دیگری را برای مشخص شدن علت پیشنهاد خواهد کرد تا تصویرهای مشخص تری (جزئی تر) از منطقه مشکوک بدست آید.

  9. پرنسس.م
    پرنسس.م
    اگرچه توده ها معمولا سرطان زا نیستند، تنها راه برای مطمئن شدن انجام آزمایشات تکمیلی مثل سونوگرافی و یا ام آر آی است. اگر آزمایشات بیشتر دال بر جامد بودن توده باشد، رادیولوژیست شما بیوپسی یا نمونه برداری را توصیه خواهد کرد، که یک پروسه ای است که در طی آن سلول ها از منطقه مشکوک برداشته می شوند و برای وجود سرطان چک می شوند.
    ترجمه: آزاده سعیدی بسطامی
    منبع:Mammogram - National Breast Cancer Foundation
  10. پرنسس.م
    پرنسس.م
    بیشتر موارد ابتلای به سرطان نتیجه "بد شانسی" است
    BBc
    تحقیقات جدید در زمینه ابتلای به انواع سرطان نشان میدهد که علت اصلی را باید در "اشتباه تصادفی" در نحوه تقسیم سلول های پایه جستجو کرد.
    نشریه علمی ساینس ژورنال در شماره اخیر خود گزارش تحقیقات دو پژوهشگر آمریکایی به نام های برت ووگلستاین و کریستیان توماستی را منتشر کرده که گفته اند ابتلای به دو سوم از انواع سرطان ها بیشتر حاصل "بدشانسی" در جهش ژنتیکی است تا شرایط زندگی فرد، عوامل محیطی و وراثت ژنتیکی.
  11. پرنسس.م
    پرنسس.م
    مطالب خیلی طولانی یه و متاسفانه توی یه پست جا نمیشه
    ای کاش کاش کاش کاش تاپیک پیشگیری از سرطان رو ایجاد میکردن
    یه موضوع رو باید توی 4-5 تا پست بفرستم
    بعضی از مطالب رو میبینم که واقعا عالی هستن اما چون طولانی هستن نمیتونم بذارمشون
    من تمام سعی خودمو میکنم
    دوستان لطفا شما هم یاری برسونید
    یه دوست عزیزی هم عضو کلوب شده بود چون من اسم کلوبم اشتباه تایپی داشت حذفش کردم و از نو کلوب ساختم
    nadin بود فکر کنم
    ببخشید
  12. golegandom1363
    golegandom1363
    بهنازخانوم ............سلام
    اجازه ورودمیفرمایید؟؟؟؟؟؟؟
  13. پرنسس.م
    پرنسس.م
    سلام گل گندم
    ورود و استقبال شما از این مبحث باعث خوشحالی بنده میشه
  14. پرنسس.م
    پرنسس.م
    احتمال وجود ترکیبات سرطان زا در چای کیسه ای
    یک کارشناس تغذیه معتقد است، مصرف چای کیسه ای میتواند سرطان زا باشد.
    مریم شیرمستی در گفت وگو با ایسنا، چای را یک گیاه عطری خواند که اگر در همان مرحله سبز بودن برداشت و استفاده شود، به چای سبز معروف است و اگر دیرتر برداشت شود و فرآیندهای حرارت دیدن را طی کند، چای سیاه نامیده میشود.
    وی با بیان این که هریک از این چای ها خواص منحصربه فرد خود را دارند، یادآوری کرد: چای سیاه ترکیبات آرامبخش اعصاب دارد. به گفته این کارشناس تغذیه، چای سیاه حاوی مقادیری فلوئور است که برای استحکام استخوان ها مفید است.
  15. پرنسس.م
    پرنسس.م
    شیرمستی کاهش وزن و کلسترول را از خواص چای سبز دانست و تاکید کرد: این چای خواص ضد سرطانی دارد و مصرف آن برای افراد چاق و دارای اضافه وزن توصیه میشود.
    وی چای ترش یا قرمز را یکی دیگر از انواع چای دانست و ادامه داد: این چای برای کاهش فشار خون و چربی مفید است و به دلیل رنگدانه های قرمز خواص ضدسرطانی دارد.
    این کارشناس تغذیه، نحوه دم کردن را یکی از مهم ترین نکاتی دانست که باید درخصوص انواع چای رعایت شود.
  16. پرنسس.م
    پرنسس.م
    وی با تأکید بر این که چای هرگز نباید جوشانده شود، توصیه کرد: افراد از مصرف انواع چای به صورت غلیظ خودداری کنند.
    شیرمستی زمان مصرف چای را نیز مهم خواند و به افراد توصیه کرد، چای سبز و سیاه را یک ساعت قبل و دو ساعت بعد از غذا مصرف نکنند، خصوصا افرادی که کم خونی دارند.
    به گفته این کارشناس تغذیه، نباید در مصرف انواع چای زیاده روی کرد و میزان مناسب برای مصرف چای یک تا ٣ فنجان و حداکثر یک تا ٣ لیوان (معادل ١٢٠ تا ٤٦٠ سی سی) در روز است.

  17. پرنسس.م
    پرنسس.م
    وی درخصوص چای های کیسه ای نیز ادامه داد: چون این چای ها مدت کمی زمان دارند که رنگ و بوی مطبوع پس بدهند، معمولا به آنها مواد معطر، ترکیبات رنگی و اسانس اضافه می شود.
    شیرمستی تصریح کرد: خصوصا چای های طعم دار و میوه ای ممکن است حاوی ترکیبات افزودنی باشند که سرطان زا ست.
    وی به افرادی که چای کیسه ای می خورند توصیه کرد، از اصل بودن چای اطمینان حاصل کنند.


  18. golegandom1363
    golegandom1363
    بااجازه.........
    من مهندسی کشاورزی خوندم
    استادمون میگفت برای انتخاب سیب زمینی وپیاز بایدکوچیک انتخاب کنیدچون اینهابانیترات بزرگ میشن
    ونیترات یکی ازعوامل سرطان زاست
    گفت برنج هندی نخوریدچون این برنجهابا سم آفلاتوکسین قدمیکشن وحتی بوی بدشون هم بخاطراین سمه
    که این سم هم سرطان زاست.
    دیگه اینکه....بادمجون روبعدازپوست کندن حتمأنیم ساعت توآب نمک بزارید تاسولانین اون خارج بشه
    همون آب سیاه یاسبزبادمجون......چون سولانین هم یکی ازعوامل سرطانزاست
    اینجوری بادمجون روغن کمتری هم مصرف میکنه.
    سیب وخیاررو حتمأپوست بکنیدبعدمیل کنید پوستش روهم ضخیم بکنید
    بااینکه 70 درصدویتامینهای سیب زیرپوستشه امامتاسفانه سیب بایدبیست روز ویابیشترازبیست روز قبل ازبرداشت
    سم بخوره امامتاسفانه باغداران برای اینکه دراواخررشدسیب کرم خورده نشه کمی قبل ازبرداشت
    سم میزنن و روپوستش باقی میمونه وباعث ایجادسرطان میشن
    کلأاستادمون گفت .هیچ وقت میوه بزرگ نخریدمیوه هابانیترات بزرگ میشن
    اگرمیخوریدمیوه کرم خورده بگیریدچون سالمتره چون کرم میره میوه ای رومیخوره که سم نداره
  19. پرنسس.م
    پرنسس.م
    مرسی گل گندم
    چه جالب!!!
    میوه کرم خورده بهتره
  20. پرنسس.م
    پرنسس.م
    از خوردن نوشیدنی های داغ پرهیز کنید
    خدا خیرتون بده بذارید یه خورده دماش کم بشه بعد نوش جان کنید
    نوشیدن نوشیدنی های داغ عامل ایجاد سرطان معده و روده هستند
  21. پرنسس.م
    پرنسس.م
    از خوردن غذاهای مانده پرهیز کنید
    غذاهای مونده عامل ایجاد سرطان معده و روده هستند
  22. golegandom1363
    golegandom1363
    خواهش میکنم............بله همونطورکه گفتم میوه کرم خورده بهتره چون کرم میوه سم نزده رومیخوره
    وسم یکی ازعوامل سرطان هست.
    یه سری ازموادغذایی ضدسرطان:
    1-گوجه فرنگی : خطرسرطان پروستات وتخمدان روکم میکنه.(چون منبع غنی لیکوپن هست)
    2-کلم هابالاخص بروکلی : خطربروزسرطان معده وسینه وپوست روکم میکنه.(چون منبع غنی سولفوران هست)
    3-توت ها :جلوگیری ازسرطان مری وروده بزرگ(بخاطرآنتوسیانین بالایی که داره)
    4-دانه سویا:خطرسرطان سینه وتخمدان وپروستات روکم میکنه .(بخاطرایزوفلاون)
    5-چای سبزوسیاه:ازرشدسرطان جلوگیری کرده وسرطان کبدوپوست ومعده راکاهش میدهد(بخاطرکاتچین)
    (بقیه روبعدامینویسم)
  23. پرنسس.م
    پرنسس.م
    پياز، چاي سبز، انگور، مركبات: اين مواد سرشار از ايروفلاونوئيدها هستند، كه مي توانند تغييرات بدخيم در سلول ها را متوقف كنند و مواد عامل سرطان را بلوك ميكنند.
  24. پرنسس.م
    پرنسس.م
    فيبرها

    رژيم غذايي غني از فيبر در كاهش خطر سرطان ها به خصوص سرطان روده نقش دارد. رژيم هاي گياهي كم كالري، پرفيبر، غني از حبوبات، غلات كامل، سبزي ها و ميوه ها، خطر بروز سرطان ها را كاهش مي دهند. فيبرها، با افزايش سرعت انتقال مواد غذايي از روده بزرگ باعث مي شوند، باكتري هاي روده فرصت كمتري براي توليد مواد سرطان زا از آن ها داشته باشند، همچنين ديواره روده براي مدت طولاني در معرض مواد سرطان زا قرار نگيرند. احتمال داده مي شود كه فيبر مواد غذايي، تركيب شيميايي مواد توليد شده توسط باكتري هاي روده را تغيير داده و خاصيت سرطان زايي آن ها را كاهش دهد.
  25. پرنسس.م
    پرنسس.م
    فيبرها ممكن است به عنوان ماده ضد سرطان زا با باقيمانده اسيدهاي صفراوي كه ممكن است در مقادير زياد سرطان زا باشند، تركيب شده و اثر آن ها را خنثي نمايند. فيبرها تركيباتي هستند كه در ديواره سلول هاي گياهان مثل سبزي ها، ميوه ها، سبوس، غلات كامل، حبوبات، مغزها يافت مي شوند. با دريافـت كافــي و متناسبــي از گروه غلات، ميوه ها و سبزي ها مي تواند از بروز بسياري از سرطان ها پيشگيري كرد. توصيه مي شود روزانه 400 گرم يا 5 بار در روز ميوه ها و سبزي ها مصرف شوند.
نمایش نتایج: از 1 به 25 از 70
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

محاسبه ي شاخص توده ي بدني

وزن به کيلـو گـرم
قد به سانتي متر

شاخص توده ي بدني
بازه ي وزني مناسب شما