ورود
شما هم اکنون در حال مشاهده انجمنهاي مامي سايت مي باشيد.

انجمن گفتگوي مامي سايت

جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

فروشگاهی برای کودک شما - من و مامان

+ ارسال مبحث جديد + ارسال پاسخ  صفحه 1 از 104 |  برو به صفحه 1, 2, 3, 4, 5 ... 104  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: چیز کیک
پستارسال شده در: پنج شنبه 1 مرداد 1388, 11:49 am 
آفلاين
تاريخ عضويت: يکشنبه 28 تیر 1388, 8:29 am
اعتبار خوش نامی: 0
مواد لازم
پنير خامه اي 200 گرمي كاله 2 عدد ( يعني 400 گرم ) + 50 گرم پنير دامداران ( تركيب اين دوتا امتحانشو پس داده ) البته ميتونين پنير دامداران رو تا 100 گرم هم بريزيد ( بازم در صورتي كه ميخواين طعم پنير و تو كيك بيشتر احساس كنيد اونش ديگه به ذائقه خودتون بستگي داره)

آرد 2/1 پيمانه + 3 ق س

تخم مرغ درشت 5 عدد

بكينگ پودر 1 ق چ

شكر 2/1 پيمانه ( اگه شيرين تر دوست دارين ميتونين تا 3/2 پيمانه زيادش كنين )

وانيل 4/1 ق چ

شير 2/1 پيمانه

براي كفش ( كفش نه هاااا كفه اش ):

بيسكوئيت ديجستيو 1 بسته

كره 40 گرم

پودر كاكائو 2 ق س + 2/1 ق چ پودر نسكافه

وانيل يه نوكه چاقو ( يعني خيلي كم )

( ولي من براي كفش از بيسكوئيت استفاده نكردم چون خيلي شيرينه و من خوشم نمياد . من از نان سبوس دار استفاده كردم اينجوري كه اول گذاشتم تو ماكروفر 3 دقيقه موند آوردم بيرون يه بادي بهش خورد و خشك شد واينو به جاي اون بيسكوئيت استفاده كردم و چون زيادي بي مزه بود 2 ق س پودر قند بهش زدم حالا هر كدومو ميخواين بريزين)

اول يه قالب كمربندي بر ميداريم كفش (كفه اش ) كاغذ روغني ميندازيم و كل قالب رو ( كف بيروني و اطراف قالب رو ) با فويل ميپيچيم ( بعد ميگم چرا)

بعدش بيسكوئيت يا نون رو با مواد مربوط به كف ميكس ميكنيم و كف قالب ميريزيم و فشرده ميكنيم و ميذاريم تو يخچال

آرد رو با بكينگ پودر الك ميكنيم

تخم مرغهارو با زرده و سفيده با همزن ميزنيم 10 ثانيه+ وانيل بعد شكر رو ميريزيم و حدودا 8 دقيقه ميزنيم تا كاملا كرم مانند بشه

پنير ها رو كمي از شيرمون رو داخلش ميريزيم و با همزن ميزنيم ( به خاطر اينكه راحت تر بشه زدش ) وقتي كاملا كرمي شد بقيه شير رو توش ميريزيم و بازم ميزنيم تا اصلا گوله نداشته باشه

حالا آرد رو داخل تخم مرغها ميريزيم و با همزن كمي ميزنيم تا فقط مخلوط بشه و زياد پفش نخوابه...

حالا پنير هارو داخل تخم مرغ ميريزيم و باز با همزن در حد مخلوط شدن ميزنيم بعدش ميريزيم توي قالبمون

حالا يه نسكافه غليظ درست ميكنيم به اين صورت كه 2 س پر آبجوش رو با 1 ق س نسكافه مخلوط ميكنيم و روي موادمون تو ظرف به تور نا منظم ميريزيم و با چنگال كمي زير رو روش ميكنيم ولي زياد مخلوطش نميكنيم ميخوايم كه رگه هاي نسكافه توي كيكمون معلوم بشه

بعد قالب رو ميذاريم توي يه ظرف ديگه كه توش آب جوش ريختيم آب جوش بايد 3/2 قالب رو بگيره ( طبخ بن ماري)

اوي قالب رو توي فر بذارين بعد آبجوش توش بريزين چون ميسوزين خطرش ناكه.....حسن جان

حالا فهميدين چرا بايد دورش فويل بپيچين؟؟ براي اينكه تو قالبتون آب نره به همين راحتي.....هههه ههه هه ه ه

فر رو هم كه از قبل روي حرارت 190 درجه گرم كردين حدودا 1 ساعت تا 1 ساعت و ربع زمان ميبره بپزه تا يكساعت در فر رو اصلا باز نكنين بعدش باز كنين يه چاقو وسطش فرو كنين اگه شل نبود و چيز زيادي به چاقو نچسبيد يعني بايد درش بياريد.....

بذاريد سرد بشه بعد درش بياريد و نوش جان كنيد درضمن اين كيك خيلي مقويه و بر عكس بقيه كيكها سودش خيلي بيشتر از ضررشه ....براي بچه هاي گلتون هم كه محشره

اگه دوست دارين داغ بخورين ولي اصولا چيز كيك رو بايد سرد يخچالي خورد خيليييييييييييييييييييييي خوشمزه است جاتون خالي الانم دارم ميخورم....

اميدوارم درست كنين و لذتشو ببرين

نوش جان
http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=5558&postID=1078048#1078048

بالا
 مشخصات  

موضوع پست: Re: چیز کیک
پستارسال شده در: سه شنبه 6 مرداد 1388, 11:00 am 
آفلاين
نماد کاربر
تاريخ عضويت: يکشنبه 28 تیر 1388, 11:38 am
سلام همیشه بهار عزیز من طبق دستور چیزکیک هلو شهره جون درست کردم.
اینم دستورش البته با اجازه شهره خانم گل L-)
مواد لازم:
2 پيمانه بيسكويت خرد شده
6قاشق غذا خورى كره يا مارگارين آب شده
4 بسته (هر بسته250 گرم) پنير خامه‌اي سبك
3.4 پيمانه شكر
1بسته پودر ژله (هلو)
2 تا هلو، خرد شده
3 پيمانه خامه فرم گرفته
طرز تهیه:
پودر بيسكويت و مارگارين رو مخلوط كرده.و در يك ظرف 13x9 پرس كرده.و در يخچال بگذارید.
كرم چيز و شكر را با ميكسر هم بزنيد،بعد پودر ژله رو اضافه کرده کامل بزنید، در این مرحله کمپوت هلو آب گرفته شده یا هلو تازه خورد شده رو اضافه کنید.
در مرحله آخر خامه فرم گرفته رو اضافه کنید و به مواد فوق اضافه کنید. برای اینکه چیز کیک شما منسجم تر بشه میتونید ژله رو تو مقدار خیلی‌ کم آب جوش حل کنید و بعد به موادتون اضافه کنید. مواد فوق رو روى بيسكويت مخلوط با مارگارين بريزين.و 4 ساعت در يخچال قرار دهيد

بالا
 مشخصات  

موضوع پست: چیز کیک
پستارسال شده در: چهارشنبه 7 مرداد 1388, 11:33 pm 
آفلاين
کاربر جديد
کاربر جديد
نماد کاربر
تاريخ عضويت: جمعه 2 مرداد 1388, 10:08 pm
نام و نام خانوادگی: talia zahedi
سلام بچه ها این عکس چیزکیک لیموییه که امروز درست کردم.مزه اش خیلی خوب شد ولی نمیدونم چرا قسمت زیرش که شامل بیسکوییت و کره میشد انسجام خوبی نداشت!!یعنی میومدی بخوریش از هم وا میرفت 8-} اشکال کارم کجاست یعنی؟ :?:

[URL=http://www.img98.com/viewer.php?file=9bffxhp1zdeq8ghhxf.jpg][/URL]

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: پنج شنبه 7 مرداد 1388, 1:13 am 
آفلاين
نماد کاربر
تاريخ عضويت: شنبه 27 تیر 1388, 5:08 pm
تالیا جون به مخلوط کره و بسکویت یه کوچولو شیر اضافه کن چون اگه کره رو بیشتر بریزی خیلی سفت میشه

لطفا دستورش رو هم بذار

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: دوشنبه 12 مرداد 1388, 6:24 pm 
آفلاين
کاربر جديد
کاربر جديد
نماد کاربر
تاريخ عضويت: جمعه 2 مرداد 1388, 10:08 pm
نام و نام خانوادگی: talia zahedi
من چیزکیک رو از روی دستور ندا_ندا از سایت اشپزانلاین درست کردم ولی بجای استفاده از ژلاتین از پودر ژله استفاده کردم.
دستورش اینه بیسکوییت دایجستیو    1 بسته
پنیر خامه ای کاله    1 بسته
خامه    یک بسته دویستو بیست گرمی
کره   50 گرم
ژله لیمویی   نصف بسته
کره و بیسکوییت پودر شده رو میکس و پرس توی یه قالب کمربندی بعد هم پنیر و خامه رو با همزن زده تا مخلوط بشن بعد هم پودر ژله رو که توی ابجوش حل شده و سرد شده رو مخلوط کرده من پوست یه لیموی تازه رو هم رنده کردم و هم زدم بعد هم مخلوط رو روی مواد بیسکوییتی ریخته و صاف میکنیم و میگذاریم تو یخچال تا پنج شش ساعت بمونه و خودشو بگیره .بقیه پودر ژله رو میتونیم با ابجوش مخلوط کرده و بعداز سرد شدن بریزیم روی چیزکیک و دوباره دو ساعت بذاریم اضافه تو یخچال بمونه تا ببنده ولی من اینکارو نکردم .
در ضمن چون پودر ژله خودش شکر داره من شکر به موادم اضافه نکردم ولی توی دستور اصلی 2/1 پیمانه شکر داره

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: جمعه 8 آبان 1388, 1:33 pm 
آفلاين
نماد کاربر
تاريخ عضويت: جمعه 1 آبان 1388, 8:43 pm
چیز کیک ۵ لایه
لایه اول : بیسکویتی

بیسکویت پودر شده: ۱۰۰ گرم

کره : ۵۰ گرم  

پودر گردو: یک قاشق غذاخوری

مواد فوق رو با هم مخلط می کنید و ته ظرف پهن میکنید ، با ته قاشق چند تا ضربه بزنید تا جسابی فشره بشه بعد نیم ساعت بزارید یخچال تا بنده

برای لایه اول چیز کیک شما میتونید از یک لایه نازک کیک اسفنجی هم استفاده کنید

لایه دوم : چیز کیک موزی

موز رنده شده : ۳ عدد متوسط

پنیرخامه ای : ۱۰۰ گرم

خامه: ۱۰۰ گرم

پودر شکر: نصف پیمانه

پودر ژلاتین : یک و نیم قاشق غذاخوری

آب ولرم : نصف پیمانه

ژلاتین رو با آب مخلوط کنید و بزارید رو بخار آب تا کامل حل بشه ،پنیر خامه ای رو ۲ ساعت داخل اب گرم خیس کنید تا نمک اضافی اون گرفته بشه بعد با پودر قند مخلوط کنید و با همزن بزنید تا یکدست بشه ، سپس خامه و موزرو هم اضافه کنید و درنهایت ژلاتین حلش ده رو با مواد مخلوط کنید و مایع جاله رو بریزید رو لایه اول و مجددا نیم ساعت درفریز قرار دهید تا بسته بشه

لایه سوم : چیز کیک شکلاتی

پنیر خامه ای : ۱۰۰ گرم

خامه : ۱۰۰ گرم

پودر کاکائو: یک قاشق غذاخوری

نسکافه : یک قاشق غذاخوری

پودر گردو : یک پیمانه

پودر قند: یک پیمانه

ژلاتین : یک و نیم قاشق غذاخوری

آب ولرم: نصف پیمانه

ژلاتین رو مثل روشی که گفتم تهیه کنید ،پنیر خامه ای و پودر قندر و هم مثل روش بالا با هم مخلوط کنید بعد کاکائو ونسکافه رو تو کمی آب داغ حل کنید و به همراه گردو و خامه به مواد اضافه کنید و درنهایت ژلاتین حل شده رو اضافه کنید و روی لایه دوم بریزید و ومجددا نیم ساعت در یخچال قرار بدید تا بسته بشه
لایه چهارم : چیز کیک پرتقالی

آب پرتقال : یک و نیم پیمانه

خامه : ۱۰۰ گرم

پنیرخامه ای : ۱۰۰ گرم

پودر قند: نصف پیمانه

پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری

آب ولرم : نصف پیمانه

ژلاتین رو به روشی که گفتم آماده کنید ، پنیر خامه ای و پودر قند رو هم به روش قبلی نهیه کنید بعد خامه و آب پرتقال رو اضافه کنید و درنهایت ژلاتین حل شده ره رو افزوده خوب مخلوط کنید و روی لایه سوم بریزید و مجددا نیم ساعت در یخچال قرار بدید تا بسته بشه

( این دستور اصلی بود که نوشتم اما من به جای آب پرتقال از ۲ پیمانه پوره پرتقال استفاده کردم و پودر ژلاتین رو هم یک ونیم قاشق سوب خوری مصرف کردم)

در این مرحله قبل از اینکه ظرف رو در فریزر قرار بدید میتونید از شکلات و  پاستیل یا میوه برای تزئین استفاده کنید

لایه پنجم: ژله

من از ژله تمشک استفاده کردم  ، زله رو به روشی که روی پاکت هست تهیه کنید اگر میخواهید ژله صاف بشه  بریزید روی لایه چهارم و ۳ ساعت در یخچال قرار بدید تا بسته بشه بعدش آماده سرو کردنه اما اگه میخواهید ژله حال چین چین داشته باشه اون رو تو یه ظرفی بریزید و نیم ساعت بزارید تو فریزر تا نیمه بسته بشه بعد با قاشق هم بزنید و بریزسد رو لایه چهارم و سپس ۲ ساعت بزارید تو یخچال تا آماده بشه.

من ازروش دوم استفاده کردم و ژله ام چین چینی! شده

نکته اول : این دسر خیلی پرکالریه حتما به این مساله توجه داشته باشید.

نکته دوم : وقتی می خواهید چیزکیک چند لایه درست کنید به ترکیب طعمها دقت کنید مثلا   لایه چیزکیک پرتقالی با   لایه چیز کیک توت فرنگی طعم زیاد خوبی رو تشکیل نمیدن.

نکته سوم:  بعد از درست کردن هرلایه حتما نیم ساعت درفریزر قرار بدید تا لایه بسته بشه و لایه ها با هم قاطی نشن.

کاش دلها آنقدر خالص بودند که دعاها قبل ازپائین آمدن دستها مستجاب میشدند

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: سه شنبه 12 آبان 1388, 9:55 pm 
آفلاين
مدیر ارشد سایت
مدیر ارشد  سایت
نماد کاربر
تاريخ عضويت: شنبه 27 تیر 1388, 2:22 pm
نام و نام خانوادگی: نجما طارمی
یه کشفی کردم که برای درست کردن چیز کیک می تونیم از پاپ کورن استفاده کنیم(البته پاپ کورن بدون نمک).ترکیب پاپ کورن و شکلات برای کف چیز کیک

سیمین دانشور

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: سه شنبه 12 آبان 1388, 10:06 pm 
آفلاين
مدیر ارشد سایت
مدیر ارشد  سایت
نماد کاربر
تاريخ عضويت: شنبه 27 تیر 1388, 2:22 pm
نام و نام خانوادگی: نجما طارمی
این هم چیز کیک با دستور سالی عزیز از نی نی سایت

پنير خامه اي كاله 4 بسته بزرگ
تخم مرغ 3 عدد كمي زده شده"خيلي كم بزنيد و با دست نه همزن"
عصاره وانيل نصف قاشق مربا خوري
نمك يك نيشگون يا كمتر از يك هشتم قاشق مربا خوري
خامه نصق پيمونه
شكر يك و نيم پيمونه

براي نون كيك:

بيسكويت پودر شده سلامت يا هر چي كه دوست داري 2 پيمونه
شكر 2 قاشق غذا خوري فقط براي اينكه خرت خربي شه نونتون
دارچين 1 قاشق مرباخوري
كره آب شده 30 گرم

قالب كمربندي رو با كاغذ روغني مي پوشونيم و فر رو هم گرم مي كني.توي يه كاسه پودر بيسكويت و كره و شكر و دارچين رو مخلوط و خوب ورز مي ديم تا پودر بيسكويت توي دستمون كمي سفت و خميري شه.اون رو توي قالب مي ريزيم و سعي مي كنيم يه نواخت كف ظرف پرس كنيم.بعد مي ذلريم توي فر تا روش كمي طلائي بشه

پنير خامه اي رو كه بهتره يكي دو ساعت بيرون مونده باشه رو با شكر و خامه و نمك مي ريزيم توي همزن و با دور كند و سپس متوسط مخلوط مي كنيم و با ليسك هي از دور ظرف به داخل مواد رو مي كشيم كمي كه يكدست شد در دو مرحله تخم مرغها و بلافاصله وانيل رو اضافه كرده و خوب مي زنيم تا مايه يه دست شه

آب رو جوش مي كنيم و توي ظرف گود فر رو تا نيم آبجوش مي ريزيم.دور ظرف كيك رو اسپري روغن مي زنيم و ظرف رو از خارج توي يه فويل ليه بلند مي پوشونيم.بعد مايه رو توي قالب مي ريزيم و روش رو صاف مي كنيم و توي فر مي ذاريم.روي قالب هم يه تيكه فويل مي ندازيم تا سطح چيزكيك نسوزه.فر بايد روي 150 درجه باشه و 120 دقيقه.در 40 دقيقه آخر فويل رو برمي داريم تا روي كيك برشته شه.پخت كه تموم شد در فر رو يكشاعت نيمه باز مي ذلريم تا كيك خنك شه و بعد مي ذاريمش توي يخچال.روش رو هم با يه كيسه مي پوشونيم.6 يا 7 ساعت بعد با يه چاقو كه توي آبگرم كرديم كيك رو برش مي زنيم و حال مي كنيم و البته كلي هم كپلي مي شيم...نوش جونتون :)

سیمین دانشور

بالا
 مشخصات  

نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  

+ ارسال مبحث جديد + ارسال پاسخ  صفحه 1 از 104 |  برو به صفحه 1, 2, 3, 4, 5 ... 104  بعدي

ورود به سايت

نام کاربري :
رمز عبور :
من را به خاطر بسپار
پيغام آنلاين بودن من را نشان نده

خدمات جامع سفر با آژانس زورق
ماهنامه آشپزی و شیرینی پزی سانازسانیا
نرم افزار رژیم غذایی صدف

منو اصلي

مشاهده پست هاي بدون جواب

نمايش مبحث هاي فعال

پرسش و پاسخ

چراغ خواب اتاق کودک
خرید کارت شارژ آنلاین - تالیا - همراه اول - ایرانسل
لوازم فانتزی و کاربردی منزل

لينکهاي ويژه

• جواهرات زرنگار
فروش انواع زیورآلات برند وژورنالی طرح ایتالیایی زیبا شامل ست , نیم ست ,گردنبند, دستبند, انگشتر و ...
پرداخت درب منزل

• ملک من
املاک و مسکن تهران را روزانه در ملک من مشاهده کنيد ... بي واسطه بخريد بفروشيد و اجاره کنيد...
املاک تهران در ملک من

• بزرگترین بازارچه اینترنتی وسایل دست دوم
خرید و فروش انواع لوازم منزل، پوشاک، زیورآلات، موبایل و کامپیوتر و وسایل کودک دست دوم.
بدون پورسانت و نامحدود

• خواب شاپ
تشک ایرانی و خارجی , تخت , روتختی , بالش , انواع کالای خواب همراه هدیه و حمل رایگان
khab shop

• آتلیه تخصصی نوزاد و کودک
ما آتلیه با تجهیزات کامل را به منزل شما می آوریم
آتلیه عکس کده

• در جستجوی نماینده بیمه هستید؟
با بانک تخصصی نمایندگان بیمه در سراسر کشور، نزدیکترین نمایندگی به خود را بیابید.
عصر بیمه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: el-sdg, gomgashte و 11 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد

انتقال به:  

News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad
Karma functions powered by Karma MOD © 2007, 2009 m157y
phpBB SEO
User Reputation MOD powered by www.phpBBmods.org|طراح :keyvan.a | کيوان علوي