يك قالب متوسط رو چرب مي كنيم ارد پاشي مي كنيم كنار مي زاريم فر رو هم روشن مي كنيم حالا با خيال راحت مي ريم سراغ تهيه كيك
مواد خشك (ارد بيكينگ پودرنمك جوز هندي دارچين)الك مي كنيم 200گرم كدو حلوايي رو پوست كنيد خرد كنيد با اب +2قاشق سوپخوري شكردر مخلوط كن پوره كنيد(من شكر نريختم)شكر +روغن+ماست رو با همزن بزنيد تخم مرغ ها را يكي يكي اضافه مي كنيم با همزن بزنيد پوره كدو حلوايي و مواد خشك رو اضافه مي كنيم در اخر گردو رو هم اضافه مي كنيم راستي در اين مرحله از ليسك استفاده مي كنيم در فر 175درجه سانتي گراد يا350درجه فارانهايت به مدت45تا50دقيقه مي زاريم بپزه
_________________ به سه چیز تکیه نکن، غرور، دروغ و عشق
آدم با غرور می تازد، با دروغ می بازد و با عشق می میرد
کاپ کیک کدو حلوایی با تزئین پنیر خامه ای و دارچین....
2 پیمانه آرد 1 ق چ جوش شیرین 1 ق چ ب پ 1 ق چ نمک 1.5 ق چ دارچین 1 ق چ پودر زنجفیل 1 پیمانه شکر قهوه ای 1 پیمانه شکر سفید 1 پیمانه کره نرم شده 4 تا تخم مرغ کدو پخته شده و له شده 2 پیمانه
فر و 180 درچه سانتی گراد گرم کنید... آرد, چوش شیرین, بکینگ پودر, نمک, دارچین, زنجفیل رو با هم توی یه ظرف مخلوط کنید و کنار بزارید... توی یه ظرف دیگه, شکرها, کره و تخم مرغ ها رو خوب مخلوط کنید... بعد مواد خشک و روی مواد مایع بریزید و خوب مخلوط کنید... در آخر هم پوره کدو رو اضافه کنید... بعد توی کاغذ و قالب مخصوص مافین بریزید... مواد تا نصفه کاغذ ها پر بشن... توی فر بزارید بپزه تا موقهی که روی کیک ها قهوه ای روشن بشه و وقتی چاقو وسطشون فرو کردی, چیزی بهش نچسبه...حدود 20-25 دقیقه....
برای کرم روی کاپ کیک ها....
100 گرم پنیر خامه ای 2 ق غ کره نرم شده پودر شکر 200 گرم 1 ق غ دارچین 2 ق چ وانیل
کره و پنیر و خوب بزنید تا صاف و یکدست شه... پودر شکر و کم کم بریزید تا مایع خمیری شکلی بدست بیاد... در آخر هم دارچین و وانیل و بریزید...
با آمدن پاييز ، كدو حلوايي تازه نيز به بازار مي آيد. با اين آفريده پر خاصيت غذاها و دسرهاي گوناگوني ميتوان تهيه كرد ، يكي از اين دسرها شيريني كدو حلوايي با رويه پنير خامه اي است كه طعم ملايم و دلپذير آن طرفداران خاصي دارد. تركيب كشمش با كدو حلوايي و دارچين عطر و طعم فوق العاده اي به اين شيريني مي دهد. ميتوانيد از برشهاي يك اندازه آن براي پذيرايي در ميهمانيهاي عصرانه استفاده كنيد.
كدو حلوايي را پوست كنده و به قطعات كوچكتر تقسيم كنيد، سپس با مقداري آب بپزيد و بعد از پخت رنده كنيد. ( آب را تا حدي بريزيد كه بعد از پخت هيچ آبي درون قابلمه نمانده باشد و در حين پخت همه به خورد كدوها برود ) فر را با حرارت 350 درجه فارنهايت روشن كنيد تا گرم شود. آرد ، شكر ، جوش شيرين ، ميخك ، ، كشمش ، دارچين ، بيكينگ پودر و نمك را با هم مخلوط كنيد. تخم مرغ ها را درون ظرف شكسته و با سرعت بالاي همزن به مدت 5 دقيقه خوب بزنيد. تخم مرغ زده شده، كدو و روغن را با هم مخلوط كنيد. وسط مواد آردي و خشك را باز كنيد و مخلوط تخم مرغ و كدو حلواي را در آن بريزيد و به آرامي هم بزنيد تا همه مواد با يكديگر مخلوط شود. مايه را در قالبي به ابعاد 25*38 بريزيد. ( اگر قالب شما تفلون نيست، قالب را از قبل كمي چرب كرده و آرد بپاشيد ) قالب شيريني را به مدت 25 تا 30 دقيقه درون فري كه از قبل گرم شده قرار دهيد. بعد از 30 دقيقه يك خلال چوبي را در كيك فرو بريد، اگر تميز خارج شد كيك شما پخته است در غير اين صورت 5 دقيقه ديگر زمان براي پخت لازم خواهد داشت. شيريني را بدون اينكه از قالب خارج كنيد به مدت 2 ساعت زمان دهيد تا خوب خنك شود. در اين مدت قالب را روي پايه سيمي قرار دهيد. بعد از خنك شدن رويه را روي شيريني بماليد و پس از 10 دقيقه برش بزنيد.
نكات: • اين شيريني بهتر است سرد سرو شود. • ميتوانيد جوش شيرين را حذف كرده و يك قاشق بيكينگ پودر را بيشتر بريزيد. • ميخك فقط طعم دهنده است در صورت در دسترس نبودن ميتوانيد حذف كرده و به جاي آن وانيل اضافه كنيد. • كشمش را حتماً از قبل شسته و بگذاريد خشك شود و بعد به مواد اضافه كنيد.
رويه پنير خامه پنير خامه نرم شده 120 گرم كره نرم شده 4/1 پيمانه وانيل نصف قاشق چايخوري پودر شكر 3 پيمانه پنير خامه، كره و وانيل را با سرعت متوسط همزن بزنيد تا پف كند. پودر شكر را به تدريج اضافه كنيد تا جايي كه رويه غليظ و قابل پخش شود. پس از پوشاندن رويه روي كيك يا شيريني بايد كيك را در يخچال نگهداري كنيد.
_________________ اعجاز بود یا موهبت؟! هر چه بود مرا عاشق تر کرد!
تو گیلان کدو حلوایی خیلی فراوونه. نمیدونم شهر های دیگه هم این کار رو میکنن یا نه، ولی ما کدو رو با آب و شکر میپزیم و بعد از اینکه آبش کاملاً رفت و ته دیگ گرفت میخوریمش. مامان یه دونه کدو حلوایی داشت که رو به خراب شدن بود! واسه همین گفت زودتر بپزیم بخوریم تا خراب نشده. هوا هم سرده میچسبه. اما وقتی پختیم دیدیم واییی چه بی مزه ست! مامان پیشنهاد داد باهاش کاکا درست کنیم (پن کیک محلی ما که توش کدو میریزن). ولی من که حال جلو گاز وایستادن رو نداشتم گفتم کیک! دستورشم همین جوری از خودم در آوردم (با الهام از بقیه کیک هایی که درست میکنم).
مواد لازم: کدو حلوایی پخته و پوره شده 300 گرم تخم مرغ 5 عدد روغن نصف لیوان شکر 250 گرم آرد 300 گرم شیر 50 گرم! دارچین به دلخواه بیکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری جوش شیرین 1/4 قاشق چایخوری طرز تهیه: 1. کدو رو با شیر و جوش شیرین ریختم تو مخلوط کن. خوب که صاف و یه دست شد گذاشتم کنار. 2. روغن و شکر رو زدم تا سفید شد. 3. دارچین رو باهاش مخلوط کردم. 4. تخم مرغ ها رو دونه دونه ریختم و بعد از هر تخم مرغ یکی دو دقیقه هم زدم. 5. کدو رو هم بهشون اضافه و مخلوط کردم. 6. آردو بیکینگ پودرم تو مواد الک کردم و با دور کند هم زن مخلوط کردم. فقط در حدی که آرد باهاش مخلوط بشه. همه گلوله هاشو باز نکردم. 7. قالبم رو چرب کردم و مایه رو ریختم توش و گذاشتم تو فر که از قبل گذاشته بودم رو 190 درجه سانتیگراد. زمان پختش از یه ساعت بیشتر بود حدود یک ساعت و ربع. فکر کنم به خاطر استاندارد نبودن فر بود. شما بعد از 45 دقیقه امتحانش کنید دیگه. ولی پف خوبی داشت و کاملاً مغز پخت شده بود. روی کیک رو هم با خامه و پوره ی کدو حلوایی و شکلات چیپسی مثلاً تزیین کردم
این کیک با ذائقه ما گیلک ها خیلی جور در میاد. چون طعمش شبیه کاکا هست و کدو هم که دیگه...
_________________ و تنها صدای توست که می بارد چون برفی در شب زمستانی
کیک کدو حلوائی با دستور هیون عزیز که برای مهمونی خونه عمه که رفتم بردم . خوشمزه بود و همه خوششون اومد فقط کیک من خییلی پف نکرد که اونم بخاطر درجه فرمه که فرم خوب کار نمی کنه.
تزئینشم خوب نشد چون دیرم شده بود و عجله ای فقط با دارچین گل زدم و شکلات چیپسی ریختم .
اینم برش خوردش که با موبایل گرفتم و خیلی خوب نیست.
_________________ باران باش و ببار ؛ نپرس کاسه های خالی از آن کیست
اینم کیک کدو حلوایی من با دستور هیون گلیممممممممم ... البته من رویه نزدم بهش ... بسیییییی خوشمزه بود ... بوووس
راستی این دستور اول یکی به من بگه بالاخره جوز هندی داره یا نداره ؟ :D نوشته کیکی کدو حلوایی بدون جوز هندی ... بعد توو دستورش نوشته جوز هندی 1/4 قاشق :D خوب یکی درستش کن خواهررررررررررر :D
_________________ ღ.εїз.ღ
شوخی نیست،من شیـــرِ مردادم!! لزومی ندارد من همانی باشم که تو فکر میکنی، من همانی ام که تو،حتــی فکرش را هم نمی توانی بکنی...!
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد