ورود
شما هم اکنون در حال مشاهده انجمنهاي مامي سايت مي باشيد.

انجمن گفتگوي مامي سايت

جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

فروشگاهی برای کودک شما - من و مامان

+ ارسال مبحث جديد + ارسال پاسخ  صفحه 1 از 1 |  
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: جمعه 4 آذر 1389, 12:21 am 
آفلاين
کاربر نيمه فعال
کاربر نيمه فعال
نماد کاربر
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 تیر 1388, 3:30 pm
نام و نام خانوادگی: مهدیه مجیدیان
اعتبار خوش نامی: 0

Rock cakes, like this rock cake recipe are one of the easiest and quickest buns to make. Rock cakes are great fun for children to make as they produce perfect bite-sized cakes every time. Serve warm with a little butter as a tea time treat.
-

225g Self-Raising Flour
  • 1tsp Baking Powder
  • 110g Soft Unsalted Butter (Or Margarine)
  • 55g Granulated Sugar
  • 110g Dried Fruit
  • 55g Currants
  • 1 Medium Egg
  • 1-3tbsp Milk
  • Demerara Sugar (For Sprinkling)
  • Oil (For Greasing)
How to:
My baking cupboard was bare so I had to pick almost everything up from the supermarket before I could begin.  I’ve always been partial to Sultanas more than dried fruit so I decided (as I am cheap) to not buy currants and use 165g of them instead.  I still find this works fantastically.

Before I began mixing I whacked the oven on at 200c/400F/Gas 6 to warm up.  I also greased my trays beforehand not that it really makes any difference.  Now, time to get messy!

Sieve the flour and baking powder into a bowl and add the butter.  Get your fingers in and rub it all together until you get a nice breadcrumb mixture.  It doesn’t have to be perfect, as my butter wasn’t quite softened enough it was a touch lumpy.

]

Add in the sugar and the fruit of whichever description you have and mix it in thoroughly.  You may as well stick with using your hands as you’re already messy and stirring will just result in an almighty mess unless you have a massive bowl.  Which I didn’t.

Add in the Egg and the first tablespoon of milk and mix together.  The aim here is to get a stiff dough, similar to if you were making cookies.  If it isn’t moist enough add another spoonful and try again.  Mine took all 3 spoonfuls and didn’t combine properly until I ditched the spoon and went with my hands again.

[

Lay out the (pre-greased) trays and split the mixture into 12 equally sized balls.  The mixture will rise by a decent amount so don’t worry if they seem a little small.  The recipe says to sprinkle the cakes with Demerara sugar but mine didn’t stick very well.  I’d advise putting
some in a bowl/plate and dipping the cakes so it is stuck to the top a bit better.

Stick them in the oven and bake for 15 minutes or until golden brown and well risen.  They should now look like the namesake rock except with a lovely sugary crust

.

congratulations, you now have delicious warm cake.  Gobble down as many as you can with a nice cup of tea before they are cold and only mildly less delicious.

Cost: Very cheap as it is all standard baking fare.

Effort: Super simple, all mixed and in the oven in 15 minutes, ready to eat in 30.  Also they are very good fun to make.  Especially for (people with the mindset of) children.

Satisfaction: Mmm Delicious warm cake.  Just be careful when transporting so you don’t knock off the sugary crust.

Taste Reviews:

Me: Apart from my second sugary crust failure in as many attempts these came out perfect.  I knocked them up during half time of South Africa – Uruguay and was tucking into their cakey goodness by the time Forlan had shut up those damned vuvuzelas.  It’s hard to decide which was better. 9/10

بالا
 مشخصات  

فروشگاه سیسمونی نوزاد - نی نی لازم
پستارسال شده در: جمعه 4 آذر 1389, 12:23 am 
آفلاين
کاربر نيمه فعال
کاربر نيمه فعال
نماد کاربر
Rock Cakes RecipeDescription

Chunky hard fruity buns.

Summary

• Rub margarine into flour.
  • Add sugar, fruit & egg (shell removed).
  • Bake.
  • Takes approximately: 10 min work, 20 min cooking, 50 min total.
Ingredients

Sultanas &/or raisins200 g
Margarine100 g
Moist brown sugar75 g
Self raising flour200 g
Egg (chicken)1
Mixed spice (optional)1 tsp
Equipment

Oven. Mixing bowl. Knife to mix with. Scales (or just estimate). Baking sheet. Greaseproof paper.

Detailed Instructions

1. Turn on oven to warm up to 200°C (Gas Mark 6).
  2. Rub the 100 g of margarine into the 200 g of flour in mixing bowl (i.e. repeatedly pick up handfuls of the mix & use thumbs to smear it out across fingers) until the mix looks like breadcrumbs.
  3. Wash hands (before everything else in the kitchen gets greasy).
  4. Mix in all the other ingredients (75 g moist brown sugar, 200 g sultanas &/or raisins, an egg (minus shell) &, if desired, mixed spice).
  5. Line baking tray with greaseproof paper.
  6. Put balls (about 4 cm diameter) of the mix on the tray.
  7. Bake 15 to 25 min (ready when inside no longer looks raw & damp &/or a skewer pushed into a cake does not come out with stuck on dough).
  8. Allow to cool until hard.
Alternatives to the Sultanas or Raisins

The recipe easily makes several other cakes, some of which taste & feel substantially different, by replacing the sultanas/raisins with something else. For example:

• Some other moist dried fruit. (Drier ones, like small hard currants, are not good as they make the cakes feel gritty.)
  • Lemon curd. This makes a moist cake with, if the lemon curd is only roughly mixed in, succulent inclusions of runny sweet lemon filling. Alternatively add more flour to stop it being runny.
  • Chocolate chips. The result is rather like a hard version of a choc chip muffin.
  • Chopped apple & powdered cinnamon. The result is rather like an apple scone.
  • Dessicated coconut. Very dry and tastes rather like a coconut macaroon but without the sweetness.
  • A little cocoa powder. Makes it dark brown (with lighter yellow speckle if not totally mixed in, it being difficult to mix in a powder unless added at the flour stage). I've used this, shaped by piping thickly from a plastic bag with a corner cut off, as the basis of joke 'turd' cakes for a Hallowe'en party. I decorated them with edible imitation flies (raisins for the bodies horizontally transfixed by longitudinally halved almond flakes as pairs of wings) on cocktail sticks.
Miscellaneous

• They can also be made with cheaper white sugar but will, of course, be less tasty.
  • The original recipe used half as much fruit which is cheaper but, of course, less fruity.
  • I prefer raisins but sultanas are usually cheaper.
  • They can be topped with coarse-grain sugar &/or a (optionally halved) a glace cherry each (but I prefer them without). The glace cherry is a fashion that feels very 1970s to me but is probably older.
  • If the mix is too dry to make balls because the eggs were smaller than needed then moisten the mix with milk.
  • I've tried, following a friend's suggestion, using an electric mixer instead of rubbing in by hand. It did not work well. It took even longer than by hand because it mainly threw the dry mixture about rather than smearing it together. It was even messier than doing it by hand because it sent up a fine cloud of flour that settled for metres around about the kitchen. The result was very dry, needing considerable milk before the mix would stick together in balls, because it did not mix below levels of grains of flour coated fat about a quarter millimetre across thereby wasting much of potential flour uptake ability of the fat and so leaving much unbound flour.
  • A reader & another friend suggested using an electric blender instead of a mixer & pulsing it in bursts of 10 s or less. Unlike with the mixer this did actually work however with my blender dry mixes tend to form a void over the blades requiring frequent shaking or pushing down (not when the blender is powered up & no with ones fingers!). Combined with cleaning the greasy blender afterwards, it took as much effort as doing the job manually.
  • A visitor to this site (crediting their Nanny Lil) has suggested using well a Yorkshire pudding / cup cake (a.k.a fairy cake or muffin) baking tray with the indentations well buttered(but no paper cases) as a way of making the rock cakes neatly. I expect it would work but have not yet tried it, not having such a tray to hand.
  • My mother used to make them when I was a child with the white sugar (financial limitations), reduced fruit (ditto), sultanas (ditto) and a half (ditto) glace cherry on top.
  • I've heard that 'chunky hard fruity buns' has an accidental double entendre in the USA dialect of English. Sorry but this page is written in the UK dialect of English so if you were looking for muscular buttocks you have come to the wrong place; enjoy the cakes instead.
Origin

Family recipe dating back at least to my grandmother & probably earlier.

Although I was used to make them as my mother had using white sugar in it, I once ran out of white when making it, used moist brown and found it tasted better. I mentioned it to her and was told that what I had accidentally rediscovered was her mother's recipe that had been reduced to white sugar by her to save money. The raisin improvement I likewise found out when my local supermarket ran out of sultanas. The chocolate drops alternative was suggested to me by a reader of this site who had likewise run out sultanas & raisins but had chocolate drops and found they worked too. The lemon curd, apple & coconut options were also suggested by visitors to this site. Hence if you don't have one of the ingredients, try substituting (with something safe to eat) and see what the result is; it could well be an improvement!

The milk I did not know about until another reader of mentioned that their family used to include milk. I asked my mother and she revealed that her mother's recipe had "add up to 1 dsp milk if the egg is small" which she had ignored (I assume as egg sizes in the UK had been standardised by the 1970s) so I added that milk as an option to my recipe.

Similarly I did not know about the mixed spice until a reader mentioned it. I asked my mother and she told me that the  recipe had mixed spice when she got but she removed the mixed spice because my father did not like the stuff.

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: جمعه 4 آذر 1389, 12:57 am 
آفلاين
کاربر نيمه فعال
کاربر نيمه فعال
نماد کاربر
کیک راک ، مانند این دستور کیک سفت و از ساده ترین و سریعترین کیک هاست . برای بچه ها و حتی بزرگترها هم خوشمزه و جالب است کافی است که کمی گرم شود و با کمی کره با چای نوش جان کرد.

مواد لازم:
آرد :225 گرم
بکینگ پودر :1 ق چ
کره نرم بی نمک یا مارگرین: 110 گرم
پودر قند گرانول؟شکر دانه ریز : 55 گرم
انواع میوه خشک : 110 گرم
مغز خشکبار : 55 گرم
تخم مرغ : 1عدد
پودر قند : مقداری برای پاشیدن و تزیین

ادامه دارد ... گر صبر کنید ز غوره حلوا سازم !!!

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: شنبه 6 آذر 1389, 7:28 pm 
آفلاين
کاربر جديد
کاربر جديد
نماد کاربر
تاريخ عضويت: دوشنبه 15 شهریور 1389, 6:13 am
نام و نام خانوادگی: فائقه
جسارت یک عدد قاشق نشسته رو ببخشید ترجمه متن اولی که مهدیه جون مواد لازمش رو نوشتن:

مواد لازم:
آرد :225 گرم
بکینگ پودر :1 ق چ
کره نرم بی نمک یا مارگرین: 110 گرم
پودر قند گرانول؟شکر دانه ریز : 55 گرم
انواع میوه خشک : 110 گرم
مغز خشکبار : 55 گرم
تخم مرغ : 1عدد
پودر قند : مقداری برای پاشیدن و تزیین

قبل از شروع میکس کردن اول فر رو روی 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت یا روی 6 تنظیم کردم که گرم بشه. سینی ها رو هم چرب کردم، البته نه اینکه واقعاً تأثیری داشته باشه. خب، حالا وقت ریخت و پاشه!

آرد و بیکینگ پودر رو تو یه ظرف الک کنید و کره رو بریزید توش. با دست خمیر رو خوب مالش بدین تا وقتی که  مثل خرده نون بشه. لازم نیست که حتماً یکدست بشه، چون کره ای که من استفاده کردم اونقدرها نرم نبود و تیکه تیکه بود.

شکر و هر میوه ای که دوست دارید اضافه و کاملاً مخلوط کنید. بهتره که با همون دستاتون به هم زدن ادامه بدین چون که همینجوریشم همه جا رو کثیف کردین و قاشق فقط ویرانی به بار میاره. مگر اینکه یه کاسه بزرگتر داشته باشین که من نداشتم.

تخم مرغ و اولین قاشق شیر رو اضافه و مخلوط کنین. هدف ما اینه که یه خمیر سفت داشته باشیم مثل وقتی که میخواهیم بیسکوییت درست کنیم. اگه هنوز به اندازه کافی خیس نشده یه قاشق دیگه شیر بریزین. مال من 3 قاشق شیر برد خوب مخلوط نشد تا اینکه آخر قاشق رو انداختم کنار باز با دست شروع کردم هم زدن.

سینی های چرب شده رو حاضر کنید و خمیر رو به شکل 12 تا گلوله یه اندازه در بیارید. خمیر خیلی پف میکنه نگران کوچیک بودن گلوله ها نباشین. تو دستور بود که کیک ها رو با شکر سرخ بپوشونین اما من خیلی خوب این کار رو انجام ندادم. توصیه میکنم بریزین تو یه بشقاب یا کاسه بعد کیک ها رو بندازین توش تا خوب آغشته بشه.

حالا بذارید تو فر و 15 دقیق یا تا وقتی که پف کنن و طلایی بشن بپزین. الان دیگه قیافه شون باید مثل صخره ی هم اسمشون شده باشه. البته به جز اون لایه ی خوشگل شکریش.

تبریک میگم! حالا یه کیک گرم خوشمزه دارین. حالا تند تند هرچقدر که میتونین با یه فنجون چایی بخورین، قبل از اینکه سرد بشه و یه کوچولو از دهن بیفته.

هزینه: خیلی کم، همونجوری که یه غذای استاندارد باید باشه.

زحمت: فوق آسون! تو 15 دقیقه آماده برای تو فر رفتن، و تو 30 دقیقه واسه خوردن. درست کردنش خیلی جالبه. مخصوصاً برای بچه ها (و بزرگترا با حال و هوای بچه ها!)

رضایت: اووووووم کیک گرم خوشمزه. فقط مواظب باشین موقع جا به جا کردن، لایه ی شکریِ روش نریزه.

بررسی طعم:
خودم: جدای از دومین شکستم تو روکش شکری، اینا واقعاً خوب شدن. این رو بین دو نیمه ی آفریقای جنوبی-اوروگوئه درست کردم و خوردنش وقتی شروع شد که فورلان اون وو ووزلا های لعنتی رو خفه کرد!  نمیشه گفت کدومشون بهتر بود.

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: دوشنبه 14 آذر 1389, 12:15 am 
آفلاين
کاربر جديد
کاربر جديد
نماد کاربر
کیک فنجانی میوه ای خشک پر مایه

خلاصه:

-  کره را با آرد مالش دهید.
-  شکر و تخم مرغ و خشکبار پوست کنده را اضافه کنید.
- بپزید.
زمان پخت حداکثر : 10 دقیقه کار، 20 دقیقه پخت، 50 دقیقه در کل.

مواد لازم

کشمکش یا کشمش پلویی .............. 200 گرم
مارگارین................................ 100گرم
شکر قهوه ای مرطوب................ 75 گرم
آرد...................................... 200 گرم
تخم مرغ............................... 1 عدد
ادویه مخلوط (به دلخواه)............. 1 قاشق چایخوری

وسایل لازم

فر- کاسه همزن- چاقو برای مخلوط کردن مواد- درجه (میتوانید تخمین هم بزنید)- کاغذ مومی- سینی فر

طرز تهیه

1.  فر را روی 200 درجه سانتیگراد (درجه 6) بگذارید.
2.  100 گرم مارگارین را در ظرفی با آرد مالش دهید. مدام یک مشت از مخلوط را بردارید و با انگشتانتان  مالش دهید تا وقتی که مخلوط مانند خرده نان  شود.
3. قبل از اینکه همه جای آشپزخانه را چرب کنید دست هایتان را بشویید.
4. بقیه مواد را هم اضافه و مخلوط کنید. ( 75 گرم شکر قهوه ای، 200 گرم کشمش، تخم مرغ (بدون پوست!) و ادویه در صورت تمایل.
5. سینی را کاغذ مومی بپوشانید.
6. گلوله هایی با قطر تقریباً 4 سانتی متر درست کنید و روی سینی بچینید.
7. مافین ها را 15 تا 25 دقیقه بپزید. وقتی که داخل کیک ها خیس و خام نباشد آماده است. اگر یک سیخ را داخل کیک فرو کنید وقتی بیرون بیاورید نباید چیزی از خمیر به آن چسبیده باشد.
8. بگذارید تا خنک و خشک شود.

جایگزین های کشمش

با این دستور کیک های بسیار دیگری هم میتوان تهیه کرد که با جایگزین کردن چیزهای دیگر به جای کشمش، بعضی از آنها کاملاً طعم متفاوتی پیدا میکنند. مانند:          

میوه های خشک مرطوب دیگر. ( میوه های خیلی خشک مانند کشمش بی دانه  خشک و ریز خوب نیستند چون باعث  "دون دون" شدن کیک ها میشوند.)

کِرِم لیمو. به این ترتیب ما یک کیک تر با فیلینگ روان کرم لیمو خواهیم داشت. البته اگر زیاد آنرا مخلوط نکنیم. به تدریج کمی آرد اضافه کنید تا از حالت روان بودن خارج شود.          

شکلات چیپسی. نتیجه بیشتر شبیه مافین شکلات چیپسی میشود.          

سیب رنده شده و زنجبیل ساییده شده. بیشتر شبیه نان فنجانی سیب میشود.          

پودر نارگیل. خیلی خشک و مانند شیرینی نارگیلی میشود ولی کم شیرین تر از آن.          
کمی پودر کاکائو. رنگ آنرا قهوه ای تیره میکند با نقطه های زرد روشن در جاهای که خوب مخلوط نشده است. (ترکیب کردن پودر با خمیر مشکل است مگر در مرحله ی ترکیب آرد با کره). من از این برای کیک های تاپاله ای مهمانی هالووین استفاده کرده ام و خمیر را با قیف پلاستیکی شکل دادم. رویش را هم با مگس های تزیینی خوراکی تزیین کردم (کشمش برای تنه در حالیکه افقی روی سیخ کوکتل محکم شده بود و بادامی که از طول برش خورده برای بال ها)

توضیحات متفرقه          

میتوان آنها را با شکر سفید که ارزانتر است هم تهیه کرد. ولی به این اندازه خوشمزه نمیشود.          

دستور اصلی از نصف این مقدار خشکبار استفاده کرده که ارزانتر و البته کم مایه تر است.     

من کشمش را ترجیح میدهم. البته کشمش پلویی ارزانتر است.       

برای روی آنها میتوان از شکر درشت یا آلبالوی شکری برای هرکدام هم استفاده کرد. ولی من ترجیح میدهم بدون آنها باشد. چون آلبالوی شکری مرا یاد دهه 1970 می اندازد. اگرچه مدلش مال قبل تر از آن است.          

اگر خمیر خیلی سفت است و نمیشود با آن گلوله درست کرد به این دلیل است که تخم مرغ کوچک بوده و باید با کمی شیر آن را نرم کنید.
به پیشنهاد یکی از دوستان، یک بار از همزن به جای مالش با دست برای مخلوط کردن خمیر استفاده کردم. اصلاً ایده خوبی نبود. کارم خیلی طول کشید چون  بیشتر خمیر را به اطراف پرتاب مبکرد به جای اینکه آنرا مالش دهد. خرابکاری اش هم بیشتر بود چون ابری از آرد را به هوا می فرستاد که چندین متر دورتر از آشپزخانه فرود می آمدند. خمیر خیلی سفت شد و باید مقدار زیادی شیر در آن میریختم تا بشود آنرا گلوله کرد، چون تکه های زیادی از کره در آن بود که آرد دور آن را پوشانده و مانع مخلوط شدن آن میشد و به این ترتیب قابلیت جذب آرد کره گرفته شده و مقدار زیادی آرد مخلوط نشده باقی مانده بود.          

یکی از خوانندگان و دوستی دیگر پیشنهاد کردند به جای همزن از مخلوط کن استفاده کنم و 10 ثانبه 10 ثانیه خمیر را با آن مخلوط کنم. برخلاف همزن این یکی جواب داد اما با مخلوط کن من مواد خشک، فضایی را در اطراف تیغه تشکیل میدهند که باید مدام آنراتکان داد یا جمع کرد (البته نه با انگشت و وقتی که تیغه در حال کار کردن است!) به علاوه تمیز کردن مخلوط کن چرب زحمت بیشتری دارد تا اینکه بخواهیم کار را با دست انجام دهیم.          

یکی از بازدید کنندگان این سایت پیشنهاد کرده است که از سینی چرب شده ی یورکشایر پودینگ (که آنرا کیک فنجانی یا مافین هم میشناسند) استفاده کنم  تا کیک ها شکیل تر و منظم تر در بیایند. به نظرم جواب میدهد، اما خودم هنوز امتحان نکرده ام چون چنین سینی ندارم.          

وقتی بچه بودم مادرم این کیک ها را با شکر سفید و خشکبار کمتر، کشمش پلویی و نصف آلبالو شکری روی هر کدام درست میکرد.          

شنیده ام که " کیک فنجانی میوه ای خشک پر مایه" درلهجه آمریکایی انگلیسی کمی ایهام دارد. متأسفم ولی این مطلب به لهجه بریتانیایی نوشته شده است...

اصلیت
یک دستور خانوادگی که به زمان مادربزرگم و شاید قبل از آن بر میگردد.

با اینکه همیشه این کیک را مثل مادرم با شکر سفید درست میکردم، یک دفعه دل را به دریا زدم و به جای شکر سفید از شکر قهوه ای  مرطوب استفاده کردم که طعم کیک را خیلی بهتر کرد. وقتی موضوع را با مادرم درمیان گذاشتم گفت چیزی که من تصادفی کشف کردم همان کاری بود که مادربزرگم انجام میداد و مادرم به خاطر صرفه جویی شکر سفید را جایگزین کرده بود. بهتر بودن کشمش را هم وقتی فهمیدم که سوپرمارکت محل کشمش پلویی نداشت. شکلات چیپسی را هم یکی از خوانندگان پیشنهاد داد که او هم وقتی کشمش و کشمش پلویی نداشت آنرا کشف کرده بود. کرم لیمو، سیب و نارگیل را هم بازدیدکنندگان سایت پیشنهاد کردند. پس شما هم اگر هر کدام از ترکیبات را نداشتید سعی کنید چیز دیگری را (که قابل خوردن باشد!) جایگزین کنید و نتیجه را ببینید. شاید یک پیشرفت باشد.

شیر را هم نمیدانستم تا اینکه یکی از خوانندگان گفت که خانواده آنها شیر هم اضافه میکنند. وقتی ماجرای شیر را از مادرم پرسیدم گفت که در دستور مادربزرگم تا یک قاشق شیر در صورت کوچک بودن تخم مرغ  وجود داشت که مادرم آنرا حذف کرده بود (فکر میکنم در بریتانیا در دهی 1970 اندازه تخم مرغ ها استاندارد شد). به همین دلیل من هم شیر را به صورت اختیاری در دستورم گنجاندم.

همچنین از ادویه مخلوط هم خبر نداشتم تا اینکه یکی از خوانندگان به آن اشاره کرد. از مادرم پرسیدم و او گفت که در دستور ادویه مخلوط وجود دارد اما او همیشه آنرا حذف میکرد چون پدرم دوست نداشت.

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: جمعه 26 آذر 1389, 9:09 pm 
آفلاين
کاربر جديد
کاربر جديد
نماد کاربر
آخر هیشکی به دادم نرسید مجبور شدم خودم آستین ها رو بالا بزنم و کیک صخره ای رو بپزونم (چاق شدم تقصیر شماست هااااا! )
با دستور اولی درستیدم. من توش گردو وکشمش ریختم.بد نبود ولی فوق العاده هم نبود!

آها یادم نبود! شکر قهوه ای نداشتم تو شکر ریز سفید غلتوندیدیم!

بالا
 مشخصات  

نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  

+ ارسال مبحث جديد + ارسال پاسخ  صفحه 1 از 1 |  

ورود به سايت

نام کاربري :
رمز عبور :
من را به خاطر بسپار
پيغام آنلاين بودن من را نشان نده

آتلیه تخصصی کودک پاپا
نرم افزار رژیم غذایی صدف

منو اصلي

مشاهده پست هاي بدون جواب

نمايش مبحث هاي فعال

پرسش و پاسخ

چراغ خواب اتاق کودک
خرید کارت شارژ آنلاین - تالیا - همراه اول - ایرانسل
لوازم فانتزی و کاربردی منزل

لينکهاي ويژه

• خواب شاپ
تشک ایرانی و خارجی , تخت , روتختی , بالش , انواع کالای خواب همراه هدیه و حمل رایگان
khab shop

• نتایج انتخابات 1392
نتایج انتخابات ریاست جمهوری www.zavieha.com
زاویه ها

• ملک من
املاک و مسکن تهران را روزانه در ملک من مشاهده کنيد ... بي واسطه بخريد بفروشيد و اجاره کنيد...
املاک تهران در ملک من

• عکس ققنوس
زیباترین عکسهای دوستانتان را با ما ببینید
اشتراک عکس

• جواهرات زرنگار
فروش انواع زیورآلات برند وژورنالی طرح ایتالیایی زیبا شامل ست , نیم ست ,گردنبند, دستبند, انگشتر و ...
پرداخت درب منزل

• سرخاب سفیداب
یک مجله‌ی اینترنتی رایگان، برای آنهایی که به زیبایی خود اهمیت می‌دهند!!!
همراه ما باشید

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد

انتقال به:  

News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad
Karma functions powered by Karma MOD © 2007, 2009 m157y
phpBB SEO
User Reputation MOD powered by www.phpBBmods.org|طراح :keyvan.a | کيوان علوي