نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
مشاهده RSS Feed

malihejoon773

کیک مخمل

به این مطلب امتیاز بدهید


سلام دوستان

در خدمتتون هستم با آموزش کیک قرمز مخمل

این کیک بسیار بسیار خوشرنگ و زیباست و اگر نکاتش رو درست و دقیق رعایت کنید کیکی قرمز و زیبا تحویل خواهید گرفت.

بافتش سبک و لطیفه و واقعا نام مخمل برازنده ی بافت این کیکه.

در مورد طعمش هم بگم که طعم شکلاتی ضعیفی داره و بوی خوش وانیل و کره و ......


هم بسیار خوشمزه هست. و هم بسیار خوشرنگ و هم بسیار نرم و لطیف و مخملی

1 و 1/4 پیمانه (125 گرم) آرد سفید الک شده

1/4 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

1/4 قاشق چایخوری نمک

1 قاشق غذاخوری (10 گرم) پودر کاکائو

1/4 پیمانه(57 گرم) کره به دمای محیط رسیده

3/4 پیمانه (150 گرم) شکر سفید دانه ریز

1 تخم مرغ درشت

1/2 قاشق چایخوری اسانس مایع وانیل

1/2 پیمانه (120 میلی لیتر) باتر میلک

1 قاشق غذاخوری رنگ قرمز مجاز خوراکی

1/2 قاشق چایخوری سرکه

1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین

قبل از شروع به کار فر رو روی دمای350 درجه ی سانتی گراد یا 175 درجه ی سانتی گراد قرار بدید تا کاملا گرم بشه. بعد قالب کیک رو آماده کنید.

برای این کیک احتیاج هست به یک قالب گرد 20 سانتی . کفش رو کاغذ روغنی بندازید و روی کاغذ رو هم چرب کنید.


فقط همین اول ابتدا بگم که پودر کاکائو و جوش شیرین و سرکه و باتر میلکش غیر قابل حذفه. البته اگر به دنبال یک کیک خوشرنگ هستید. چون فعل و انفعالات ترکیب مواد ذکر شده باعث کیک خوشرنگ میشه.

چون ما به باتر میلک در کشورمون دسترسی نداریم طبق دستور شف طیبه ی عزیز برای داشتن یک لیوان باتر میلک فقط کافیه 1 ق غ سرکه رو به 1 لیوان شیر اضافه کنیم و 15 دقیقه در دمای اتاق بهش استراحت بدیم. پون ما این جا 1/2 لیوان باتر میلک میخواهیم پس من 1/2 ق غ سرکه رو به 1/2 لیوان شیر اضافه کردم و 15 دقیقه بهش استراحت دادم.



حالا باید رنگ قرمز مایع رو به باتر میلک اضافه کنیم. دقت کنید رنگ فقط باید یه باتر میلک اضافه بشه نه چیز دیگه. مهمه





البته چون جنس و مارک رنگ ها با هم متفاوته عکس گرفتم که متوجه بشید اینقدر رنگ اضافه کنید تا به همچین رنگی برسید . اگر رنگ کم بریزید کیک بیشتر قهوه ای و تیره خواهد شد تا قرمز



خوب حالا باید مواد خشک رو آماده کنید. اول باید پودر کاکائو رو الک کنید. چون توش تیکه های لامپی داره و ممکنه خوب باز نشه و کیک خوشرنگ نشه ها. از ما گفتن بود. پودر کاکائو باید حتما الک بشه. این نکته مهمه.



ترکیب آرد و پودر کاکائو رو با نمک و بیکینگ پودر و ویسک کنید تا کاملا ترکیب بشه.




خوب حالا باید کره (من از روغن جامد استفاده کردم) رو با شکر و وانیل بزنید تا کاملا سفت و سفید حجم دار بشه. حدود 3 تا 5 دقیقه با حد اکثر سرعت همزن (اگر از استند میکسر استفاده میکنید با سر پدال کار کنید)



بعد از اینکه به کیفیت لازم رسیدید تخم مرغ رو اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه با سرعت بالای همزن بزنید تا تخم مرغ هوا بگیره.



حالا باید مواد خشک و مایع قرمز رو به مایع کیک اضافه کنید.



به این شکل که اول 1/3 از مواد خشک رو اضافه کنید و ویسک کنید تا ترکیب بشه. بعد نصف مایع قرمز و مجددا ویسک و باز 1/3 دوم مواد خشک و ......

به همین شکل تا تموم بشه. قانونا ما در اینجا یک مایع کیک خوشرنگ و قرمز داریم. اما این قرمزی بره توی فر کمرنگ میشه و از بین میره.

هنوز کارمون تموم نشده. حالا میخواهیم بهش ترکیبی اضافه کنیم که در قرمز کردنش معجزه میکنه. و اون هم ترکیب جوش شیرین و سرکه هست. فقط دقت کنید در این مرله سرعت عمل حرف اول رو میزنه. چون وقتی جوش شیرین رو به سرکه اضافه کردید به سرعت و بلافاصله شروع میکنه به قلیدن و حباب زدن. به سرعت و در کسری از ثانیه باید ترکیبشون کنید و با مایع کیک مخلوط کنید و در فر بذارید.



پس چی کار میکنید؟ وقتی مایع کیک اماده شد جوش شیرین رو روی سرکه میریزید و با سرعت هر چه تمامتر مخلوطشون میکنید و این ترکیب رو به سرعت مایع کیک اضافه میکنید و بلافاصله در فر میذارید.

یعنی هرچی سریعتر کار کنید هم کیک نرم تر و مخملی تر میشه و هم قرمز تر میشه. هرچی کند تر باشید کیک کم رنگ تر میشه و تخته ای تر. پس سرعت عمل در این مرحله حرف اول رو میزنه.

در فر قرارش بدید به مدت 35 تا 45 دقیقه یا تا زمانیکه تستر تمیز بیرون بیاد. صبر کنید سرد بشه و اطرافش رو با چاقو جدا کنید و از قالب خارجش کنید و کاغذ روغنی رو ازش جدا کنید.

به این شکل یک کیک قرمز و لذیذ و نرم و مخملی داریم.



بافتش واقعا نرمه. واقعا پفکی و مخملیه. اگر نکاتش رو رعایت کنید رنگش هم بسیار زیبا خواهد شد. حتی اگر نخواهید توش رنگ بریزید میتونید درست کنید و از بافت خوب و طعم لذیذش لذت ببرید.

فقط دیگه انتظار رنگی چشم نواز ازش نداشته باشید اما بافت و طعمش همواره محشره.

لذت ببرید

منبع: http://www.joyofbaking.com/RedVelvetCupcakes.html
باران67, Hope, تارا16 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
دسته بندی ها
دسته بندی نشده

نظرات

+ ساخت وبلاگ
عضویت
۱۳۹۲/۰۱/۰۵
محل سکونت
تهران
سن
27
نوشته ها
620
نوشته های وبلاگ
15

محاسبه ي شاخص توده ي بدني

وزن به کيلـو گـرم
قد به سانتي متر

شاخص توده ي بدني
بازه ي وزني مناسب شما