نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
مشاهده RSS Feed

malihejoon773

کیک سیب و دارچین

به این مطلب امتیاز بدهید


آیا شما هم مثل من عاشق کیک سیب و دارچنید؟

آیا شما هم مثل من همیشه در تلاشید تا سیب بیشتری توی کیک سیب بریزید؟

آیا شما هم مثل من عاشق بو طعم سیب های کیکید؟

آیا شما هم مثل من فقط قسمت روی کیک که سیب داره رو دوست دارید؟

آیا شما هم مثل من آرزو میکردید که ای کاش میشد لابلای بافت کیک هم سیب ریخت؟

اگر آره که امروز روز شماست

امروز اومدم با آموزش کیک سیب که لابلاش سیب های حبه قندی داره و کیکش بسیار خوشمزه هست و برخلاف کیک های میوه ای سنگین و خمیر نیست با وجود اینکه جوش شیرین نداره پوک و خوشمزه هست .

اینقدر خوشبو و خوش طعمه و و اقعا خوشمزگیش بیشتر از از حد تصور آدمه.

توصیه میکنم حتما حتما درست کنید



3/4 پیمانه (75 گرم) گردوی خرد شده

454 گرم سیب خرد شده ( که میشه حدودا 3 عدد سیب درشت)

1 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تازه

1 و 1/2 پیمانه (195 گرم) آرد سفید

3/4 پیمانه (150 گرم) شکر سفید دانه ریز

1 و 1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

1 قاشق چایخوری دارچین

1/4 قاشق چایخوری نمک

6 قاشق غذا خوری (85 گرم) کره ی ذوب شده ی سرد یا روغن مایع

2 عدد تخم مرغ درشت

2 قاشق غذا خوری شیر (کم چرب یا پر جرب )

1/3 پبمانه (50 گرم) کشمش.

1/3 پیمانه (85 گرم) شیره ی مربا (اختیاری و قابل حذف)

خوب قبل از شروع به کار توضیح بدم که من از گردو استفاده نکردم چون همسرم با خوردن گردو زبانش حساسیت داره. اگر شما معذوریت ندارید ازش استفاده کنید که کیک رو بسیار خوشمزه میکنه.

و دوم اینکه استفاده از کره ی مذاب بسیار کیک رو خوشمزه میکنه. اما اگر مثل من با چربی های جامد مشکل دارید از روغن مایع استفاده کنید. اما کره به مراتب خوشمزه ترش میکنه.

خوب قبل از شروغ به کار فر رو روی دمای 180 درجه ی سانتی گراد یا 350 درجه ی فارنهایت قرار بدید تا گرم بشه.

برای این کیک به یک قالب مربع با ضلع 20 سانتی متر نیاز دارید. اگر شما هم میخواهید مثل من از قالب گرد استفاده کنید میتونید از قالبی با قطر 21 سانتی متر استفاده کنید.

کف قالب رو کاغذ روغنی بندازید و روی کاغذ رو هم چرب کنید.



حالا باید سیب ها رو خرد کنید. از هر سیبی میتونید استفاده کنید. فرقی نمیکنه.

باید حبه قندی خردش کنید. اگر بلدید که ماشالله به شما. به همون شکل کار کنید.

اگر بلد نیستید با من همراه باشید.

اول سیب رو با یک چاقوی بزرگ از وسط نصف کنید.



بعد طرف بریده شده اش رو رو به تحته قرار بدید و به سه قسمت مطبق عکس تقسیمش کنید. قثط دقت کنید مغز سیب کاملا در برش وسط باشه.



بعد قسمت پهلو ها رو کنار بذارید و قسمت وسط رو به پهلو بخوابونید و مغزش رو جدا کنید.



خوب تکه های سیب رو پوست بگیرید و هر تکه رو از درازا مطبق تصویر تصف کنید و بعد هم از قسمت پهنا به سه قسمت تقسیمشون کنید.



به این شکل سیب های حبه قندی مناسب این کیک داریم.

حالا برای اینکه قهوه ای نشه با 1 قاشق غذا خوری آبلیمو ترکیبش کنید تا از تیره شدنش جلوگیری کنه.



خوب حالا باید مواد خشک رو آماده کنیم. مواد خشک شامل آرد و شکر و بیکینگ پودر و نمک رو با هم ویسک کنید تا کاملا مخلوط بشن.



بعد مواد خیس رو آماده کنید. به این شکل که شیر و تخم مرغ و اسانس وانیل و روغن مایع (یا کره ی مذاب که به دمای محیط رسیده) رو ویسک کنید تا کاملا یکنواخت بشه و همه چیز با هم ترکیب بشه.



بعد هم به سادگی ترکب مواد خیس رو روی ترکیب مواد خشک بریزید و ویسک کنید.



مواد خشک این کیک نسبت به مایعاتش کمه و همین باعث میشه که خمیر کیک کمی سفت باشه. و شاید نیاز به یک فرد مذکر در امر مخلوط کردن باشه

اگر فرد مذکر در دسترس بود که هیچی اگر نبود به سادگی میتونید از سرعت پایین همزن برقی استفاده کنید. یا مثل من با دست مخلوط کنید . فرقی نمیکنه . مهم اینه که همه ی مواد به خوبی با هم ترکیب بشن.

بعد بهش سیب های خرد شده و کشمش (از هر نوع کشمشی میتونید استفاده کنید. فرقی نمیکنه) اضافه کنید. اگر شما از گردو استفاده کردید در این مرحله گردو رو هم اضافه کنید.



همونطور که گفتم خمیر کیک سفته و ترکیب شدن سیب و کشمش شاید کمی حوصله بخواد.

قبل از فر



بعد از فر



زمان پخت هم بین 55 تا 65 دقیقه هست. البته این زمان بسته به نوع فر ممکنه متغیر باشه.

زمانیکه روش طلایی قهوه ای شد و تستر از مرکزش تمیز بیرون اومد نشون میده پخته.

خوب حالا باید داغ داغ روش رو با شیره ی مربا برس بگشید. راستش من این کار رو نمیکنم. به نظرم واقعا نیاز نیست. اما خوب وظیفه ام بود عین دستور رو بنویسم. دیگه خود دانید.

اجازه بدید 30 دقیقه در قالب خنک بشه و دویاره هاش رو با چاقو جدا کنید و برش گردونید و کاغذ روغنی رو جدا کنید و برشش بزنید.




بسیار بسیار خوشمزه و بسیار بسیار معطره.

تمام خونه میشه مثل بهشت. آنچنان بوی خوشی میپیچه که واقعا آدم مستش میشه.



جای همه ی دوستان سبز الان که دارم تایپ میکنم دارم کمی از همین کیک رو هم تست میکنم همزمان

(بله من این کیک رو چندیدن بار پختم تا تمام نکاتش دستم بیاد وکامل برای دوستای گلم بنویسم)

بسیار خوشمزه هست و طعم بسیار شیکی داره و مناسب مهمونی ها و مجلس هاست.

اگر درستش کنید مطمئننا مشتریش میشید.

منبع : http://www.joyofbaking.com]
باران67, mamienazi, Hope و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
دسته بندی ها
دسته بندی نشده

نظرات

+ ساخت وبلاگ
عضویت
۱۳۹۲/۰۱/۰۵
محل سکونت
تهران
سن
27
نوشته ها
620
نوشته های وبلاگ
15

محاسبه ي شاخص توده ي بدني

وزن به کيلـو گـرم
قد به سانتي متر

شاخص توده ي بدني
بازه ي وزني مناسب شما