نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
مشاهده RSS Feed

malihejoon773

کیک سیب و دارچین

امتیاز ها: 2 رای ها, 5.00 متوسط.
سلام دوستان.



Apple Streusel Cake

یک کیک اصیل و حرفه ای هست که بیسش یک کیک مرطوب و خوشمزه و کره ایه که روش تکه های سیب چیده میشه و در نهایت یک تاپینگ کریسپی و شیرین و مغزی روش ریخته میشه

بی نهایت خوشمزه هست و به حدی لذیذه که شهرت جهانی داره. و حالا ما میتونیم این طعم و بوی بهشتی رو توی خونه داشته باشیم.



خوب اول باید تاپینگ این کیک رو آماده کنیم و بعد بریم به سراغ کیک.

برای تاپینگش ما احتیاج داریم به......

1/2 پیمانه (65 گرم) آرد سفید

1/4 پیمانه (55 گرم) شکر قهوه ای (من از شکر سفید استفاده کردم اگر شما توی خونه شکر قهوه ای دارید از همون استفاده کنید)

3/4 قاشق چایخوری دارچین (3/4 یعنی 3 تا 1/4)

1/8 قاشق چایخوری نمک

3 قاشق غذاخوری ( 40 گرم) کره سرد که به قطعات کوچک بریده شده.

1/2 پیمانه (50 گرم) گردوی خرد شده. (شما میتونید از گردو یا بادام یا فندق خرد شده هم استفاده کنید)


خوب درست کردنش هیچ کاری نداره. فقط مهمه که کره سرد باشه. همه رو با هم قاطی میکنیم و با چنگال کره رو به خورد آرد و شکر میدیم. (از دست استفاده نمی کنیم چون گرمای دست باعث نرم و ذوب شدن کره میشه)



بعد هم به سادگی گردو رو بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و این ترکیب رو تا زمان استفاده در یخچال قرار میدیم. این ترکیب دونه دونه هست و انتظار یک خمیر منسجم نداشته باشید.



حالا بریم سراغ کیک.

برای این کیک ما احتیاج داریم به......


1 پیمانه (130 گرم) آرد سفید

1 قاشق چایخوری (4 گرم) بیکینگ پودر

1/4 قاشق چایخوری نمک

1/4 پیمانه (55 گرم) ( 4 قاشق غذاخوری) کره (به دمای محیط رسیده)

1/2 پیمانه (100 گرم) شکر سفید دانه ریز

1 تخم مرغ درشت ( به دمای محیط رسیده)

1 قاشق چایخوری اسانس مایع وانیل

1/3 پیمانه (80 میلی لیتر) شیر (به دمای محیط رسیده)

2 سیب درشت پوست گرفته شده و اسلایس شده.

خوب قبل از شروع به کار فر رو روی دمای 180 درجه ی سانتی گراد یا 350 درجه ی فارنهایت قرار بدید تا کاملا گرم بشه.

اول اندازه گیری های لازم رو انجام میدیم و مواد رو جلوی رومون میچینیم. (اون لکه ی سیاه روی تخم مرغ اسانس وانیله). در ضمن من از روغن جامد با عطر کره استفاده کردم.




خوب اول باید قالبمون رو آماده کنیم. برای این کیک به یک قالب گرد کمربندی با قطر 21 سانتی متر نیاز داریم. من قالب کمربندی نداشتم و از قالب معمولی استفاده کردم. با قالب معمولی هم میشه اما کار با قالب کمربندی بسیار راحت تره.

خوب برای این کیک نباید کاغذ روغنی کف قالب بندازید. باید چرب و آرد پاشی اش کنید. با کره یا روغن جامد کف قالب رو چرب کنید و آرد بریزید و قالب رو تکون بدید تا آرد به همه جاش برسه و بعد هم وارونه کنید و ضربه بزنید تا آرد اضافی اش خارج بشه.



حالا باید مواد خشک رو آماده کنید. آرد و بیکینگ پودر و نمک رو با هم ویسک کنید تا ذرات نمک و بیکینگ پودر به طور یکنواخت لابلای ذرات آرد قرار بگیره.



بعد باید کره و شکر و وانیل رو بزنید تا رنگش روشن بشه و سبک و پفکی بشه. حدود 3 تا 5 دقیقه. (اگر از استند میکسر استفاده میکنید با سر پدال کار کنید)

بعد بهش تخم مرغ رو اضافه کنید و مجددا به مدت 1 دقیقه هم بزنید.



حالا باید آرد و شیر رو به تناوب بهش اضافه کنید.به این شکل که 1/3 از ترکیب آرد رو بهش اضافه کنید و ویسک کنید.



بعد نصف شیر رو اضافه کنید و ویسک کنید.



دوباره 1/3 دوم آرد رو و بعد شیر و ........ به همین صورت ادامه بدیم تا تموم بشه.

حالا خمیر کیک رو توی قالب از پیش آماده شده میریزیم و روش سیب های اسلایس شده رو روش میچینیم. اگر سیب اضافه اومد دولایه یا سه لایه روی هم بچینیدشون. اما حتما از دو سیب بزرگ کامل استفاده کنید.




روی این سیب ها تاپینگی که از قبل آماده کرده بودیم میریزیم.




در فر از پیش گرم شده قرار میدیم.

زمان پخت بسته فر بین 45 تا 50 دقیقه یا تاز مانی که تستر تمیز بیرون بیاد.

قبل از پخت



بعد از پخت



میبینید که زیاد تغییر رنگ نمیده. من روش گریل گرفتم . که اصل کیک بدون گریل باز هم از این کمرنگ تر بود. پس رنگ کیک دلیلی بر تموم شدن یا نشدن زمان پخت نیست.

اگر از قالب کمربندی استفاده کردیدکه به سادگی در این مرحله کمربندش رو باز کنید و کیک رو برش بزنید.

اما اگر مثل من از قالب معمولی استفاده کردید که با ابزاری که برای برش کوکو استفاده میشه ( نمیدونم بهش چی میگن) برش های کیک رو از قالب خارج کنید.



یک کیک کره ای و شیرین و مرطوب بایک لایه سیب های روش و تاپینگ با عطر کره و دارچین و گردو در حالیکه گردو ها تست و روغنی شدن و شکر باعث شده تاپینگ کریسپی و شیرین و کاراملی باشه.



بسیار بسیار محشره. و تا ساعت ها خونه بوی خوش کره و دارچین و کارامل میگیره.



واقعا خوشمزه هست.

حتما درستش کنید که غفلت موجب پشیمانیست.

البته دقت کنید تاپینگ روش همچنان دونه دونه هست و باید با احتیاط و برش و حمل بشه.

این کیک رو میتونید به صورت گرم یا در دمای اتاق یا سرد سرو کنید.

البته من سردش رو بیشتر دوست دارم.

این میزان برای 8 تا 10 نفر مناسب هست.


منبع : JoyofBaking.com - Baking & Dessert *Video Recipes*]
باران67, Hope, پرنسس.م و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
دسته بندی ها
دسته بندی نشده

نظرات

  1. malihejoon773 آواتار ها
    • |
    • #
    ممنونم مهسا جانم

    خیلی لطف داری گلم

    جای شما سبز خیلی خوشمزه بود. انشالله شما هم درست کنید و لذت ببرید.

    خواهش میکنم عزیز دلم.

    ممنونم از دعای خوب و محبتی که مثل همیشه بهم داری.

    مرسی

    Hope و پرنسس.م این نوشته را پسندیده.
  2. malihejoon773 آواتار ها
    • |
    • #
    مهسا گلی اگر قالب کمربندی جنسش خوب باشه معمولا نشتی نداره.

    اگر هم جنسش عالی نبود و درز زیاد داشت مهم نیست. این کیک یک کیک کره ایه . غلظت و قوام داره و شل و ول نیست و همین باعث میشه از درزهای قالب کمربندی نشت نکنه.

    ممنونم از محبتی که مثل همیشه بهم داری گلم.
    Hope و پرنسس.م این نوشته را پسندیده.
  3. malihejoon773 آواتار ها
    • |
    • #
    نقل قول نوشته اصلی توسط behnaz khanom
    ملیحه جان ممنونم که بدون هیچ چشم داشتی این همه رسپی های خوب در اختیار مون قرار میدی
    بهناز جانم

    خواهش میکنم عزیز دلم. خوشحالم که دوست داشتید. انشالله که درست کنید و لذت ببرید

    .
    Hope و پرنسس.م این نوشته را پسندیده.
  4. malihejoon773 آواتار ها
    • |
    • #
    نقل قول نوشته اصلی توسط نیکی گل
    ملیحه بانوی عزیزم من فقط از خوندن مطالب جامعت لذت می برم مرسیییییییییییییییییییییی یییی
    ثریا خانوم دوست داشتنی ام

    شما لطف دارید. خواهش میکنم. خجالت میدید

    قابل شما رو نداره بانوی مهربون و عزیز
  5. malihejoon773 آواتار ها
    • |
    • #
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasrin r
    واااااااااااااااااااااااا اااااااااای چه کردی ملیحه جونم فردا حتما درست میکنم اینقدر خوب توضیح دادی که کیف کردم
    مثل همیشه عاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااالی
    عزیز دلمی

    خواهش میکنم عزیزم. انشالله که درست کنید و لذت ببرید

    لطف داری عزیز دلم
  6. malihejoon773 آواتار ها
    • |
    • #
    نقل قول نوشته اصلی توسط ostooreh
    دستت درد نکنه خانوم هنرمند .نمیتونم از پستت تشکر کنم.
    خواهش میکنم عزیزم.

    خجالت ندید.

    ممنونم بابت لطفتون
+ ساخت وبلاگ
عضویت
۱۳۹۲/۰۱/۰۵
محل سکونت
تهران
سن
27
نوشته ها
620
نوشته های وبلاگ
15

محاسبه ي شاخص توده ي بدني

وزن به کيلـو گـرم
قد به سانتي متر

شاخص توده ي بدني
بازه ي وزني مناسب شما