نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
مشاهده RSS Feed

malihejoon773

کیک پرتقال

امتیاز ها: 2 رای ها, 5.00 متوسط.
کیک پرتقال با عکس از مرحله به مرحله ی آموزش





با این دستور

کیک پرتقال

اول اینکه اندازه گیری های لازم رو انجام میدیم و مواد رو جلوی رومون میچینیم.






بعد کف قالب رو کاغذ روغنی میبریم ومیندازیم.




زیر و روی کاغذ روغنی و دیوار های قالب رو چرب میکنیم.




فر رو روشن میکنیم تا گرم بشه

مواد خشک که شامل آرد و بیکینگ پودره رو با هم ویسک میکنیم تا بیکینگ پودر به طور یکنواخت لابلای ذرات آرد قرار بگیره




بعد این ترکیب رو سه بار الک میکنیم



تخم مرغ و شکر و وانیل و رنده ی پوست پرتقال ( من نداشتم از از اسانس پرتقال استفاده کردم) رو خوب میزنیم تا سفت و سفید و غلیظ بشه



بعد بهش آب پرتقال و روغن مایع رو اضافه میکنیم و به آرومی ویسک میکنیم.




و در نهایت ترکیب مواد خشک رو بهش اضافه میکنیم و ویسک میکنیم ( خیلی کم ) فقط در حدی که گلوله گلوله نباشه.



توی قالب از پیش آماده شده میریزیم.



و قبل از پخت



بعد از پخت



من با پود قند تزیین کردم



این هم بافتش

Hope, zeitoon2, پرنسس.م و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
دسته بندی ها
دسته بندی نشده

نظرات

  1. malihejoon773 آواتار ها
    • |
    • #
    نقل قول نوشته اصلی توسط نبض مامان
    بازم مثل همیشه عالی ممنونم .
    منم دیروز کیک پرتقال پختم اما با دستور فرگل عزیز مزه و بافتش فوق العاده بود ماکه عاشقش شدیم و اینکه رنده پوست پرتقال تئ عطرش خیلی تاثیر داره که شما اسانس زدی و ایندفعه امتحان کن اگه کیک رو همراه پره های پرتقال میل کنین عالی میشه.
    خواهش میکنم خانومی.

    بله حق با شماست واقعا رنده ی پوست پرتغال محشرش میکنه. اما خوب من این کیک رو توی اوج تابستون درست کردم. انشاالله برای این فصل حتما از آب پرتقال تازه و رنده ی پوستش استفاده خواهم کرد.
  2. malihejoon773 آواتار ها
    • |
    • #
    نقل قول نوشته اصلی توسط maman_mahya
    عالی عالی لذت بردم
    خوشحالم که دوست داشتید زیبا جانم.
+ ساخت وبلاگ
عضویت
۱۳۹۲/۰۱/۰۵
محل سکونت
تهران
سن
27
نوشته ها
620
نوشته های وبلاگ
15

محاسبه ي شاخص توده ي بدني

وزن به کيلـو گـرم
قد به سانتي متر

شاخص توده ي بدني
بازه ي وزني مناسب شما