نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
مشاهده RSS Feed

malihejoon773

کیک شکلاتی

امتیاز ها: 2 رای ها, 5.00 متوسط.
کیک شکلاتی بدون شکلات اما تلخ و کاملا تیره و با طعم و بوی قوی شکلات
با عکس از مرحله به مرحله ی آموزش.......



شکلات دوستان بشتابید


1/2 پیمانه ( 50 گرم ) پودر کاکائو


1 پیمانه ( 240 ml ) آب جوش


1 و 1/3 پیمانه ( 175 گرم ) آرد الک شده


2 قاشق چای خوری بکینگ پودر


1/4 قاشق چای خوری نمک


1/2 پیمانه کره، که به دمای اتاق رسیده باشه(من از روغن جامد با عطر کره استفاده کردم)

1 پیمانه( 200 گرم ) شکر


2 عدد تخم مرغ بزرگ


1 قاشق چای خوری اسانس وانیل



اول اندازه گیری های لازم رو انجام میدیم و مواد رو جلوی رومون میچینیم.



بعد آب جوش رو روی پودر کاکائو میریزیم و ویسک میکنیم تا مخلوط بشه. این کار باعث میشه در نهایت کیکمون کاملا تیره بشه و طعم و بوی قوی شکلات بده.

فقط دقت کنید این کار رو اول انجام بدید و کنار بزارید تا کاملا سرد بشه. هرگز نباید مایع داغ رو به مخلوط کیک اضافه کنید.



فر رو روی دمای 180 درجه روشن میکنیم تا گرم بشه. من از کپسول های کاپ کیک استفاده کردم. شما میتونید از قالب مافین و یا حتی قالب های بزرگ استفاده کنید.



مواد خشک شامل آرد و بیکینگ پودر و نمک رو با هم ویسک میکنیم



و 3 مرتبه الکش کنید



کره (یا روغن جامد ) و شکر و وانیل رو به مدت 6 دقیقه بزنید تا کاملا سفید و سبک و پفکی بشه.




تخم مرغ اول رو اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه خوب بزنید و بعد تخم مرغ دوم رو اضافه کنید و باز 1 دقیقه بزنیدش.



بعد از اینکه تخم مرغ دوم رو هم خوب زدید مخلوط آرد رو به یکباره توش بریزید و ویسکش کنید. مخلوطمون تا به این جای کار کمی سفته.



و در نهایت مایع شکلاتی که حالا کاملا به دمای محیط رسیده رو بهش اضافه کنید وبه آرومی ویسکش کنید.



و در نهایت توی کپسولها بریزید و به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بزارید. در فر بزارید. (من از آیسکریم اسکوپ استفاده کردم که یک اندازه باشه و توی هر کپسول یک اسکوپ ریختم) و خوب طبیعیه که برای قالب های بزرگتر باید زمان پخت هم بالا بره.



کاملا تیره و تلخ با عطر و بوی قوی شکلات.



تمیز برش میخوره و شکلش رو خوب حفظ میکنه.و بافتش پفکی و نرمه.



بسیار خوشمزه و شکلاتی
Hope, پرنسس.م, باران67 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
دسته بندی ها
دسته بندی نشده

نظرات

  1. malihejoon773 آواتار ها
    • |
    • #
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hope
    به به ملیحه جون..

    چه کیک شکلاتی خوشمزه ای..

    خدا قوت..

    خیلی ممنون بابت همه ی آموزش های جامع و مفیدتون..

    إن شاءالله همیشه سلامت و موفق باشید..

    نوش جان..
    مرسی مهسا خانوم گل.

    ممنونم شما لطف دارید.

    از دعای خوبتون و لطفی که دارید سپاسگذارم بانو.
    باران67 و Hope این نوشته را پسندیده.
  2. malihejoon773 آواتار ها
    • |
    • #
    نقل قول نوشته اصلی توسط بهنا
    وای چه کیک شکلاتی
    دلم خواست
    بازم ممنون از آموزشهای کاملت
    مرسی عزیزم
    عززززززززیزمی.

    ممنونم از لطفتون. خواهش میکنم خانومی.

    نظر لطف شماست.
  3. malihejoon773 آواتار ها
    • |
    • #
    نقل قول نوشته اصلی توسط maman_mahya
    مرسی ملیحه جون واقعا لذت بردم

    ملیحه جون قالبارو چرب میکنید
    خواهش میکنم زیبا جانم.

    نه احتیاجی به چرب کردن نیست. جنسشون جوری هست که کیک بهشون نمیچسبه.
+ ساخت وبلاگ
عضویت
۱۳۹۲/۰۱/۰۵
محل سکونت
تهران
سن
27
نوشته ها
620
نوشته های وبلاگ
15

محاسبه ي شاخص توده ي بدني

وزن به کيلـو گـرم
قد به سانتي متر

شاخص توده ي بدني
بازه ي وزني مناسب شما