نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
مشاهده RSS Feed

zakizadeh

مرغ شکم پر

به این مطلب امتیاز بدهید
نام: DSC08832.jpg نمایش: 3528 اندازه: 100.9 کیلو بایت

مرغ شکم پر
مواد لازم:
مرغ به وزن یک کیلو و نیم
پیاز 2عدد
لیموترش بزرگ 1عدد
پرتقال 1 عدد
کره 50 گرم
زعفران به مقدار کافی
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
مواد لازم داخل شکم مرغ:
آلو بخارا 20عدد
زرشک 4 ق غ
گردوی خرد شده نصف لیوان
پیازداغ 6 قاشق ق غ

طرز تهیه:
پیاز رو نگینی خرد کنید آب پرتقال و لیمو رو بگیرید و با نمک و فلفل و زردچوبه به پیاز اضافه کنید و مخلوط کنید.

نام: DSC08815.jpg نمایش: 190 اندازه: 91.8 کیلو بایت


مرغ رو به مواد آغشته کنید و به طور کامل زیر پوست و داخل شکمش رو از مواد پرکنید و بذارید یخچال به مدت 12 ساعت استراحت کنه و هر چند ساعت هم زیر و روش کنید تا کاملا مزه دار بشه.

نام: DSC08817.jpg نمایش: 189 اندازه: 93.5 کیلو بایت


بعد از 12 ساعت مواد داخل شکم مرغ رو آماده کنید زرشک و آلو رو یکی دو ساعت بذارید توی آب خیس بخوره و بعد با پیازداغ و گردو مخلوط کنید احتیاجی به تفت دادن نداره.

نام: DSC08823.jpg نمایش: 189 اندازه: 106.3 کیلو بایت


حالا مرغ رو از یخچال خارج کنید و با برس کاملا از مواد پاکش کنید داخل شکم و زیر پوستش رو هم خالی کنید و موادی رو که آماده کردید داخل شکمش بریزید.

نام: DSC08824.jpg نمایش: 190 اندازه: 101.4 کیلو بایت


تکه های کوچکی از کره زیر پوستش بذارید و پوست رو بهم نزدیک کنید و بدوزید بهتره از نخ مشکی استفاده کنید تا بعد از پخت دیده بشه و بتونید بشکافید. کره رو روی حرارت آب کنید و زعفرون ساییده شده رو توش بریزید و با قلم مو روی مرغ بمالید.

نام: DSC08825.jpg نمایش: 185 اندازه: 99.5 کیلو بایت


مقدار کمی از آب موادی که مرغ رو توش خوابونده بودید صاف کنید و ته پیرکس بریزید و روش هویج و سیب زمینی خرد کرده بچینید و مرغ رو روش قرار بدید.

نام: DSC08829.jpg نمایش: 179 اندازه: 100.7 کیلو بایت

و داخل فری که با دمای 180 گرم شده به مدت 2 ساعت بذارید تا بپزه و هر نیم ساعت مرغ رو از فر خارج کنید و روش کره و زعفرون بمالید تا خشک نشه .این مدت زمان برای مرغ یک و نیم کیلویی کافیه اگر مرغ شما بزرگتر بود زمانش رو بیشتر کنید.


من مرغ رو توی فویل نذاشتم و از گریل هم استفاده نکردم کاملا پخته بود و خشک هم نبود و خیلی لذیذ بود خصوصا مواد داخل شکمش حتما امتحان کنید فقط یادتون باشه توی پیازداغ و زعفرون دست و دلبازی کنید.

نام: DSC08840.jpg نمایش: 183 اندازه: 102.2 کیلو بایت
دسته بندی ها
آشپزی

نظرات

  1. ati shams آواتار ها
    • |
    • #
    ممنون مهربون بابت نوضیحات کاملت
    zakizadeh این نوشته را پسندیده.
  2. zakizadeh آواتار ها
    • |
    • #
    نقل قول نوشته اصلی توسط ati shams
    ممنون مهربون بابت نوضیحات کاملت
    خواهش میکنم عزیزم
+ ساخت وبلاگ
عضویت
۱۳۹۳/۰۴/۲۳
محل سکونت
قزوین
نوشته ها
1,132
نوشته های وبلاگ
605

محاسبه ي شاخص توده ي بدني

وزن به کيلـو گـرم
قد به سانتي متر

شاخص توده ي بدني
بازه ي وزني مناسب شما