مرغ شکم پر
توسط
در تاریخ ۱۳۹۷/۰۴/۲۴ در ساعت ۱۲:۱۹ بعد از ظهر (1135 بازدید)
مرغ شکم پر
مواد لازم:
مرغ به وزن یک کیلو و نیم
پیاز 2عدد
لیموترش بزرگ 1عدد
پرتقال 1 عدد
کره 50 گرم
زعفران به مقدار کافی
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
مواد لازم داخل شکم مرغ:
آلو بخارا 20عدد
زرشک 4 ق غ
گردوی خرد شده نصف لیوان
پیازداغ 6 قاشق ق غ
طرز تهیه:
پیاز رو نگینی خرد کنید آب پرتقال و لیمو رو بگیرید و با نمک و فلفل و زردچوبه به پیاز اضافه کنید و مخلوط کنید.
مرغ رو به مواد آغشته کنید و به طور کامل زیر پوست و داخل شکمش رو از مواد پرکنید و بذارید یخچال به مدت 12 ساعت استراحت کنه و هر چند ساعت هم زیر و روش کنید تا کاملا مزه دار بشه.
بعد از 12 ساعت مواد داخل شکم مرغ رو آماده کنید زرشک و آلو رو یکی دو ساعت بذارید توی آب خیس بخوره و بعد با پیازداغ و گردو مخلوط کنید احتیاجی به تفت دادن نداره.
حالا مرغ رو از یخچال خارج کنید و با برس کاملا از مواد پاکش کنید داخل شکم و زیر پوستش رو هم خالی کنید و موادی رو که آماده کردید داخل شکمش بریزید.
تکه های کوچکی از کره زیر پوستش بذارید و پوست رو بهم نزدیک کنید و بدوزید بهتره از نخ مشکی استفاده کنید تا بعد از پخت دیده بشه و بتونید بشکافید. کره رو روی حرارت آب کنید و زعفرون ساییده شده رو توش بریزید و با قلم مو روی مرغ بمالید.
مقدار کمی از آب موادی که مرغ رو توش خوابونده بودید صاف کنید و ته پیرکس بریزید و روش هویج و سیب زمینی خرد کرده بچینید و مرغ رو روش قرار بدید.
و داخل فری که با دمای 180 گرم شده به مدت 2 ساعت بذارید تا بپزه و هر نیم ساعت مرغ رو از فر خارج کنید و روش کره و زعفرون بمالید تا خشک نشه .این مدت زمان برای مرغ یک و نیم کیلویی کافیه اگر مرغ شما بزرگتر بود زمانش رو بیشتر کنید.
من مرغ رو توی فویل نذاشتم و از گریل هم استفاده نکردم کاملا پخته بود و خشک هم نبود و خیلی لذیذ بود خصوصا مواد داخل شکمش حتما امتحان کنید فقط یادتون باشه توی پیازداغ و زعفرون دست و دلبازی کنید.