نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
مشاهده RSS Feed

serepizadeh

پای سیب

به این مطلب امتیاز بدهید
مواد لازم

سیب 1 عدد
آرد 150 گرم
تخم مرغ متوسط 2 عدد
کره 100 گرم
پودر قند 125 گرم
بکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری
وانیل یک پنس
پودر دارچین به میزان لام



طرز تهیه

ابتدا سیب را شسته ، پوست بگیرید و حلقه کنید یا برش های ریز دهید. سپس زرده و سفیده ی تخم مرغ را جدا کنید و سفیده ی تخم مرغ را با هم زن بزنید تا خودش را بگیرد. کره هم دمای محیط را به همراه پودر قند با همزن زده تا رنگش کمی روشن شود. زرده ها و وانیل را اضافه کرده و با همزن بزنید. آرد و بکینگ پودر را الک کنید و به مواد اضافه کنید و با دور کند همزن مخلوط کنید. وقتی مواد مخلوط شد، سفیده ی تخم مرغ را اضافه کنید و با لیسک آرام هم بزنید تا حسابی مخلوط شوند. کپسول ها را آماده میکنیم، یک لایه مواد، کمی پودر دارچین،سیب و دوباره مواد روش میذاریم. به این ترتیب همه ی کپسول ها را پر میکنیم. من داخل آون توستر به مدت 20 دقیقه با درجه 160 گذاشتم. در آخر میتونید کمی پودر قند روش الک کنید.


دسته بندی ها
شیرینی پزی

نظرات

+ ساخت وبلاگ
عضویت
۱۳۹۱/۰۷/۲۵
محل سکونت
رشت
سن
32
نوشته ها
4,103
نوشته های وبلاگ
30

محاسبه ي شاخص توده ي بدني

وزن به کيلـو گـرم
قد به سانتي متر

شاخص توده ي بدني
بازه ي وزني مناسب شما