نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
مشاهده RSS Feed

باران67

طرز تهیه سالاد فصل

به این مطلب امتیاز بدهید
سالاد (به فرانسوی: Salade) غذایی است که قبل از غذا به عنوان پیش*غذا، بعد از غذای اصلی به عنوان یک وعده مجزا، همراه با غذای اصلی، یا خود به عنوان یک وعده غذای اصلی مصرف می*شود.


واژه (Salade) در زبان فرانسه از کلمه*ای لاتین با عنوان (Salata) به معنی شور و نمک اندود شده ریشه می*گیرد.

سالاد فصل یا سالاد باغ که متشکل از سبزیجات برگ دار مانند کاهو ، اسفناج و ... می باشد با توجه به کالری کمی که دارد ، جز بهترین موارد برای رژیم های غذایی می باشد . البته به مرور زمان در سالاد قصل مواردی همچون خیار ، فلفل ، قارچ ، پیاز ، هویج ، کرفس و ترپچه نیز اضافه شد . قابل ذکر است که گاهی اوقات ، پنیر ، گوشت ( به عنوان مثال بیکن ، مرغ ) یا ماهی و ... برای خوشمزه شدن سالاد به سالاد اضافه می شود .






*در تهیه ی سالاد مواد متنوعی میتوان به کار برد که بسته به طبع ،سلیقه و مواد موجود در هر فصل هست.

من در ادامه لیستی از موادی که میتونیم در تهیه سالاد استفاده کنیم براتون فراهم کردم که فقط به عنوان ایده دادن و جمع بندی هست و طبیعتا هر فردی بسته به سلیقه و ذائقه ی خودش و شرایط موجود ترکیب سالاد رو انتخاب میکنه.



کاهو
کلم سبز(سفید)
کلم بنفش
انواع گوجه اعم از گوجه فرنگی و گیلاسی و..
خیار
هویج ،زردک
لبو پخته
ترب و شلغم به صورت خام
خیارشور
فلفل دلمه ای و یا سایر فلفل ها
ذرت و یا baby corn
زیتون سبز و سیاه
نخود فرنگی
پیازچه
گل کلم
کلم بروکلی و کلم بروکسل و..
پیاز
انواع جوانه
جعفری
لیمو ترش
قارچ به صورت خام و یا بخار پز
کدوسبز به صورت خام
سیب زمینی پخته
لوبیا چیتی پخته
تربچه
تخم مرغ پخته
ترشی کلم قرمز
نون تست تست شده،
پنیر خامه ای نگینی غلطانیده در روغن زیتون و سبزی خشک معطر
دانه انار
و بسیار بسیار صفیجات و سبزیجات دیگر...

*در ترکیب سالاد ها میتونین از میوه هم استفاده کنین مثلا در فصل زمستان پرتقال یا توت فرنگی داخل سالاد بریزین
و یا در تابستان از فیله های هلو یا گیلاس استفاده کنین و غیره
به این صورت سالاد هایی رنگین و زیبا و البته غنی و پر خاصیت خواهید داشت.

**
شاید خیلی وقتا دیدین که توی مهمونی ها و یا سر سفره ها سالاد خیلی کم خورده میشه و یا حتی دست نخورده باقی میمونه
ولی من تجربه کردم وقتی سالاد تزیینی زیبا و متفاوت داشته باشه،مخاطب رو جذب میکنه و محاله افراد نخوان که ازش تست کنن.

پس سعی کنین سالاداتون رو با سلیقه تزیین کنین.
و از مواد مختلف در ترکیب اون استفاده کنین.
به عنوان مثال الان که لبو شلغم و ترب به وفور یافت میشه حتما در ترکیبات سالادتون ازشون استفاده کنین.

با این کار هم از این نعمات پر فایده استفاده کردین و اون رو در سبد غذایی خانواده گنجوندین و هم اینکه سالادتون رو متنوع و جذاب و متفاوت میکنین.


نکات در تهیه ی سالاد فصل:

-در ابتدا کلیه ی موادی که قصد استفاده از اون ها رو داخل سالادتون دارین اماده کنین و خوب و تمیز بشورین.
کاهو ها رو حتما برگ برگ بشورین و داخل ابکشی قرار بدین تا آب اضافی اون ها گرفته بشه.


-من کلم رو بسته به سایزش به چند قسمت برش میزنم و میشورم و با کمک رنده هر تکه رو رنده میکنم.
اینطور هم راحت تر هست و هم کلم های رنده شده ظاهر زیباتر و یکدست تری خواهند داشت.




-کاهو را زیاد درشت خرد نکنید

-معمولا در سالاد فصل گوجه و خیار رو حلقه ای برش میزنن.

-اگر میوخاهید از زیتون در سالاد ها استفاده کنید،از زیتون بی هسته استفاده کنید.

-هویج و لبوی رنده شده برای سالاد مناسب تر هستند.

-خيار سالاد را با پوست خرد كنيد. پوست خيار طعم جالبي به سالاد مي دهد.



تزیین سالاد فصل:

سالاد فصل به واسطه ی تنوع زیاد در ترکیبات به کار رفته،به هزاران شکل قابل تزیین هست که بستگی به سلیقه و طبع هنری هر فرد داره.

-میشه اون رو داخل انواع ظروف گرد،مستطیلی و یا بیضی و مربع و غیره برای جمع و یا سرو تک نفره تزیین کرد.


-میتوان سالاد رو به صورت تک نفره و در جام های بلورین به صورت لایه لایه ریخت.
نمونه ی این تزیین رو میتونین در این پست و این پست مشاهده بفرمایین.

-میتونین اجزای سالاد رو داخل برگ های کلم و یا کاهو ریخته و به صورت تک نفره برای هر فرد سرو بفرمایین.

-میتونین اجزای سالاد رو به سیخ بکشین و سالاد فصل سیخی درست کنین.
این نوع تزیین هم باز مناسب برای سرو تک نفره هست.




آرزوی من, kurosh1, الهه مشرق زمین و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
دسته بندی ها
آشپزی ، انواع سالاد

نظرات

+ ساخت وبلاگ
عضویت
۱۳۹۲/۰۸/۰۶
محل سکونت
نجف اباد اصفهان
سن
31
نوشته ها
5,808
نوشته های وبلاگ
1,094

محاسبه ي شاخص توده ي بدني

وزن به کيلـو گـرم
قد به سانتي متر

شاخص توده ي بدني
بازه ي وزني مناسب شما