نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
مشاهده RSS Feed

آشپزی, عطر شیرین زندگی

پاوند کیک پنیری

امتیاز ها: 4 رای ها, 5.00 متوسط.
پاوند کیک پنیری

رسپی از سایت آشپزانه از کاربری به نام لی لی فراز

پاوند کیک پنیری - Cream Cheese Pound Cake





وقتی این کیک از فر اومد بیرون و برش زدم و یه تکه ازش خوردم، گفتم این یه کیک بهشتیه
پاوند کیک به کیکی گفته میشه که از 4 ماده اصلی: آرد، کره، شکر و تخم مرغ هر کدام به میزان یک پاوند (معادل 450 گرم)
توی این رسپی با اندکی تغییر و اضافه کردن پنیر به مواد یه کیک فوق العاده نرم، لطیف و خوشـــــــــــــمزه بدست میاد .
مواد لازم:

آرد: 2 و 4/1 پیمانه
بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
نمک: 4/1 قاشق چایخوری
پنیر خامه ای یا ماسکارپونه: 200 گرم
کره نرم شده: یک پیمانه (حدوداً 100گرم)
شکر: یک و نیم پیمانه
تخم مرغ: 4 عدد (به دمای محیط رسیده)
عصاره وانیل: 2 قاشق چایخوری
اسانس بادام یا لیمو: نصف قاشق چایخوری


1- فر را با دمای 180درجه روشن میکنیم.

2- قالب کیکمون رو حسابی چرب و آردپاشی میکنیم، قالب مخصوص این نوع کیک
Bundt pan

هست که توی این عکس میبینید، اگر نداشتید حتماً از قالبی استفاده کنید که وسط اون استوانه داره.


3- در ظرف، آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم الک کنید.

4- کره و پنیر خامه ای یا ماسکارپونه رو با همزن بزنید تا نرم بشن.

5-- شکر را اضافه میکنیم و حدود 5دقیقه با همزن میزنیم تا حجم مواد 2برابر شود.


6- تخم مرغها را یکی یکی اضافه میکنیم و هر مرتبه خوب به هم میزنیم.

7- عصاره وانیل و اسانس لیمو یا بادام را هم اضافه میکنیم

سرعت همزن را کم کرده و طی سه مرحله مواد خشک (مخلوط آرد) را روی مایه بالا الک میکنیم
- مایه را در قالب ریخته، قالب را به مدت 70-60 دقیقه در فر میگذاریم
- بعد از اینکه قالب را از فر درآوردیم 10 دقیقه زمان میدهیم تا خنک شود سپس کیک را از قالب خارج میکنیم

*****************************

وااااااقعا خوشمزه و خوش عطر بود.....اگه اسانس لیمو یا بادام ندارید از رنده پوست لیموترش استفاده کنید.
ماندگاری این کیک خوبه....دقیقا تا 3 روز خوب موند.
مامی رضا, Behjat, sh_capr و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

نظرات

+ ساخت وبلاگ
عضویت
۱۳۹۲/۰۱/۰۵
نوشته ها
587
نوشته های وبلاگ
14

محاسبه ي شاخص توده ي بدني

وزن به کيلـو گـرم
قد به سانتي متر

شاخص توده ي بدني
بازه ي وزني مناسب شما