نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
مشاهده RSS Feed

آشپزی, عطر شیرین زندگی

پاوند کیک پنیری

به این مطلب امتیاز بدهید
پاوند کیک پنیری

رسپی از سایت آشپزانه از کاربری به نام لی لی فراز

پاوند کیک پنیری - Cream Cheese Pound Cake





وقتی این کیک از فر اومد بیرون و برش زدم و یه تکه ازش خوردم، گفتم این یه کیک بهشتیه
پاوند کیک به کیکی گفته میشه که از 4 ماده اصلی: آرد، کره، شکر و تخم مرغ هر کدام به میزان یک پاوند (معادل 450 گرم)
توی این رسپی با اندکی تغییر و اضافه کردن پنیر به مواد یه کیک فوق العاده نرم، لطیف و خوشـــــــــــــمزه بدست میاد .
مواد لازم:

آرد: 2 و 4/1 پیمانه
بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
نمک: 4/1 قاشق چایخوری
پنیر خامه ای یا ماسکارپونه: 200 گرم
کره نرم شده: یک پیمانه (حدوداً 100گرم)
شکر: یک و نیم پیمانه
تخم مرغ: 4 عدد (به دمای محیط رسیده)
عصاره وانیل: 2 قاشق چایخوری
اسانس بادام یا لیمو: نصف قاشق چایخوری


1- فر را با دمای 180درجه روشن میکنیم.

2- قالب کیکمون رو حسابی چرب و آردپاشی میکنیم، قالب مخصوص این نوع کیک
Bundt pan

هست که توی این عکس میبینید، اگر نداشتید حتماً از قالبی استفاده کنید که وسط اون استوانه داره.


3- در ظرف، آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم الک کنید.

4- کره و پنیر خامه ای یا ماسکارپونه رو با همزن بزنید تا نرم بشن.

5-- شکر را اضافه میکنیم و حدود 5دقیقه با همزن میزنیم تا حجم مواد 2برابر شود.


6- تخم مرغها را یکی یکی اضافه میکنیم و هر مرتبه خوب به هم میزنیم.

7- عصاره وانیل و اسانس لیمو یا بادام را هم اضافه میکنیم

سرعت همزن را کم کرده و طی سه مرحله مواد خشک (مخلوط آرد) را روی مایه بالا الک میکنیم
- مایه را در قالب ریخته، قالب را به مدت 70-60 دقیقه در فر میگذاریم
- بعد از اینکه قالب را از فر درآوردیم 10 دقیقه زمان میدهیم تا خنک شود سپس کیک را از قالب خارج میکنیم

*****************************

وااااااقعا خوشمزه و خوش عطر بود.....اگه اسانس لیمو یا بادام ندارید از رنده پوست لیموترش استفاده کنید.
ماندگاری این کیک خوبه....دقیقا تا 3 روز خوب موند.
مامی رضا, Behjat, sh_capr و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

نظرات

+ ساخت وبلاگ
عضویت
۱۳۹۲/۰۱/۰۵
نوشته ها
591
نوشته های وبلاگ
14

محاسبه ي شاخص توده ي بدني

وزن به کيلـو گـرم
قد به سانتي متر

شاخص توده ي بدني
بازه ي وزني مناسب شما