نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
مشاهده RSS Feed

آشپزی, عطر شیرین زندگی

کیک خرما و عسل و گردو

به این مطلب امتیاز بدهید
کیک خرما و عسل و گردو

رسپی از سایت آشپزانه ترجمه کاربری به نام فاطی خانوم


کیک خرما و عسل و گردو *** ترجمه اختصاصی ***






مواد لازم

¾ پیمانه خرمای کامل
1 پیمانه آرد کیک
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
¾ قاشق چایخوری دارچین
½ قاشق چایخوری نمک
یک پنسه جوزهندی
¾ پیمانه روغن گیاهی (میشه از روغن کانولا استفاده کرد)
½ پیمانه شکر قهوه ای
¼ پیمانه عسل
2 عدد تخم مرغ
1 قاشق چایخوری وانیل
½ پیمانه گردوی خرد شده

طرز تهیه:

فر رو با دمای 325 درجه فارنهایت روشن می کنیم.
خرماها رو میریزیم تو یه کاسه و روشون آب خیلی گرم می ریزیم و میذاریم خیس بخورن. تو این مدت خمیر کیک رو آماده می کنیم

توی یه کاسه بزرگ، آرد، بکینگ پودر، دارچین، نمک و جوز رو الک می کنیم.


توی یه کاسه متوسط، روغن گیاهی، شکر قهوه ای، عسل، تخم مرغ ها و وانیل رو با هم مخلوط می کنیم.

مواد خشکمون رو با این مواد مخلوط می کنیم و تا وقتی که یه خمیر غلیظ بدست بیاد اونها رو هم میزنیم

خرما ها رو از آب درمیاریم و هسته شون رو میگیریم و به قسمتهای کوچیک خردشون می کنیم.


گردوها و خرمای خرد شده رو به خمیرمون اضافه می کنیم.

قالبمون رو چرب می کنیم و مواد کیک رو داخل اون میریزیم

کیک رو به مدت یک ساعت داخل فری که از قبل گرم شده میذاریم. می تونیم با خلال دندان هم امتحان کنیم ببینیم پخته یا نه.
کیک رو از قالب در میاریم و میذاریم خنک شه
نوش جان

************************************************** ****

واااااقعا خوشششششمزه بود.

فقط من گردوهامو تو آرد زدم که ته نشین نشه و رطب داشتم که دیگه خیسش نکردم و خورد کردم و ریختم داخل مواد.

مقدار رسپی خیلی کمه من داخل لوف 9*18 درست کردم که مناسب بود.کیک
مامی رضا, sOhEiLa71, my soul و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

نظرات

+ ساخت وبلاگ
عضویت
۱۳۹۲/۰۱/۰۵
نوشته ها
591
نوشته های وبلاگ
14

محاسبه ي شاخص توده ي بدني

وزن به کيلـو گـرم
قد به سانتي متر

شاخص توده ي بدني
بازه ي وزني مناسب شما