نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
مشاهده RSS Feed

serepizadeh

بیسکوئیت شکلاتی

به این مطلب امتیاز بدهید
مواد لازم

آرد 1 لیوان
نمک یک چهارم ق.چ
بکینگ پودر 1 ق.چ
کره 50 گرمی 1 عدد
شکر یا پودر قند 1 فنجان
تخم مرغ متوسط 1 عدد
وانیل 1 ق.چ
پودر کاکائو 2 ق.چ ( در صورت تمایل )



طرز تهیه

همه ی مواد را از قبل به دمای محیط برسانید. ابتدا کره، شکر و وانیل را با
هم زن بزنید، سپس تخم مرغ را اضافه کرده و با هم زن بزنید تا کرم رنگ و
کش دار شود. سپس آرد، نمک، بکینگ پودر و پودر کاکائو ( در صورت تمایل )
را الک کرده و به مواد اضافه کنید و با لیسک یا قاشق هم بزنید. اگر خمیر
خیلی خشک شد یک قاشق شیر اضافه کنید و اگر چسبنده بود کم کم آرد
اضافه کنید. ولی خمیر باید کمی چسبنده باشد. خمیر را داخل پلاستیک
گذاشته و به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید. سطح کار آرد بپاشید و
خمیر را با وردنه پهن کنید و قالب بزنید و داخل سینی بگذارید. فر را از قبل
داغ کنید و با دمای 180 به مدت 10 دقیقه بگذارید. همین که دور بیسکوئیت
طلایی شد از فر در بیاورید. بعد داخل یک ظرف ریخته و به مدت 10 دقیقه
داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود.

pooneh 007 و mehr banoo این نوشته را پسندیده.
دسته بندی ها
شیرینی پزی

نظرات

+ ساخت وبلاگ
عضویت
۱۳۹۱/۰۷/۲۵
محل سکونت
رشت
سن
32
نوشته ها
4,105
نوشته های وبلاگ
30

محاسبه ي شاخص توده ي بدني

وزن به کيلـو گـرم
قد به سانتي متر

شاخص توده ي بدني
بازه ي وزني مناسب شما