نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل

نظرات وبلاگ

  1. malihejoon773 آواتار ها
    • |
    • #
    نقل قول نوشته اصلی توسط غزاله77
    ملیحه جون نمیشه بیکینگ پودر کمتر زد به جاش یه سفیده تخم مرغ بزنم تا پف کنه؟
    ببخشید که هر دفعه هی سوال میکنم آخه ما خانوادگی اگه بیکینگ پودر کیک زیاد باشه دهانمون متورم میشه و زبانمون حالت بدی پبدا میکنه
    عزیزم مرنگ یا سفیده ی زده شده برای پف کردن به شرایط خاصی نیاز داره. که این شرایط در این کیک نیست . متاسفانه با این کار پف کیک بیشتر میخوابه.

    اگر واقعا با بیکینگ پودر مشکل دارید میتونید نصف بریزید. یعنی در ازای 3 قاشق چایخوری بیکینگ پودری که جایگزین جوش شیرین کردید میتونید 1/5 ق چ بریزید. یا حتی 1 قاشق چ بریزید. که به میزان قابل توجهی کم میشه.


    پف کیک کمتر میشه اما کیک خراب نمیشه.


    عزیزم این چه صحبتیه. من در خدمتم. انشالله که مشکل حل بشه و بتونید کیک خوبی بپزید.
  2. malihejoon773 آواتار ها
    • |
    • #
    نقل قول نوشته اصلی توسط غزاله77
    معلومه خیلی خوشمزستولی ای کاش بیکینگ پودرش کمتر بود تا منم درست میکردم چون ما خونوادگی جوش شیرین و بیکینگ پودر دوست نداریم
    غزاله جون ممنونم شما لطف داری.

    راستش جوش شیرین مضره اما ضرر بیکینگ پودر کمتره . هر فردی قراره یه تیکه ی کوچولو ازش رو بخوره. مشکلی پیش نمیاد.

    با خیال راحت درست کنید و نگران نباشید.
  3. malihejoon773 آواتار ها
    • |
    • #
    بهناز جانم

    به به دست شما درد نکنه از هنرمندی شماست که عالی شده.

    نوش جان شما و زن دایی عزیزتون

    خواهش میکنم عزیزم.

    نوش جانتون.
  4. malihejoon773 آواتار ها
    • |
    • #
    نقل قول نوشته اصلی توسط fariiiba
    ممنون خانوم از توضیح کاملی که دادید
    خواهش میکنم عزیزم. خوشحالم که دوست داشتید
  5. malihejoon773 آواتار ها
    • |
    • #
    نقل قول نوشته اصلی توسط ostooreh
    دستت درد نکنه خانوم هنرمند .نمیتونم از پستت تشکر کنم.
    خواهش میکنم عزیزم.

    خجالت ندید.

    ممنونم بابت لطفتون
  6. malihejoon773 آواتار ها
    • |
    • #
    مهسا جونم

    شما اینقدر لطف و محبت داری که واقعا بعضی مواقع شرمنده میشم و کم میارم جواب این همه محبت رو بدم.



    واقعا انگیزه و انرژی میدی و من خیلی دوستت دارم.

    لطفت خیلی زیاده گلم. ازت ممنونم به خاطر این همه خوبی.

    ممنونم از دعای خیری که کردی و محبتی که مثل همیشه بهم دارید و خجالتم میدی.

    واقعا ازت ممنونم گل دوست داشتنی من.
  7. malihejoon773 آواتار ها
    • |
    • #
    استوره جانم
  8. malihejoon773 آواتار ها
    • |
    • #
    فریبا جانم شما لطف دارید عزیزم.

    روکشش خامه ی فرم گرفته هست با اسانس پرتقال

    در مورد چرب کردن قالب کلا همه ی کیک هایی که برای درست کردنش مرنگ تشکیل میشه رو نباید قالب چرب بشه. چرا؟ چون مرنگ برای پف کردن احتیاج به تکیه گاه داره. یعنی باید به یه چیزی بچسبه و بالا بیاد. اگر قالب مخصوصا دیواره ها چرب بشه مرنگ لیز میخوره و بالا نمیاد و کیک پف نمیکنه.

    این نکته برای پف کیک های شیفون و اسفنجی حیاتیه.
  9. malihejoon773 آواتار ها
    • |
    • #
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasrin r
    واااااااااااااااااااااااا اااااااااای چه کردی ملیحه جونم فردا حتما درست میکنم اینقدر خوب توضیح دادی که کیف کردم
    مثل همیشه عاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااالی
    عزیز دلمی

    خواهش میکنم عزیزم. انشالله که درست کنید و لذت ببرید

    لطف داری عزیز دلم
  10. malihejoon773 آواتار ها
    • |
    • #
    نقل قول نوشته اصلی توسط نیکی گل
    ملیحه بانوی عزیزم من فقط از خوندن مطالب جامعت لذت می برم مرسیییییییییییییییییییییی یییی
    ثریا خانوم دوست داشتنی ام

    شما لطف دارید. خواهش میکنم. خجالت میدید

    قابل شما رو نداره بانوی مهربون و عزیز
صفحه 1 از 5 1234 ... آخرینآخرین
+ ساخت وبلاگ
عضویت
۱۳۹۲/۰۱/۰۵
محل سکونت
تهران
سن
27
نوشته ها
620
نوشته های وبلاگ
15

محاسبه ي شاخص توده ي بدني

وزن به کيلـو گـرم
قد به سانتي متر

شاخص توده ي بدني
بازه ي وزني مناسب شما